Scudo Sports

Bolu

@cazz

boluyu bende çok seviyorum.geliyorum genelde ama iş için.bisikletle gelirsem ulaşırım sana

Scudo
tüm bisiklet forum dostları ve bolu'yu sevenlerin yeni yılını kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl dilerim.

Boluda tatlıcı hasan usta yok ve kebabçılar iyi iş yapıyorlar Bolu yemeği ile meşur olmasına rağmen.Ben boluda öğrencilik yapım oradan biliyom.

• Beğen
Tepkiler: cazz
@sea84

bolu'da herkes tatlıcı. onun için hasan ustayı ihraç etmişler. kebapçılara gelince bolu halkı ev yemeklerinden sıkılıp değişiklik aradığından iyi iş yapıyorlar.

• Beğen
@Volkan Çağlar

Gerçekten güzel cevap.Ben bir kebap sever olarak menmundum.Ama Bolu da güzel bir ev yemeği yapan yer olsa millette oraya gider bence.Var ama sayıları az baya ve arada kalan dükkanlar.

• Beğen
huuuuuuuuuuu biraderrrrr bende varım ama karabükten bir gün olurya o kaynaşlı yolunu beraber gecerizz inş kardeşşş olurya bolu düzce yaparaz hastasıyım o yola inş beraber olalım hadi by benle konuşmak istersen ekle birader işte msn [omerkabul4278@hotmail]

• Beğen
adamın biri deniz kenarında karaya vuran deniz yıldızlarını denize fırlatıyormuş bu durumu gören başka biri adamın yanına yaklaşarak ne yaptığını sorar adamda deniz yıldızları ölmesin diye onları tekrar denize bırakıyorum der öteki adam derki milyonlarca deniz yıldızı var ne fark eder ki .... adam eğilir yere deniz yıldızını denize bırakır ve bunun için fark etti der . arkadaşlar tek kişide olsak bisikleti ve bisikletçileri temsil edeceğiz saygılar bolu ya teşekkürler

@Erhan YILDIZHAN

aramıza hoşgeldin erhan. forumda bolu'dan birilerini görmek mutlu ediyor bizi.

@bisela

yorumuna aynen katılıyorum. fark eder bence de. teşekkürler

Haziranda bisikletim geliyo. Bolu ve çevre illerde düzenleyeceğiniz her gezinin demirbaşı olmaya adayım. :)
Sevgiler saygılar.

• Beğen
Boluluyum ama gurbetteyim.
Temelli dönme hazırlıkları içerisindeyim. Özel mesaj şimdilik atamıyorum.
Yeniyim.
Görüşeceğiz inşallah

• Beğen
@cagan0403

haberleşiriz,
Boluda bisiklet derneği yok sanırım.
Varsa katılıcam, yoksa kurmaya çalışalım yaa.
Bi geliyim :dua:

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
bi arkadaşım abant izzet baysal üniversitesi'nde topluluk kurma girişimlerinde bulunuyor şu şıralar.. üniversiteden olsun olmasın bisikletçi arkadaşlar destek olurlarsa çok iyi olur. birlikte bir ekip oluşturabilirsiniz. ilgilenen arkadaşlar ulşırlarsa..

halil ibrahim yanar / 05555604015

en kısa zamanda buraya da girecektir..

• Beğen
@bvernik

OOOoo harika olur
görüşürüz. Yeni olsamda istekliyim en azından, :)
Boluya dönebilirsem arkadaşları bulucam.

• Beğen
evet arkadaşlar ben halil ibrahim yanar. son iki haftadır üniversitede bisiklet topluluğu kurmak için uğraş veriyorum. bu süre içinde çok yol katettim. ayrıca bu forumda da yeniyim. bolulu olmasamda burada kaldığım süre içinde çok sevdiğim bir yer.

arkadasim universiteden ben haric alakasi olmayan 30 kisi civarindayiz, ama keske birazda alakali kisiler olsa diyesi geliyor insanin. yalniz baslangic icin ve ilersi icin cok guzel yinede.

sizin yardiminiza gelirsek simdilik herhangi bir sey soz konusu yok. ama arkamda oldugunuzu gormek sevindirici olabilir.

• Beğen
Geri