Scudo Sports

Bisiklette tayt kullanımı

Ben kimseyi yargılamadım dostlar ama gerçekten o bahsettiğim sosyal deneyleri araştırırsanız ne kadar iğrenç seyler var görmüş olursunuz, kadınların sacından etkilenen mi dersin el bileğinden mi ıyyh yani ben anlatmayayım. Bu arada o kapatmak isteyen arkadaş acaba içlik alıp dizinden kesse istediği sonucu elde etmez mi ?

Scudo
Arkadaşlar gerekli öneriler de bulunmuş, bunlara ek baldırlık da aradığınız çözüm olabilir. Linki örnek olsun diye ekledim, medikalciler de bir çok çeşidi bulunabilir.

(link)

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/12963400_1154979924534580_1583756834185643805_n.jpg?oh=7c51fa94a77ba69d52662c3a558b38d4&oe=57829DAE

kışlık tayt budur on numara asla üşütmüyor,,

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-0/p526x296/12991122_1154984094534163_7594960444779014737_n.jpg?oh=bcf593d8741267bac8b4ca0e90c591b6&oe=57AEC8F6

yazlık tayt budur on numara asla terletmiyor...

@receptcelik

Bence kendi aklınıza yatan bir çözüm bulun. Tayt giyerek yanlış birşey yaptığınızı cidden düşünüyorsanız eşofman giyin. Din konusunda çok ayrıntıya girip doğruyu yapmak için araştırmaya girişirseniz dininizden soğursunuz. Detaya girdiğinizde avret yeri tabir edilen bölgeyi bir şort bile açık bırakır. Ve şort ile değil dışarı çıkmak tek başınıza bile durmanız harammış vs bir ton bilgi var. Yani diz kapağı üstüne kendiniz bile tek başınızayken bakamıyormuşsunuz :)

@Speker
hava sıcak, no tayt

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160416/5b5756979e0fc8f9d4f364e07a0e1245.jpg

Sorunu bu çözebilir sanırım

Arkadaşlar iyi gunler herkese bugun decathlon dan kapri alayim dedim malum havalar isiniyor ve uzun taytim bunaltmaya başladı kapri de ped destegi yok bu yuzden bende kisa tayt aldim kaprinin yanin da taytı kaprinin altına giyeceğim ama ara da sadece taytla cıkmayı da düşünüyorum ama malum bacaklar kıllı :) şimdi ben bu kılları almak istemiyorum arkadaş :) almasak bu kılları abes olurmu bi sormak istedim size iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: Cyclist999
Pro pelotonda olsan yadırganır kıllı bacaklar, ama diğer durumlarda bir şey olmaz. Nasıl istersen öyle yap, yeter ki bisiklet sür :)

@Ahmet.KOÇ ne bileyim hocam valla kararsız kaldım su kaprilerde ped destegi olsa super olacak valla :)

@ATALAY16

Taytla sürmek cidden çok rahat, başta tuhaf gelir ama kısa sürede alışırsın. Taytın verdiği rahatlıktan korkmaya gerek yok :D

@Ahmet.KOÇ yok hocam zaten kisin uzun versiyonunu kullaniyorum rahatligini biliyorum yani :)

Bende bacağımdaki tüyleri keseyi mi diye. Bi müddet kıllı bacakla kapriyle sürdüm, sonra baktım içim rahat etmiyor. Tüy dökücü yapıp, traşlı bacakla çıkıyorum artık. Kimsenin yadırgadığı filan yok, mühim olan kendinizi nasılken enerjik hissettiğiniz.

@ATALAY16 ;
Merhaba hocam boşver bacaklardaki kılı tüyü sen poponun rahatlağına bak o daha önemli :):harika:

Ama istersen bir defa tüy dökücü kullanabilirsin hangisiyle rahat hissedersen öyle devam edersin...İyi pedallar...

Ben haftada 150 ve üzeri km yapıyorum dersen, bacakları almak büyük kolaylık sağlıyor. (masaj,düşmelerde oluşan yaralar için,temizlik ve ter konusunda) ama 1-2 kere bineceğim kısa kısa dersen almana gerek yok.

avatardaki sensen, bence sorun yok abes de kaçmaz ;)

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
@Aazam aynen benim hocam niye acaba :)

Geri