Scudo Sports

Brompton Kullanıcıları Kulübü

Merhaba arkadaşlar. Bugün decathlon a uğradım ve Brompton un suluk problemini çözdüm sayılır. Buraya da yazmak isedim isteyen arkadaşlara fikir olması bakımından.

cedc05420746a12bde05e0b7ce7552fe.jpg

d7f6402c9554ec272981ca82978f7538.jpg

a0ac0897d0c5e913eea483191d060a5b.jpg

21ac133a41a0fbbeeef060d7957e6813.jpg

4af6465a3cca2f189781782658a7b46f.jpg

Aparat tamamen plastik. Kadroya hiç bir şekilde zarar vermiyor. İstenildiği gibi ayarlanabiliyor. Üstelik bisikletin katlanmasında sorun teşkil etmiyor. katlandığı zaman da ekstra bir çıkıntı gibi de durmuyor. Bilerek benim büyük mataraya göre monteledim. Bir sıkıntı çıkmadı. Tavsiye ederim [emoji1360]

“Sent via Tapatalk with iPhone”

Scudo
@Gökhan Selçuk

Güzel çözüm. Ben de şu aparatı almıştım gayet iyi iş görüyor, sele borusuna taktığım için her seferinde takmam lazım, bazen unuttuğum oluyor kısa sürüşlerde, tek dezavantajı o.

(link)

Tüm bisiklet severlerin ve Brompton’cu arkadaşlarımızın yeni yılı kutlu mutlu ve huzurlu olsun. [emoji898][emoji323][emoji322][emoji1360]

@Ehlikeyif

Fiyatı da uygunmuş. Bana da toplam 20+10 liraya maloldu. İyi günlerde kullanın. [emoji1360]

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
Herhangi bir çantayı brompton a takabilmek için ön aparatınız varsa 3d yazıcıda bastırabileceğiniz parça..bastırtım ama henüz denemedim linkini atacağım...genelde küçük çantalar için...oertlib tarzı büyük çantalara o metal çerçeveli versiyon daha doğru...

Dosyalar

• 15148147048771730799796.jpg
    15148147048771730799796.jpg
    41,9 KB · Okunma: 104
  • 15148147319921840356139.jpg
    15148147319921840356139.jpg
    41,1 KB · Okunma: 100
@Ehlikeyif
mailinizi alpsahinoglu@gmail e atarsanız direkt dosyaları gönderirim, indirmeye uğraşmayın...

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
@AlpŞahinoğlu

Ooo hocam supermis. Ben de yaptırmak istiyorum da nasil olacak ? Nerden yaptırabiliriz ?

@Gökhan Selçuk
artık birçok basan yer var, ben tanıdık bir arkadaşımda bastırdım, kullandığı filament bayağı mukavim...internetten bakıp saat usulü fiyat veriyorlar...2 saat 15 dk sürmüştü, ama siz yine de fiyat alın...ayrıca size bir fikir vereyim, ben de yapacağım. o btwin suluk aparatına brooks renginizde iki parça köseleyi diktirip alyanlarda şerit halinde bağlarsanız handlebar yani taşıma aparatı olur. Ayakkabıcılar çarşısında 10 20 lira tutar...:) bende de flyer brooks var aklımda...o kafes aparatı ideal malzeme...

@AlpŞahinoğlu hocam aslında güzel fikir ama bisikleti ortan tutup taşırsak bence o suluk aparatı kaldırmaz gibime geliyor :)

@Gökhan Selçuk

amaç bunun gibi yapmak...

Dosyalar

• 91Q5ujkZKxL._SL1500_.jpg
    91Q5ujkZKxL._SL1500_.jpg
    92 KB · Okunma: 82
@AlpŞahinoğlu

Gayet güzel görünüyor ama nasıl olacak Halen anlayamadım [emoji16]

Ben brompton çanta ilk kez yaptırdım,yapan arkadaş fermuarı tabandan açılır yapmış,tabandan en az 20cm yukarıdan yapılması gerekirdi.fermuar ortadan yapmış bu büyük hataydı omuz askısı olması gereken yerde fermuar.Ve en önemlisi omuz askısı yapmamış,el tutacağını omuzuma bir sığsa 3 kuruş ucuza mal ettim içine ettiler. Tabi çantacı haklı.Abi sen bunları söyleseydin ya dedi,düşünün küçük el çantalarının bile omuz askısı olur ,bu çantayı omuza değil elimle taşıyacağım neyse bi hata yaptım küçük hesap yapmakla.Bursa da çantacının hatasını bir başka çantacıya düzeltirdim dersimi aldım 1650€ bisiklete ver 3 kuruşun hesabını yap çanta yaptır.

