walla buluşalım bende bmx yok ama böylelikle bmxleri görmüş sohbet etmiş tanışmış oluruz...bence beşiktaş falan iyi olur 2 yakanında ortak noktası gibi bişey bence...ben bisikletsiz geliceğim için o kadar sorun olmaz ama anadolu yakasından bisikletle gelicekler için sorun olabilir....beşiktaş iyi bence....beni de ekleyin yayan gelicem büyük ihtimalle
saol ahmet zaten sen ve seko olmasa..kimse dost edinmek istemiyo sanırım bence sömestr eii dir bnce size uyarsa bi hafta içi görüşürüz seko da bi konuşsunda hele bi
Bu arada seko değil onun adı Berkin
Bizi unutmussun ben yardımcı olmadımmı sana. bizim bu yakada ahmet abi ilerde olucak birde ben etti 2 bülent abi felan var ama onlar bizi takmaz.
Bu arada herkese teşekkür ederim katılımlarınız için... Biz Barbarosta Buluşalım dioruz yada eminönünde çünkü yeşilköylü ve bakırköylü arkadaşlar nereye rahat gelebilirse karşıdan gelicek arkadaşlarıda biz barbarosta toplarız...Siz sadece tarih verin
benim bisiklet işi şu an askıda gibi finallerim var zaten tatilde ilgilenicem biraz daha fazla....ben zaten ilk buluşmaya büyük ihtimal bmxsiz gelirim bi bakıcam hangisi nasıl diye....
15 tatilde istediğiniz gün seka skateparka gelebilirim,illa bütün gün rampalarda taklıcaz diye bişey yok,iztmit'in sokaklarını fethederiz.istanbul işi benim için çok zor.
rahat 10 kişi oluruz arkadaslar yesılkoy grubu olarak bız zaten 5 kişiyiz beyki bakırkoyden gelenler olur sızın ordanda gelenler warmıs bu emınonu olayını yapalım arkadaslar cok gusel olur hep beraber bulusur bı tur ayarız dost oluruz sonucta hepimiz ark oluruz
sonuna kadar sana kaılıyorum kardeşim bu arada bnm grup arkadaşım gitti 4 ay yok ama ben yine burdan bi bisikletle getiricem bu olay için bi tarih belrlemeliyiz sizce?