Scudo Sports

Biskletimi boyatmayı düşünüyorum.

Ne renk olmalı? Olmalı mı?

• Toplam katılım
    33
Aaa cok guzel olmus ben olsam hic boyamazdım simdi garanti bitti diye biliyorum..

• Beğen
Tepkiler: otec
Scudo
@Alican

evet baya bi ilginç boyası var "güneşte nasıl parlıyo bi gör" diyo arkadaşım.
bi güneşte göremedimki arkadaş. bu aralar güneşte açmaz baksana havaya :)

@Jr.BMX

garanti daha bitmedi çünkü bu kadro o kadro değil ;)

Bisikletinin rengini ilk gordugumde gercekten bu nasil bir renk dedim,hatta oyle bisiklete boyle rengi nasil yapmislar da dedim:D Ama suan cokta fena degil ya diyebiliyorum,bunuda paylasayim dedim,ki yakindan daha guzel olduguna eminim.Senin fikirlerinde degisme yok mu hic? vardir vardir da anket actin,milletin gazabindan korkuyorsun degil mi?:D Saka bir yana farkli bir renk gercekten ve alisilmayacak gibi degil,bunlar suanki dusuncelerim.

@scorpion99

ee..benim boyayı görünce artık kadronu boyatmaktanda vaz geçtin sanırım.. :D :D yalan yok.. bende ilk gördüğümde beğenmedim. ama şuan elimde ve hoşuma gidiyor. olmadı yine boyarız. ;) :D

diğerinie gelirsek; şuanda anket sonuçlarına uyuyorum :eek: anketten önce o bis.i kırmızı yapmayı düşündüğüm için bunuda turuncu yaptık. diğeri kırmızı olamadı ama bu turuncu oldu.
hadi gel seninkinide turuncu yapalım :D :D

Ben hala tam karar veremedim acikcasi.Renge alismaya calisiyorum:DBoyamaya karar verirsemde bu yazin olur ama simdilik kesin bir fikrim yok.Acikcasi orjinal boya gibi kaliteli olmayacagindan dolayi dusunuyorum,sen ne diyorsun kalite hakkinda?Bir cizik atsana:D

Geri