Scudo Sports

Black Friday nedir? Yenir mi?

@Kadir KARADEMİR
piyat iyi yalnız 100 euroda kdv ekleniyor değil mi tr fiyatı 900-1100 arası

Scudo
@sinanarmy

Hocam Geçen yıl almıştım. Fiyatına %18 Gümrük vergisi ekleniyor.

@Kadir KARADEMİRUrun nasil memnun musunuz acaba

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Kadir KARADEMİRMemnun musunuz urunden

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@sinanarmy

Çok memnunum. 8 kademeli direnci var. 8. kademeyi zor çeviriyorum. Güç artışı için çok güzel bir alet. Ama sıkıcı :) Trainer lastiği kesinlikle şart. Yoksa çok ses çıkar.

@Kadir KARADEMİR
IMG_20180104_155328_HDR.jpg

@mehmetsunu

Biz de "Great Friday" indirimleri deriz ağabey. Sabah arkadaşı başkasına "Mübarek Cuma" indirimleri bugün.. diye anlatırken duydum. O da iyiydi. :)

Jant seti almayı düşünenler varsa (link) da jant setlerinde %40 civarından başlayan indirimler var bakmanızı öneririm.

101 euro ya aldım linkteki ürünü umarım pişman olmam :)
@sinanarmy

@Kadir KARADEMİR
bu trainerin zwift tarzi baglantısı var mı acaba

@sinanarmy
Yok.

• Beğen
Tepkiler: sinanarmy
@Kadir KARADEMİR

Sıkıcılık için ben şöyle bir çözüm buldum. Cep telefonunu eliptik bisikletimin gidonuna lastikle sabitledim. Youtube'tan güzel bir zwift videosu açıyorum, 1 - 1,5 saatlik herhangi bir sürüş. O sürüşü seyrede seyrede çalışıyorum hiç sıkıcı olmuyor. Zwift masrafı olmadan zwift çözümü :harika:

@mehmetsunu

Kapitalizmi hangimiz es geçebiliyoruz ki abi? Adam Cuma'nın mübarekliğine halel gelmesin deyu bu şekil ifade etti bence.

@ahlaksız

24 Ekim 1929 Perşembe günü Wall Street ekonomisinin çöküşü ile Amerika'da "Büyük Buhran" diğer adıyla "Kara Perşembe", etkisini bir gün sonra Avrupa'da göstermesi sebebiyle de "Kara Cuma" olarak nitelendirilmiştir.

Bu çöküş 1930'lu yılları kapsayan bir ekonomik kriz haline dönüşmüştür. Yani tapınakçılar vs. bunlarla ilgisi yoktur..

@Alp Tigin Tengrikut
Aramiza tekrar döndüğün için sevindim alptigin. Akılli ve bilgili adamin hali bir başka oluyor.

@Abdülkadir Ergin
Mesele bumu apdulkadir. Kapitalizm sana malinı sattiktan sonra cumasinin karaliğına pembeliğine bakmaz. Son kertede sen ona hizmet ediyorsan istersen ismini müsmübarek cuma, efsane cuma koy.

@mehmetsunu

Bende sevindim değerli ağabeyim.
Temelli ara vermedim ara ara devam ettim. Bazı gereksizler yüzünden buralardan biraz uzak kaldım. Asıl mahlasım bu çevremdekiler beni böyle bilir.

Maratondan uzak kaldım ama boş değilim yine günlük 300+ km hedeflere devam diyeceğim kısmetse.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@ahlaksız
her sene aynı muhabbet. hiç şaşmıyor.

(link) buda gayet uygun fiyatlı bir lastik.

@Alp Tigin Tengrikut
Bilgi için sağolun ama biliyordum bunu..Sadece takılıyorum:hhhhhh:

Bizim ülke insanımız,tutar gâvurun(?) karasına/siyahına özenir..Ne saçmasapan şeyler bunlar..

Madem bu ülke insanına bir indirim yapılacak,bu ülkenin bayramlarında indirimler yapılabilir mesela..Ramazan bayramı olabilir,nevruz olabilir ya da cumhuriyet bayramı olabilir..Böyle günlerde indirim yapacaklarına(aksine ramazanda filan,zam yapıyorlar..!),sürekli küfrettikleri,terörist ilan ettikleri insanların 100 sene önceki meseleleri üzerinden hareket ediyorlar..Burada ''trajikomik'' bir durum var ve bunu ne gören var,ne duyan..!

TCHIBO'da suya dayanıklı RÜZGARLIK 130liradan 70liraya düşmüş.. ben geçen ay 130liradan almıştım..
yani önce bindirim sonra indirim olayı yok, gerçekten indirim yapmışlar haberiniz olsun..

NEON SARI RENK - 69,95TL - (link)

SİYAH RENK - 69,95TL - (link)

ZEYTİN YEŞİLİ - 77,95TL - (link)

NEON YEŞİL - 77,95TL - (link)

@Türka¥

Neon Yeşil dışındakileri hayvan gibi şii etmişler, XL ve XXL dışında beden kalmamış. Çarşamba günü mü fiyatlar güncellendi yoksa insanlar indirim olsa da abansak demişler, bilemedim. :mad:

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Geri