Scudo Sports

Bolu

@kutay canpolat

aslında bolu dopa sporları için biçilmiş kaftan.fakat potansiyel yok.ancak delta gibi büyük firmalar açacakki batmadan devam edebilsin :D

Scudo
@cazz

düzceli olarak bizler bir grub varız. ileride ortak parkurlarda buluşmak üzere

ben girmeyeli bayağı ilerlemiş bu işler arkadaşlar... bende sizler girmeyince ve hiç bir cevap alamayınca sallamıştım bu forumu... bakın daha öncede söylemiştim artık izzet baysal üniversitemizde bir topluluğumuz var... bir daha ki dönem içerisinde de bu topluluk aktif bir şekilde hareket edecektir.. eğer isterseniz sizlerde bu aktiflik içerisine girebilirsiniz ki bence girerek bana da yardımcı olursunuz...

@halil ibrahim yanar

evet size katılmayı çok isteriz çünkü boluda bu işi yapan kimse yok.ancak sadece burada kalmasın.birgün buluşup birşeyler yapalım projeler hakkında konuşalım.

Toplu olarak yapılacak het türlü aktiviteye müsait olduğumca katılırım.
Yeter ki ortada somu bi plan olsun..

@Volkan Çağlar

arkadaşlar benimde isteğim bu işin burada kalmaması. inşallah bu iş için bir kaç şey düşünüyorum..

somut plan cumartesi günü saat 13:00 de bisikletlerinizle kardelenin önüne gelin hem küçük bir gezinti havasında birşey yaparız hem muhabbet nasıl?

Programım pek müsait değil ama orada olacaksanız kısa süreliğine uğrayabilirim, en azından tanışmış oluruz..

bekledik iki kişi gelen olmadı:boese157::boese157::boese157::boese157:
yer ve zamanı siz belirleyin buluşalım

Kusura bakmayın, iş nedeniyle Geredeye gitmem gerekiyordu, uğrayıp oradan Geredeye geçmeyi planlıyordum ama daha erken gitmem gerektiği için uğrayamadım. Gitmeden siteye yazacaktım siteye giremedim, hatta sizin orada olacağız dediğiniz mesajı bile göremedim. Gerçi yazmış olsaydım da muhtemelen siz göremeyecektiniz. Neyse tekrardan kusura bakmayın gerçekten gelmek istiyordum ama maalesef olmadı.
Haftaya tekrar yapabiliriz, hatta yarın ufak gezinti planlıyorum müsait olursanız beraber çıkabiliriz..

kkazim ile görüştük bir gezinti yaptık eğlendik.bolu'da bisikletin gelişmesi adına diğer arkadaşlarla da tanışmayı istiyoruz.burada kalmasın.tarih belirleyin herkesle tanışalım

ben mustafa üniversiteye boluya gelecem gelince tanısırız

Geri