Scudo Sports

Black Friday nedir? Yenir mi?

vay arkadaş, bu gözler bunu da gördü. adamı indirimler tatmin etmemiş bir de başkasından kupon satın almak istiyor ya :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Scudo
donanımhaber ölücüsü was here

Ölücü olacak bir durum yok daha iyi bir fırsat var ve bunu temin edebilme şansımız varsa boş yere fazla para vermenin lüzumu yoktur ki :)

@Afyon35
Eğer linkte gönderdiğiniz ayakkabı ise almayı düşündüğünüz, ayakkabıda kullanılan materyal çok dayanıklı değil. 125 lira indirim yerine, mağazalarda, internet sitesine üye olduğunuzda, yüzde 22 indirim uyguluyorlar. Ama sadece mağazalarda sanırım.

@Mehmet Metin Levent
Picodi zaten %15 indirim sağlıyor ama bu 65 TL civarında bir indirim yapıyor 125 neredeyse bu indirimin 2 katı :) Bu arada linkteki ürünü almayı düşünüyordum uyardığınız için teşekkürler

Salomon, outdoor ayaklarlar içinde görece rahat ancak görece daha az dayanıklı. Konfor için uygun. Mesela asolo kaya gibi, evladiyelik ama konforlu sayılmaz. Konforu 1 ila 10 arası sıralarsam, salomon 8-9 aralığında. Sağlamlık 1-10 içinde 6.

Salomon'u iade etmişliğim var su geçirmezliği işe yaramadığı için, Asolo kaya gibi ayakkabı, kışları onunla çok rahat atlatırım, hakikaten evladiyelik.

@Anonim
Vay be salomon'u hiç böyle bilmezdim benim yakın zamana kadar kullandığım salomon bunları bana yaşatmamıştı :)
peki yazları ve baharlarda da kullanım için sıkıntı çıkarmayan, rahat nefes alan, konforlu ne önerirsiniz marka model?

Yaz derken, denize suya girme durumu var mi?
(link)

@Çağdaş78
Hayır normal spor ayakkabı arıyorum yine ama gtx'dir, outdoor'dur, ağır ayakkabı istemiyorum yaz'dan kastım bu yöndeydi ama doğru kelimeyi bulamadım sanırım günlük normal kullanılacak dağa patikaya çıkılmayacak hocam :)

Hadi bi cevap yazayım dedim o gün pahalı olarak gördüğünüz 3,30 bugün oldu 6,10:)giriş seviyesi bisikletlere 2000 istenir hale gelindi:)

Türkçe'ye direkt kara cuma olarak çevirmişler. Benim aklıma şunu getiriyor.

cuma.png

Evveeeet geri sayım başladı. "Muhteşem Cuma", "Şahane Cuma", "Efsane Cuma", "Black Friday" adı her ne olursa olsun. 2 gün kaldı.

Cuma mübarek gündür. Bunu niye cumaya denk getirdiniz ya, adam gibi espri de yapamıyoruz Allah korkusundan peygamber sevgisinden. Bir şeyler yazdım sildim.

Benim BİM'den 69 liraya aldığım hoparlör, Efsane cuma olarak indirime girmiş. 199 liradan 124 liraya düşmüş. e ben bunu 69 liraya aldım zaten? Koton'da 149 lira olan kazak indirime girmiş, kendi web sitesinden kod kullanarak 124 liraya alınabiliyor. Efsane cuma indirimiyle de başka siteden 124 liraya satılıyor. ??? he? Almayacağım ama dikkatimi çekti, efsane cuma indirimiyle 5899 liraya satılan televizyon bazı web sitelerinde 5299 liraya zaten var. Ama şunu gördüm, bazı ürünlerde harbiden efsane fiyatlar mevcut. Almak istediği ürünün piyasasını bilen harbiden güzel indirim kapar.

1932 yılında ABD’de başlayan ve günümüzde tüm dünyaya yayılmış olan Black Friday alışveriş çılgınlığı Türkiye’de de büyük bir heyecan ile bekleniyor. Bu dönemde çok sayıda marka birçok üründe yaptığı indirimler ile tüketicileri kendi bünyesine çekmeyi hedefliyor. Süper, sürpriz, muhteşem ya da efsane Cuma. Her ülkede farklı bir ismi var ama hepsinde aynı gün indirimli alışveriş çılgınlığı yaşanıyor. Perakende sektörünün beklentisi, bu süreçte 5 milyar liralık alışveriş yapılacağı yönünde.

Çok ilginç bir şey keşfettim, konuyu yazarken ctrl+enter yapınca şak diye sitede konuyu yayınlıyor. Teşekkürler @Anonim

Bu indirimler bizim ülkemizde değil avrupadaki ülkelerde geçerli.Bike 24 , hibike , wiggle vs sitelerde gerçekten manyak ötesi indirimler mevcut.Bizim
ülkemizde genellikle önce artış sonra o artıştan indirim olur.

Ciddi anlamda sahtekârlık olsa da, ciddi indirimler de var. Uzun süredir almayı düşündüğüm, mağaza ve internet fiyatlarını bildiğim bir kaç ürünü, neredeyse yarı fiyatına aldım.

inaniniz , cok da sey etmemek lazim , bence :)
zaten tum bisikletsever dostlarimiz , hangi urunu , nerede ve ne kadar daha ucuza bulabilirim diye "master degree" olarak evrildigi icin bize "black friday" nafile :):)

Geri