Scudo Sports

Bisiklette tayt kullanımı

Scudo
Ben de bunu anlamıyorum, kıl varsa var takmayın bu kadar. :D bugüne kadar bunu hiç düşünmemiştim, bence sen de pek takma, rahat ol. Almak istiyorsan da al tabi, kimse bir şey diyemez. Ama garip gözüküyor diye alacaksan uğraşma bence.

• Beğen
Tepkiler: Speker
@directedby hocam kapri giyecem de malum bolge cok rahatsiz ediyor bir sure sonra

altına şort altına giyilen pedli tayt al.ben öyle yaptım.üstüne de kapi giy.decatlon da var.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
@directedby bu gun oyle yaptim hocam sort bulamadim ama kisa tayt aldim pedli ustune de kapri aldim icime tayt giyecem ustune de kapri ama hareket ozgurlugunu kisitliyor biraz o yuzden sadece tayt giyeyim diye dusundum

• Beğen
Tepkiler: directedby
Bence sorun olmaz ki çoğu kişi de almıyor zaten.

@İzzy2344

@directedby

Arkadaşlar, bunlar nasıl mentaliteler böyle? Erkeğin anormal olanı kılsızı demek ne demek? Sana mı kaldı bunu yargılamak, böyle laf etmek?
Orasını burasını açan kızlar ne demek? Sana mı kaldı kadınların nasıl giyineceğine karışmak, giyindikleri şeye göre utanmaları gerektiğini söylemek?

Bildiğiniz en kutsal şeyin aşkına, bisiklet dışı konularda fikir üretmeyin buralarda. Bunlar nasıl laflar? İnsan düşünmeye utanır, siz söylemeye utanmıyorsunuz.

@drumbanger

Arkadaşımız bir konu açmış bende kişisel görüşümü gayet normal bir şekilde beyan ettim.Ayrıca bisiklet dışı konularda fikir üretmeyin derken size bu kısıtlama yetkisini kim veriyor? Konu zaten vücuttaki kıllarla ilgili bir konu kılla ilgili olan konuya ben bisikletle alakalı nasıl bir cevap verebilirim?? Sizinle polemiğe girme niyetinde de değilim Forum kuralları çerçevesinde herkes görüşünü ifade edebilir aksi durumda moderatörler gerekeni yapacaktır size bir laf düşmez...
Mentalite de değil mantalitedir doğrusu yazım kurallarına dikkat edelim.

Niye abes olsun. Ben de bacakları almadan sürüyordum. Sürüş arkadaşlarımın takılmaları haricinde kimse de bir şey demedi. Zaten bisiklet üstündesin kim görebilir ki seni. Ayrıca kapri giyince de kıllı bacakların görünmeyecek mi ? Kapri ile belki daha az kıl görülecek ama neticede parçaya bakarak da bütünü anlamak mümkün :))) Tayt giy, rahat et. Kapri, kıllı bacaktan daha abes.

@ATALAY16 Vallahi abimin bacaklarındaki kıllar, bazılarının başında yok o derece ve adam umursamadan kapri ile çıkıp bisiklet sürebiliyor. :)
Bu konu birazda bakış açınız ve alışabilme durumunuza göre değişkenlik gösterir.
Bana sorarsanız pek yadırganacak bir durum değil.

@Berke Erkek yaratılışı gereği kıllıdır ben mesajımla buna dikkat çekmeye çalıştım fakat siz nerelere çekmişsiniz olayı keşke cevap yazmaz olaydım bu konuya.

Ben dusmelerde olusacak yaralanmalara karsi yazin aliyorum killari. Ayrica bu durum %0.0003720639142 oraninda performans artisi da sagliyor :)

Garip garip mesajlar şimdi bizde kıl yok biz anormal mi oluyoruz erkekliğimizden mi utanalım bu durumda erkek yaratılış gereği kıllıdır nerden uydurdunuz bunu maymunlardan mı geliyor soy.

• Beğen
Tepkiler: NKurtuldu
Millet toplanın çekirdekler bende içecekler kimde unutmadınız dimi ?

adam bacağımdaki kıl kötü görünecek millete diye kapri giyemiyorum diyor.bende diyorum ki asıl orasını burasını göstermemesi gereken kızlardır onlar gösteriyorda utanmıyorlar da (sözüm meclisten dışarı) biz erkekler mi utancağız kıllar görünecek diye diyorum . konuyu nerelere çekiyolar.valla tebrik ediyorum konuyu ve yazılanları özellikle yazdığımın anlamını anlayış biçimleri bazı arkadaşların süper.

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Geri