Scudo Sports

Black Friday nedir? Yenir mi?

Scudo
Erd
Merhaba arkadaşlar malum kara cuma geldi. Dünyanın birçok ülkesinde ürünlerde büyük indirimler oluyor. Malesef bizim ülkemizde indirim varmış gibi yapıyor firmalar ve siteler.
Bu başlığın altında bisiklet dünyası ile alakalo olabilecek bizim camiaya hitab eden ve gerçekten indirime girmiş fırsatları paylaşsak çok iyi olmaz mı? Sahte indirimler ve diğer kategorilerle uğraşmak zorunda kalmayız.
Mesela erdoğanlar %10 havale indirimine ek %15 CUMA kodu ile toplamda %25 indirim yapıyor. Ben greenguard lastik almayı düşünüyorum buradan.
(link)
Burada da Stanleyin termosları indirime girmiş evde kendi kahvesini sıcak içeceğini yapan arkadaşlara duyurulur.

(link)

Lütfen sizde gerek yurtiçi gerek yurtdışı sitelerden gördüğünüz fırsatları paylaşın.
Erdoğanlar bu indirim olayından önce daha düşüktü fiyatları.2 lastik alacaktım toplam 700 TL tutuyordu , şimdi indirim dahil 950 TL.
Varın gerisini siz düşünün.

Erd

Erdoğanlar bu indirim olayından önce daha düşüktü fiyatları.2 lastik alacaktım toplam 700 TL tutuyordu , şimdi indirim dahil 950 TL.
Yakışmamış gerçekten Erdoğanlar Bisiklet'e. Kur artışından dolayı, herkesin alacağı ürünü 5 ayrı yerde sürekli takip ederek indirim kovaladığı şu dönemde, yaptıkları fiyat oynamasının fark edilmeyeceğini düşünmeleri komik geliyor esas bana. Geçen hafta tanesi 128 TL'ye gelen lastiklerin Black Friday indirimli hali 146 TL olmuş. Gerçekten dehşetle izliyorum, kaldı ki bugüne kadar hizmetlerinden hiç bir memnuniyetsizliği olmayan bir müşterileriyim.

Erd

Haklıymışsın aynı ürünü şişman bisiklette buldum. Hiç indirimsiz kredi kartına olan fiyatı erdoğanlardaki cuma+havale indirimli fiyatıyla aynı nerdeyse. Temiz mert ve namuslu esnafımız yine farkını ortaya koyuyor 😂😂 Keşke yurtdışında falan yaşayan bi akrabam olsa da uğraşmasam bu şark kurnazlarıyla.

@Ronin45 1500 € üzeri mallar kargo ile ne yazık ki gelmiyor. 1,18 le çarpsanız bile. Gümrük işlemleri farklı oluyor ve o çarpan çok daha fazla hale geliyor.

(link)

fiyat çok iyi. kargo bedava. vergisiyle birlikte gün itibariyle 5200 tl civarına geliyor.
erdoğanlar bisikletin n11 mağazasından 11.11 indirimi ile güzel fiyatlar vardı. ama şimdi baktım cazip değil.

örneğin
(link)
bu bisikleti ben erdoğanlar n11 mağazasından 11.11 kuponlarıyla 12.750 ye 9 taksitle almıştım.

Bi arkadas yeni bisiklet alacak diye 1 haftadir internetin altini ustune getirdik, buyuk bisiklet magazalarina gittik belki dukkanda indirim vardir diye sonuc hepsi tok satici. Sadece giant magazasi ellerinde kalan 105 setli 2020 defy modelini 2100'den 1700'e dusurdu onun disinda butun magazalar "zaten satiyoruz neden indirim yapayim?" diye acik acik soyluyorlar.
Millet yememis, icmemis bisiklete yatirmis parayi, bu black friday'den bisey cikmaz gibi.

Valla benim şuan için ihtiyacım yoktu ama fiyatı cazip geldiği için yazın işe gidip gelirken kullanmak için şunları aldım. Mavic cosmic ayakkabı ile Craft şort ve forma. Toplamda 79 euro ödedim.

406306.jpg271f014345984fb38e5c1217f23749be.pngf7b97f14f3bf4f2e9db92c24a948e31d.png5584368e9d63459a906ab59be8c9ea1b.png

Aynakoldan çalmışlar.

Merhaba arkadaşlar malum kara cuma geldi. Dünyanın birçok ülkesinde ürünlerde büyük indirimler oluyor. Malesef bizim ülkemizde indirim varmış gibi yapıyor firmalar ve siteler.
Bu başlığın altında bisiklet dünyası ile alakalo olabilecek bizim camiaya hitab eden ve gerçekten indirime girmiş fırsatları paylaşsak çok iyi olmaz mı? Sahte indirimler ve diğer kategorilerle uğraşmak zorunda kalmayız.
Mesela erdoğanlar %10 havale indirimine ek %15 CUMA kodu ile toplamda %25 indirim yapıyor. Ben greenguard lastik almayı düşünüyorum buradan.
(link)
Burada da Stanleyin termosları indirime girmiş evde kendi kahvesini sıcak içeceğini yapan arkadaşlara duyurulur.

(link)

Lütfen sizde gerek yurtiçi gerek yurtdışı sitelerden gördüğünüz fırsatları paylaşın.
bisiklete uygun mu bu acaba kafese sığar mı?

edit: yazan ölçüler doğru ise uyuyor ölçtüm kafesin çapını

Geri