berkin sanırırm bende erkin bizde 2 kişi bmx ile geliyo dierleri tatilde çünkü ayrıca birde mtb var bu arada ben mtb aldım yani fiestahmet i de bizden sayın ona bu hafta bmx alcaz onunla 4 kişiyiz bide benm çevremde az çok yada yeni başlamış bmxler var onlarıda getiririm ama bi sayı weremem ama sanırım biz bi 6 oluruz bide 20 tane skate var barbarosta sizleri merak eden hava güzel olursa herkes orda olucak de bişey merak ediyorum siz mi geliceksiniz barbaros a yoksa başka yerde buluşup barbarosamı gelicez? bence kabataş a kadar tranwayla gelin orada bi bmx topluluğu verelim ordan beşiktaşa gider bi yemek yeriz ordanda yediklerimizi eritmeye ve bilgilerimizi paylaşmaya nasıl bu arada bu cumartesi bizim için çok ygundur ama pazar dersenizde olur bide son haftalar uyar
erkin ben gelemiyorum abi biliosun durumu ama istiyosan bnm GT i al ama sen bozarsın salla ama gelmek için elimden geleni yapıcam olmadı ..... yaparım ama hertürlü gelmeye çalışcam
bende bugun ümit marka bmxin parasını verdim bugun kargolandı 2-3 gün içinde gelir inşallah umarım hayırlısıyla beğeneceğim bi bisiklet olur....bu arada peg almam lazım ucuz bişi nerde vardır acaba....bakalım buluşmaya kadar bi kaç hareket öğrenmeye çalişiyim
bakırkoye gelblırsen metın bısıklete bulablırsn fıyat konsda da yardımcı olur sana merak etme vay kankam da gelmıs forma hos geldınbu arda pegler en fazla 25 m flndır