ilk kazamı 10 sene önce İzmir Dikili'de yaptım, o zaman eski bir yol bisikleti vardı elimde, hafif bir iniş sırasında teker çukura düşünce yarıldı ve dengemi kaybettim, neyse ki düştüğüm yer çalılıktı ve bacağımda ve kolumda sıyrıklarla atlattım.
2008 yılının 26 Temmuz günü, halen kullandığım Sedona 711-V ile parke taşı döşeli bir yoldan inerken, kasisi son anda farkedip panikledim, kasisi aşıp 1 metre kadar havalandım ve sol omzumun üstüne düştüm, sol köprücük kemiği kırıldı, başımda, kolumda ve dizimde büyük yaralar oluştu.
En son kazamı da geçen hafta Etimesgut şeker fabrikasının önünde yaptım, düz yolda giderken, muhtemelen asfalt yeni atılmışken bir araba geçmiş ve yolun kenarında bir lastik girecek kadar genişlikte şerit şeklinde bir çukur oluşmuş, benim ön teker bu çukura girdi, bir türlü çıkamadım, gidon dönmüyor, sabit kaldı öylece... işin kötü yanı bu şerit halindeki çukur, yolun sağına doğru yani kaldırıma doğru gidiyordu, dolayısıyla beni de kaldırıma doğru sürükledi ve sağ aynakol kaldırıma çarptı, ben kaldırım üzerine düştüm, neyse ki yaralanmadan kurtuldum, akşam akşam tepem attı sadece...
Ha bir de küçükken BMX'imle hamile bir kadına hafiften çarpmıştım, yanındaki kadın kaynanası mıydı, anası mıydı neydi, iyi bi sopa yemiştim ondan...