Scudo Sports

Black Friday nedir? Yenir mi?

Scudo
Gaza gelip alma aşamasına gelince dekatlon ürünlerine de baktım, rüzgarlık fiyatları buna yakın çıkıyor. Kafam karıştı, napsam bilemedim.

@ahlaksız
Ahlaklı ahlaksız (Sener şen in namuslu namussuz filmine izafen) artık ironi yapmanın devri geçti. Sanki ironiyi anlayıpta ondan gerekli dersi çıkaracak karşında bir muhatabın varmış gibi. Sokaktaki bebe bile "dayı ben ironi yapıyodum eki eki" diye bizi makaraya sarıyor.
Direkkkttt ne söyleyeceksen bodoslama söyle bir dahada ahlaksızlık yapma (son yaftalama ironi içerir)

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@H.T
bende ihtiyacım olduğunda almayıp bekleyenlerdenim galiba :D
uygun fiyat yakalayınca alıyoruz(bugün düzgün bir şey yakalayamadım)

@observer Bende yakalayamadım ya takip ettiğim ve öncelikli almam gereken ürünlerde güzel bir indirim yoktu haftasonu da bulamazsam artık sırada yılbaşı indirimleri var ona bakınırız :)

Goca Irabbım, darda galıpta, indirim dışında bişi almak zorunda galan kullarına yardım etsin.

Robinson Crusoe,Kara Cumasına bir kavuşsa da ortalık bir durulsa.

Bir iki ürün dışında pek şenlik yok gibi.

Kadanslı, aydınlatmalı bir km saati görürseniz bu indirimlerde bana buradan veya özelden yazabilir misiniz? (İndirimli tutarı herşey(kargo vs.) dahil 150 TL'yi geçmezse çok sevinirim. Kablosuz olursa çok hoş olur)

(link)
ürün 22.99 dolar 4.60 dolar otomatik kupon var orda tıklayın düşcek. 18,5 dolar oldu diyelim.
sepete girip ödemeye geçiyorsunuz ileri ileri diyin. sağ tarafta tablo çıkcak ürün şu kadar kargo şu kadar indirim şu kadar. kargo 10 dolar civarı olması gerek 29 dolara falan gelcek.ödeme yöntemi tl seçerseniz amazon kuru çok fazla alır dolar seçin banka daha az acımasızlık yapar genelde. hesabınızda dolar varsa direk ordan çeksin hatta. 29 dolar 5,5 kurdan 160 tl yapar
şuan en ucuz burda 209 gözüküyor
(link)
ordersa tıkladığınızda aldığınız ürün ve sağ üstte order numarası gözükcek
ana sayfaya gelin en alta inin help tıklayın need more help ve contact us
o menüde seçin an order i placed
more order issius tıklayın.
other order issue sonra
Enter short summary of issue der burda derdimizi yazcak özet olarak. shipping price yazın.
sağ altta chat tıklayın sonra.
eğer ilk siparişinizse şu tarz bir şey yazın değilse de artık konuşun halledin :D kargoyu düşerler büyük ihtimal.
" hi it is my first shopping but shipping price is so much. can you make it free shipping"
2-3 dk lik bir konuşmadan sonra ücretsiz kargo yaparlar ilgililer bu konuda.(daha önceden görmüştüm ilk defa yaptım bende pahalı ürün alamıyoruz artık gümrük sınırından ucuz ürünlerde de kargo yüzde olarak çok geliyor.) ücretsiz kargo olunca max 20 dolara gelmiş oluyor galiba emin değilim. 100 lira civarına alınabiliyor yani ürün

Her yıl olduğu gibi bu yılda çomarlar mağazaları basıp bunun ne anlama geldiğini biliyormusunuzculuk oynayıp video çektirmiş ve dünyayı kurtarmıştır fakat indirimli ürünleride almışlardır çok ilgin insanlar var

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
Selamünaleyküm ahali
Başlık hem ana sayfada dikkat çeker hem de takip edenler iyi fırsatçılardır diye buraya yazıyorum.
Spx'den ayakkabı alacağım da şuan en uygun veren yer burası elinde daha uyguna satın almam için çek, kupon, kod olan ve satmayı düşünen bana ulaşabilir mi? Veya %15'den daha fazla olarak ucuza nasıl alabilirim?
Nette 250+ alışverişe 125 çek veriyor diyor yakın zamanda alışveriş yapan varsa elindeki 125'i bana satmak ister mi?
(link)

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: sonerogul
Geri