Scudo Sports

Bisikletle Yaptığım Kaza (Hala şokundayım)

Olay anındaki görüntüleri ibraz edemediği takdirde ciddi anlamda başını ağrıtacak bir yaptırım uygulanırsa, dolmuş şoförleri o görüntüleri seve seve göstermek zorunda kalır. Asıl iş, bu caydırıcı yaptırım gücünü uygulayabilmek.

Scudo
Kaptan ekipmansız adamı zaten kaale almazlar.Bir kaza olduğunda hani kaskın yada hani aydınlatma sistemin diye çıkışırlar.

@Serkan Karakaya

Bildiğim kadarıyla bu görüntüler canlı olarak bir merkeze aktarılıyor. Ayrıca İzmit-Gölcük hattında minibüs içerisine kamera yerleştirildiğinden beri ki neredeyse iki sene olacak minibüste tatsızlık yaşandığına şahit olmadım.

@Taner Eraslan

İstanbul için planlanan bir çalışma. Darısı Giresun'un başına. :)

@Tahir Keskin

valla keskin, bizim d.dere minibüslerinede kondu o sistem.

Ve daha bugün gölcükte 2 saniye bekleyip durağa yanaşmak yerine önüme kırdılar yolcu kapmak için !

Tabiki ne kadar çabuk sinirlendiğimi biliyosun bisikletten inip o adamı orada dövdüm.

Yeter b iyere kadar! bir gün üstümden geçecekler ! kaskımı geçirdim kafasına.

Belediyenin önündeki durak çağrı market önü.

10 yıl kadar önce keçiören-ostim dolmuşunun mağara adamı şöförü yolcu almak için yanaşırken benim arka lastiğe vurmuştu jantın ne olduğu malum s çizmeye başlamıştı şimdi olsa alırdım akort parasını kesin.kim yaptıysa iyi yapmış ama yinede bir dolmuşta 100 tanede kamera olsa dolmuşun 100 metre uzağından geçmek gerek.

Geri