Scudo Sports

Bisikletle ULUDAĞ'da Kar Keyfi (22 ARALIK 2007)

@hızlı

dostumm tabıkıı yaa,bursalı dostların uludağ resımlerını gördükçe kendımı rüsgara bırakasım gelir,kar çamur abı budur işte,neyse nıkocum ekşın nedemek abii:))))

Scudo
KURBAN BAYRAMI SEFER TARİFELERİ

Talep durumuna göre ek seferler konması durumunda bu duyuru güncellenecektir.

Güncelleme zamanı : 13.12.2007 saat 15:25

YENİKAPI - BURSA - YENİKAPI HATTI
http://img205.imageshack.us/img205/4746/adszwz4.png

Ayrıca:

23.12.2007 Pazar günü :

23:30 YENİKAPI - YALOVA
23:30 YALOVA - YENİKAPI

Ek seferleri düzenlenmiştir.

ido.com.tr dan alıntıdır.

nıkocumm cok ıyı yaptın bu tarıfelerı yayınlamakla,ayrıca beım fıkrım bursaya gelecek olan arkadaşlarımzın turdan bır gün önce bursaya gelmeleri daha mantıklı,bır gece kalır sabahı da turumuzu gercekleştirmiş oluruz,neden dersen ya işi şansa bırakmamak açısından,hem gece yanı tura hazırlanacağımız gece hepberaber bulusur hos bır sohbet de etmiş oluruz,çünki sabah 8 de hareket edeceğiz,yetişemeyenler üzülmesin:)vee otel fıyalarıda cok uygun,yınde gelmek ısteyenler bılır,

Evet, bende bir gün önceden gelicem.. yarın rezarvasyon olayına giricem.. bu arada şehir dışından gelecekler ve bi önceki gece orda konaklamak isteyen arkadaşların sayısı bellimi acaba?

KAYAK MERKEZLERİNİN BAYRAMI ERKEN GELDİ

Kurban Bayramı'na hazırlanan kayak merkezleri ise durumdan oldukça memnun. Kartalkaya ve Erciyes'te sezon bu hafta açıldı. Kar kalınlığı, Bayraktepe'de 105, Uludağ'da 98, Kartalkaya'da 90, Ilgaz'da 70, Palandöken'de 60, Erciyes'te 40 santimetreye ulaştı.

alıntı milliyet.com.tr

@hızlı

evet dostum:
Voltranı oluşturacagimız kesin uludagda kar 1 metreyi geçmiş yollar açık..

• Beğen
Tepkiler: grikartal
arkadaşlar. şehirdışından geliceklerle ilgili bi gelişme varmı? yoksa rezervasyonu tek olarak yaptıracağım.

@sportmen

oleeyyy:) bir metre de olan kar vee yolarr bembeyaz,inanamıyorum yaa müthiş bir zevkli olacak,yanıı uludağ yolunda ortalama 39 km olan tırmanış ı karda pedal sürerek çıkmak abii buna ben kelime bulamyorum:)))çok az bir zaman kaldı dostum.cennet le kucaklaşmaya hazırolalım

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
@aurora79

şehir dışından gelecek olanlardan şimdilik bir haber yok,tahminimce ayarlamışlardır diye düşünüyorum.
gerçi bende şehir dışından geleceğim ama konaklamalımı günü birlikmi hala tam karar veremedim.

Hava bugün tırmanış için harikaydı.
Dileğim o ki haftaya da böyle olur ve herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Ben bayram ziyareti için Denizli de olacağım için bu güzel faaliyette bereber olamayacağız.

Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: onsbike
@Soner Sarıhan

gerçekten de bugün harika bir hava var ama biz çalışıyoruz.. :boese157:

acısını yarın çıkarmayı düşünüyorum. tura 1 hafta kala dağda son durumu analiz etmek lazım :) yarın yine dağdayım...

@aurora79

Ben düşünüyorum 1 gün önceden orada olmayı, ama belki 3 kişi olucaz 2 kişide arkadaşım var, nasıl yaparız zaman da daraldı haberleşelim..

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Ya beyler wallahi bende kipir kipirim dagı istiyorum

ama bakalim bacak o gune nasıl olacak :)

@Soner Sarıhan

dilerdikki sende olasın ama kısmet,sana hayırlı ylculuklar simdiden,belki bir daha ki sefere senı de aramızda görürüz.hoscakl

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@Fatih Özgenlik

şimdiden hayırlı yolculuklar,aman ha foto vee izlenimlerin bizler icin önemli,hoscakal

@Engin YILDIZ

bursa dışından gelip konaklamayı en az bır yada iki gün düşünenler,bence gerek buradan gerekse msn yada cep telefonlarınızla birbirinize ulaşıp yer ayırtırsanız daha iii olur.hem kalabalık olursanız aynı yerde konaklama için pazarlık payınız da olmuş olur,benim fikrimce,hoscakalın,

• Beğen
Tepkiler: engin engin
@grikartal

makinam olmadığından ve non-stop çıktığım için foto yok maalesef :D

ama izlenimler önemli. hava ve şartlar 1 ay öncesine ve hatta geçen haftaya göre bile daha zorlu...
şehirde hava sıcaklığı 11 derece ve yağışsız nispeten açık bir hava vardı.
dağ yolunun nerdeyse %100ü ıslak. bu durum özellikle dönüşte çok fazla ıslanıp çamurlanmanıza neden oluyor. su geçirmeyen bir alt giysi dönüş için gerekli olabilir.
hava bikaç gündür epey soğuk ve dağ baya kar almış yaklaşık 12 km ve 900 rakımdan sonra her taraf bembeyaz yol açık ama milli park girişine birkaç km kala yolda kar başlıyor ve bir daha da eksik olmuyor tabii ki :D kısaca 15 km falan kar üzerinde tırmanılacak

bere yeterli olmayabilir, varsa bir kar maskesi çok iyi olur.
tek başıma olmama rağmen araçlar acayip zorluk çıkardı. kalabalık olacağımız için baskın taraf biz oluruz, gerekirse hiç yol vermeden çıkarız :boese157:

giysimden bahsedeyim. 1500 mt ye kadar çıktım. çıkışta ; altta kışlık yün çorap üstüne kısa tayt, üstte sırayla; yün atlet,içlik,uzun kollu bir forma ve kısa kol jersey. çıkarken fazla abartmaya gerek yok. dönüşte alta bir kışlık tayt üste de bir rüzgarlık ilave ettim :) ve de bir bere. oteller çıkışında kar maskemi alacağım ama.
havlu çorap+yazlık spd ayakkabı üzerine neopren kılıf... dönüşte kışlık eldiven.
kar üzerinde mythos xc lastiklerden gayet iyi verim aldığımı da söylemem gerek.
yolda defalarca köpek sürüleriyle karşılaşılıyor ama hiçbir tehlike yok, hele ki kalabalıkken.
son olarak hepinizle birlikte uludağa tırmanmak için sabırsızlandığımı ekleyim...

sevgiler...

Geri