Scudo Sports

Bisikletli ulaşımdan alınan ücrete hayır kampanyası

@kivilcimb
Bunun olması normal çünkü Istanbul belediyesinin kurallari daha esnek. Ama Izmir belediyesi tam bir fiyasko. İnanın çok mağdur olmasak böyle bir kampanya baslatmazdik. Internetten izmir bisiklet metro saatlerine bakarsaniz hak vereceksiniz bize. Otobüse zaten hiç binilmiyor her saat ve para da verseniz yasak.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@obezkirpi arkadaşın dediği gibi o zaman toplu taşıma da bebek arabalarından da ücret alınsın.
Trafik sorunu bisiklet ile çözülür.
Ben de imzaladım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Şuan 100 hedefine ulaşıldı, sırada 200 hedefi var. BisikletForum ailesini imzaya bekliyoruz. Duyan duymayana duyursun.

Arkadaşlar şuan 200 hedefi için 55 imza gerekiyor. İmza atmayan kalmasın :)

bisiklete verilen değerden şikayet edip oluşturulan kampanyalara destek vermemek olmaz arkadaşlar. Haydi desteğinizi verip paylaşımlarımızı yapalım

Güncelliyorum.

Bu saat itibariyle 160 imza toplandı. 200 hedefi için 40 imza daha gerekli, imza atmayanlar atsınlar, duyanlar duymayanlara duyursunlar :)

+1

Alıntıdır: Fransa da diğer Avrupa ülkeleri gibi bisiklet kullanımını artırarak (link) kirliliğini ve fosil yakıt tüketimini azaltmayı amaçlıyor. Bu amaçla, toplam on bin çalışanı bulunan yirmi büyük şirket çalışanlarına her bir dört kilometre için 1 Euro ödemeyi taahhüt etti.

Sevgili arkadaşlar öncelikle kampanyaya verdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz. Bu tür kampanyalara ilgi çekmek, vatandaşları hareketlendirmek çok önemli. Sizden ricamız özellikle Facebook üzerinde aktif olan bisiklet gruplarının sayfalarında bu kampanyaya ait paylaşımın yayınlanmasını sağlamanız. Orada ki üyelere ulaşmamız çok önemli. Bisikletin hayatımızdaki yerinin korunmasına destek olduğunuz için çok teşekkür ederiz.

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC ve bulut
@evren ünver
Ayrıca halkapınarda izbana geçişte bisiklet için bir turnike de yok..

İstanbul İzmir'e göre şanslı durumda. Fakat insan kalabalığından dolayı rahatça kullanabildiğimiz sadece metro hatları oluyor. Metrobüs ve tramvaya büyük bisiklet sokmak ki büyüğü geçitim kendimiz bile zor biniyoruz. Aslında ek vagon yapılıp ufak bir kısmı bisikletliye ayrılabilse keşke. Dün metro hattını kullandım saat 20:00'a kadar oyalandım eve dönebilmek için. 20:00 da bindiğimde de yoğundu epeyce insanların acelesi çok fazla 4 dakikada bir kalkan diğer vagonları beklemiyorlar ite ite biniyorlar. Bu kalabalığa nasıl bir çözüm bulunur bilmiyorum. Toplu taşımalar da kalabalık yollarda öyle :/

• Beğen
Tepkiler: dufpanla
Geri