Evveeeet geri sayım başladı. "Muhteşem Cuma", "Şahane Cuma", "Efsane Cuma", "Black Friday" adı her ne olursa olsun. 2 gün kaldı.
Cuma mübarek gündür. Bunu niye cumaya denk getirdiniz ya, adam gibi espri de yapamıyoruz Allah korkusundan peygamber sevgisinden. Bir şeyler yazdım sildim.
Benim BİM'den 69 liraya aldığım hoparlör, Efsane cuma olarak indirime girmiş. 199 liradan 124 liraya düşmüş. e ben bunu 69 liraya aldım zaten? Koton'da 149 lira olan kazak indirime girmiş, kendi web sitesinden kod kullanarak 124 liraya alınabiliyor. Efsane cuma indirimiyle de başka siteden 124 liraya satılıyor. ??? he? Almayacağım ama dikkatimi çekti, efsane cuma indirimiyle 5899 liraya satılan televizyon bazı web sitelerinde 5299 liraya zaten var. Ama şunu gördüm, bazı ürünlerde harbiden efsane fiyatlar mevcut. Almak istediği ürünün piyasasını bilen harbiden güzel indirim kapar.
1932 yılında ABD’de başlayan ve günümüzde tüm dünyaya yayılmış olan Black Friday alışveriş çılgınlığı Türkiye’de de büyük bir heyecan ile bekleniyor. Bu dönemde çok sayıda marka birçok üründe yaptığı indirimler ile tüketicileri kendi bünyesine çekmeyi hedefliyor. Süper, sürpriz, muhteşem ya da efsane Cuma. Her ülkede farklı bir ismi var ama hepsinde aynı gün indirimli alışveriş çılgınlığı yaşanıyor. Perakende sektörünün beklentisi,
bu süreçte 5 milyar liralık alışveriş yapılacağı yönünde.
Çok ilginç bir şey keşfettim, konuyu yazarken ctrl+enter yapınca şak diye sitede konuyu yayınlıyor. Teşekkürler
@Anonim