bu sene 4 ay önce, sabancı üniversitesinde bisiklet sürüyordum. giden olursa bilir, orda bi yokuş var dik ve dümdüz, arabaların hız yapmaması için kasis koymuşlar 50 metrede bir. Bende bisikleti alalı daha 1 ay fln olmuş gaz gaz sürüyorum. rüzgarı da arkama almakla kaptırdım yokuştan. ilk kasis geldi hop üstünden bunny hop, hızım arttı, ikinci kasis hop üstünden bunny hop, yine hızlandım, 3 kasis de aynen atladım, son kasise geldiğim de 40 km hıza çıkmıştım ve dedimki bunun üstünden atlamiyim, kenarında kaldırım ile kasis arasında bi yarım metre boşluk var ordan geçim.
ve kırdım gidonu o yöne, ancak biraz fazla kırmış olacağım ki kaldırıma çarptım ve o şiddetle bisikletle beraber yükseldik. sonra o düştü yere, ben devam ettim havada. tabi bunlar 5-6 saniye fln sürdü. betona doğru inişe geçtiğimde kafamda kask olmadığı(ertesi gün gidip kask alacaktım) için yüzümü korumak babında ellerimi öne koydum ister istemez ve betonda denizde seken bir taş misali sekip çime düştüm. kalktığımda sağ kolumda bir ağrı vardı. elimle yokladım şöyle bir, baktım omzumdan kolum çıkmış. Neyse o gün taktılar fln.
hikayeden çıkarılması gereken dersler;
1- kasksız bisiklete binilmez
2- trafik kurallarına uyalım zira o yokuşta sürekli 30 km tabelaları vardı benim hızım 40 küsür idi.
3- sonraki 1.5 ay bisiklet sürememek insana baya acı veriyor, o yüzden herkes kendine dikkat etsin.
son olarak da bu da yerine takılmış omzumun MR ı
dikkat ederseniz kol kemiğini kavrayan eklem kemiğinin alt kısmı yok, düşünce kırılmış gitmiş. o yüzden tekrar çıkma riski var ve artık düşmemem gerekiyor