Scudo Sports

Bmx kullanıcıları kulübü

Scudo
@3rkn*MF

abi bende bmx yokki :D bugun aradım seni açmadın dedim acaba yanlış numarayı mı arıyorum bana verdiğin numara doğru mu acaba?

• Beğen
Tepkiler: nebileyimulan
arkadaslar bız kararlastırdık barborasa geliyoruz 15 tatılde kesın bı pazar gunu bulwardayız haber werewlim dedim

• Beğen
Tepkiler: bedo
oke hangi pazar?bi dahaki pazar buluşalım belki bende bmx almış olabilirim belli olmaz :D

sizde sımdı kımlerde ne war? acaba???

arkadaşlar sizce ümit bmx mi team tech viper mı? pek yeri değil ama tüm bmxciler burdayken soriyim dedim :d

@seko123

berkin sanırırm bende erkin :) bizde 2 kişi bmx ile geliyo dierleri tatilde çünkü ayrıca birde mtb var bu arada ben mtb aldım :) yani fiestahmet i de bizden sayın ona bu hafta bmx alcaz onunla 4 kişiyiz bide benm çevremde az çok yada yeni başlamış bmxler var onlarıda getiririm ama bi sayı weremem ama sanırım biz bi 6 oluruz bide 20 tane skate var barbarosta sizleri merak eden hava güzel olursa herkes orda olucak :cool: de bişey merak ediyorum siz mi geliceksiniz barbaros a yoksa başka yerde buluşup barbarosamı gelicez? bence kabataş a kadar tranwayla gelin orada bi bmx topluluğu verelim ordan beşiktaşa gider bi yemek yeriz ordanda yediklerimizi eritmeye ve bilgilerimizi paylaşmaya nasıl :) bu arada bu cumartesi bizim için çok ygundur ama pazar dersenizde olur bide son haftalar uyar :(

erkin ben gelemiyorum abi biliosun durumu ama istiyosan bnm GT i al ama sen bozarsın :) salla ama gelmek için elimden geleni yapıcam olmadı ..... yaparım ama hertürlü gelmeye çalışcam

Zaten bende yesılkoy gurbun ıcıdeym:) ama forma takılmıyodm az kaldı tanıscaz:)

@trial_edy

bir sürü bmx ve mtb süper bi görüntü olcak zaten fotoğraf çeekcez bir sürü o mutluluğu ve dostluğu siteyede göstericez :):):)

evt kesın ıı bı gun olcak cok super gecıche bezıyo:) bu arda msn ney ekleym ıstersen? ordan daha rahat olur

bende bugun ümit marka bmxin parasını verdim bugun kargolandı 2-3 gün içinde gelir inşallah umarım hayırlısıyla beğeneceğim bi bisiklet olur....bu arada peg almam lazım ucuz bişi nerde vardır acaba....bakalım buluşmaya kadar bi kaç hareket öğrenmeye çalişiyim ;)

bakırkoye gelblırsen metın bısıklete bulablırsn fıyat konsda da yardımcı olur sana merak etme vay kankam da gelmıs forma hos geldın:):)bu arda pegler en fazla 25 m flndır

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Geri