Bisikletinin rengini ilk gordugumde gercekten bu nasil bir renk dedim,hatta oyle bisiklete boyle rengi nasil yapmislar da dedim Ama suan cokta fena degil ya diyebiliyorum,bunuda paylasayim dedim,ki yakindan daha guzel olduguna eminim.Senin fikirlerinde degisme yok mu hic? vardir vardir da anket actin,milletin gazabindan korkuyorsun degil mi? Saka bir yana farkli bir renk gercekten ve alisilmayacak gibi degil,bunlar suanki dusuncelerim.
ee..benim boyayı görünce artık kadronu boyatmaktanda vaz geçtin sanırım.. yalan yok.. bende ilk gördüğümde beğenmedim. ama şuan elimde ve hoşuma gidiyor. olmadı yine boyarız.
diğerinie gelirsek; şuanda anket sonuçlarına uyuyorum anketten önce o bis.i kırmızı yapmayı düşündüğüm için bunuda turuncu yaptık. diğeri kırmızı olamadı ama bu turuncu oldu.
hadi gel seninkinide turuncu yapalım
Ben hala tam karar veremedim acikcasi.Renge alismaya calisiyorumBoyamaya karar verirsemde bu yazin olur ama simdilik kesin bir fikrim yok.Acikcasi orjinal boya gibi kaliteli olmayacagindan dolayi dusunuyorum,sen ne diyorsun kalite hakkinda?Bir cizik atsana