Ronin45
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.602
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Diğer
Erdoğanlar bu indirim olayından önce daha düşüktü fiyatları.2 lastik alacaktım toplam 700 TL tutuyordu , şimdi indirim dahil 950 TL.Merhaba arkadaşlar malum kara cuma geldi. Dünyanın birçok ülkesinde ürünlerde büyük indirimler oluyor. Malesef bizim ülkemizde indirim varmış gibi yapıyor firmalar ve siteler.
Bu başlığın altında bisiklet dünyası ile alakalo olabilecek bizim camiaya hitab eden ve gerçekten indirime girmiş fırsatları paylaşsak çok iyi olmaz mı? Sahte indirimler ve diğer kategorilerle uğraşmak zorunda kalmayız.
Mesela erdoğanlar %10 havale indirimine ek %15 CUMA kodu ile toplamda %25 indirim yapıyor. Ben greenguard lastik almayı düşünüyorum buradan.
(link)
Burada da Stanleyin termosları indirime girmiş evde kendi kahvesini sıcak içeceğini yapan arkadaşlara duyurulur.
(link)
Lütfen sizde gerek yurtiçi gerek yurtdışı sitelerden gördüğünüz fırsatları paylaşın.
Yakışmamış gerçekten Erdoğanlar Bisiklet'e. Kur artışından dolayı, herkesin alacağı ürünü 5 ayrı yerde sürekli takip ederek indirim kovaladığı şu dönemde, yaptıkları fiyat oynamasının fark edilmeyeceğini düşünmeleri komik geliyor esas bana. Geçen hafta tanesi 128 TL'ye gelen lastiklerin Black Friday indirimli hali 146 TL olmuş. Gerçekten dehşetle izliyorum, kaldı ki bugüne kadar hizmetlerinden hiç bir memnuniyetsizliği olmayan bir müşterileriyim.Erd
Erdoğanlar bu indirim olayından önce daha düşüktü fiyatları.2 lastik alacaktım toplam 700 TL tutuyordu , şimdi indirim dahil 950 TL.
Varın gerisini siz düşünün.
Haklıymışsın aynı ürünü şişman bisiklette buldum. Hiç indirimsiz kredi kartına olan fiyatı erdoğanlardaki cuma+havale indirimli fiyatıyla aynı nerdeyse. Temiz mert ve namuslu esnafımız yine farkını ortaya koyuyor 😂😂 Keşke yurtdışında falan yaşayan bi akrabam olsa da uğraşmasam bu şark kurnazlarıyla.Erd
Erdoğanlar bu indirim olayından önce daha düşüktü fiyatları.2 lastik alacaktım toplam 700 TL tutuyordu , şimdi indirim dahil 950 TL.
Varın gerisini siz düşünün.
Kargo bize gelmiyorsa biz kargoya gideriz@Ronin45 1500 € üzeri mallar kargo ile ne yazık ki gelmiyor. 1,18 le çarpsanız bile. Gümrük işlemleri farklı oluyor ve o çarpan çok daha fazla hale geliyor.
Hocam hayal bile kurmamıza izin yokSüleyman hocamın öyle imkanı olsa zaten yakmıştı şimdi ortalığı ama kargoya gidemiyoruz yollar pandemik.
@umutcelik Bize hergün Black .

hangi siteden yaptınız alışverişi acaba?Valla benim şuan için ihtiyacım yoktu ama fiyatı cazip geldiği için yazın işe gidip gelirken kullanmak için şunları aldım. Mavic cosmic ayakkabı ile Craft şort ve forma. Toplamda 79 euro ödedim.
248380 dosyayı görüntüle248381 dosyayı görüntüle248382 dosyayı görüntüle248383 dosyayı görüntüle
bisiklete uygun mu bu acaba kafese sığar mı?Merhaba arkadaşlar malum kara cuma geldi. Dünyanın birçok ülkesinde ürünlerde büyük indirimler oluyor. Malesef bizim ülkemizde indirim varmış gibi yapıyor firmalar ve siteler.
Bu başlığın altında bisiklet dünyası ile alakalo olabilecek bizim camiaya hitab eden ve gerçekten indirime girmiş fırsatları paylaşsak çok iyi olmaz mı? Sahte indirimler ve diğer kategorilerle uğraşmak zorunda kalmayız.
Mesela erdoğanlar %10 havale indirimine ek %15 CUMA kodu ile toplamda %25 indirim yapıyor. Ben greenguard lastik almayı düşünüyorum buradan.
(link)
Burada da Stanleyin termosları indirime girmiş evde kendi kahvesini sıcak içeceğini yapan arkadaşlara duyurulur.
(link)
Lütfen sizde gerek yurtiçi gerek yurtdışı sitelerden gördüğünüz fırsatları paylaşın.
Ben yurtdışında yaşıyorum aldığım site ülke dışına gönderim yapmıyor.hangi siteden yaptınız alışverişi acaba?
Eyvallah Ağabey sağol.(link)
@hamlet2006 şimdi değilse ne zaman ?