@orhankurtuluş abi bisikleti yenimi aldın ve nerden aldın almaya değermi 3 aydır ha alacam ha alacam bi yol bi dağ var bende ama katlanır gerçekten ihtiyaçmış kışın bile toplu taşımaya binip işe gidip gelmeye bile kullanmak istiyorum şu salakça ödediğim zorunlu mali sigortaları ve sanayi de yatırdığım yok ön takım yok arka takım balata çart curt paralar yüzünden valla otomobil durduğu yerde para yiyor her gittiğimde en az 200 tl gidiyor

• Beğen
Tepkiler: orhankurtuluş
@sercan_rtr

Sen yine iyi. Benim Araba birden stop Etti. Cekici çağırdım sanayi falan derken yoktan yere 2750 para gitmişti.

Hocam ben bi kullanıcı olarak sana cevap vereyim. Durduğun kabahat. Al bin keyfine bak [emoji6]

@sercan_rtr
Paranız ve hevesiniz varsa kesinlikle alın derim.Ben de katlanır bisikleti tecrübem olmadan yazıyorum.Bir yol,bir dağ bisikletiniz varmış.Bence Brompton'u alarak ''Triple Crown''ı tamamlayın.:)
Ben de bir hybrid,bir yol kullanıcısıyım.Sizin gibi toplu taşıma ile işe gitme durumum olsaydı;kesinlikle alırdım.

@sercan_rtr Sercan bey çok uzun yıllardan beridir bisiklete binerim ciddi anlamda dahon d8 2017 bindim ve topu topuna 3 ay sonra sattım .Sebebi hiç bir şeyini beğenmedim akıcılık haricinde;ellerim yağ olması kompakt katlanmaması,taşıma zorluğu,taşıma araçlarına taşıma zorluğu vs.Bakın turcular bana kızmasın brompton üreticisi de aynı düşünceye sahip;biz şehirlerarası enerjimizi tüketmeyip şehir gezilerimizde harcıyoruz ,düşünce şu ;brompton dünya turları için üretildi ,siz katlayın bisikletiniz+enerjiniz şehirleri tanımak ve gezmek için kullanın,turcular gibi şehirler arası gezilerimizde enerjinizi tüketmeyin.Brompton bir efsane 1200 parça var %80 el yapımı her bir parçası insanı hayrete düşürüyor ben kısaca küçük tarif edeyim DEV bisikleti,Muhteşem kıvrak rahat manevra kabiliyeti var kalabalığın içine dalın görün ihtişamı,10 saniyede katla,10 saniyede aç 59 yaşında abiniz olarak istemiyerek show oluyor,eliniz gram yağ olmaz takım elbiseyle kullanın,çok akıcı çok seri,frenleri inanılmaz güvenli,dikkat ederseniz kalite kelimesini pek kullanmıyorum abartısız ultra .brompton dan inmek istemeyeceksin buna tüm samimiyetimle itiraf ediyorum.Bisikleti erdoğanlardan gidip yerinden sipariş verdim ,tekrar ankara gidip bisikletı alacağımı söyledim 50 gün sonra teslim aldım ,mehmet bey eski dost iyi tüccar askerliğini benim memleketim de yaptı.Brompton a ödenen zerre kuruşunuz heba olmaz ,ben kendimi kutluyorum brompton aldığım için eleştiri ve iltifatlar beni hiç ilgilendirmiyor,beni ilgilendiren yanlızca"brompton"brompton'u şiddetle tavsiye ederim.selamlar.

@orhankurtuluş Boşuna katlanırların" Rolls Royce "u demiyorlar.
Anlatımınız ve heyecanınız takdir edilesi, teşekkürler

@orhankurtuluş
orhan abimize katılıyorum. naçizane ben de türşü çeşit bisiklet kullandım, bosch sistemli elektrikli de dahil olmak üzere; benim tarzıma en uygun sürüş keyif ve gezi amaçlı olduğu için ihtiyacıma en iyi cevap veren brompton oldu. hatta önceleri forumda hakkında ileri geri kouşmuşluğum bile var, o kadar para o bisiklete verilir mi diye :) Ama verdim ve gittiğim her yerde arabadan veya otobüsten indirip kullanıyorum çok işime yarıyor.

Toplu taşıma araçlarıya entegre ulaşım, şehirde gezme veya uzun yollu gezi/tur tarzını düşünen arkadaşlar, brompton'a verecekleri para boşa gitmeyecektir.

SM-P900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri