Scudo Sports

Bisikletle ULUDAĞ'da Kar Keyfi (22 ARALIK 2007)

okan bizim istanbul olarak gördüğümüz soğuk Soner ağbinin bahsetmiş olduğu iklim şartlarının yanında devede kulak misali olur.
biz ilk önce şu Kar Keyfi maceramızı hayırlısı ile bir tamamlıyalım, ondan sonra gerekli desteğimizi veririz hep birlikte..

Scudo
@hızlı

wayy dostumm neo kar soğuk senı korkutmusa benzıyorr:) neyse dostum hersey bır yana zaman kısalıyor,beklenen gün çok yakın artık,şu ula dağ keyfını bır yapalım da ınsallh sağsağlım bursalı arkadaslarla yenıden bır programa hazırlık yapcaz,yahuu dağımız da yo kı onları davet edelım:):)bula bula belgrada mı cıkarıcaz yuhhh rakımm 3000 lerde galıba boş ver cıkamayız oraya:D :D tüm dostlara slmlrrr

@elman_temel

çaktırma değerlı kardesımm:):)biri bişi mii dediii::))))

arkadaşlar diyeceksiniz ki ''ha bire uyarı yapıyorsun'' mecburum :)

SPD pedal ayakkabı kullanan arkadaşlar,ayakabılarınız büyük ihtimalle yazlık tır,geziden önce kışlık ayakkabı kılıfı edinmeniz şart,nitekim DONARSINIZ :D

hayırlı günler efem.........

Hava bugunki gibi olması umidindeyim

ins boyle gunesli bir hava olurda

hava sartlarına takılmayız

aşagıda böyle olsunda yukarıda Kar-Tipi olsun özlediğimiz bu bizim :D
azcık şööle iliklerimize kadar donalım parmak uçlarımızı hissetmiyelim SPD lerin içinde ayklarımızın sızısı bizi kamçılasın,soğuk ve rüzgar bizi deviricesine ve yüzümüze tokat atarcasına essin,işte olay budur :D

@hızlı

Sevgili Hızlı ben de yazlık SPD ayakkabı kullanıyorum sen ce Uludağa'da onlarlamı gelmeliyim? Acaba senin SPD'ler kışlık mı?

abi ayakkabı kılıfını dikkate alın

bursanın sogugu soguga benzemez bilesiniz

• Beğen
Tepkiler: engin engin
engin ağbi ben SPD kullanmıyacağım bu turda,kışlık bisiklet ayakkabılarım var onları hazırladım.Bursalı arkadaşımız Elman'ında dediği gibi eğer ayakkabılar yazlıksa önlem almak gerekli bu hepimiz için geçerli.
hatta eldiven olarakta çift kat eldiven giymemiz gerekebilir diye düşünerek sırt çantama 1 çift daha eldiven koyacağım.

arkadslar özelıkle bızler için yanı bursa ve uludağ helekı kış şartlarını hemen hemen hiç yaşamamış olanlar için bu tur müthiş zevkli vee bır okadarda soğuk,karlı,üşütmeli gececektır ama şuna eminim kii bursalı dstlarla beraber uludağın ınanılmaz tadına varacaz,tabıkı kar soğuk olacak,amacımız da bu zaten.sabırsızlıkla beklıcez vee görecez:))))

@elman_temel

elmancım uyarıların tabıkı bızler ıcın önemli,nıtekımm o şartları yaşayan sizlersiniz.en ufak uyarı bıle bızler ıcın önemlidr,ayrıca bu konudan dolayı tesekkur ,hepimizin sağlığı ve güvenliği için lütfen uyarıları diikkate alalım

bursalı dostlara mrb:) son havadisler ne alemde,bursada ve uldağda nasıl bır hava mevcut tabıkı kış diceksiniz ama sizden duymak ayrı,özellıkle elman dostumuz ve ekip arkadasları sizden son rapor ne:?birde aklıma gelmişken sorayım elmancım uludağ inişini aynı güzergah yapmama gibi bir şansımız varmı abi o nerden çıktı dersen yahu asfalt iniş için biraz tehlıke olustururmu malum çok kalabalık bir gurup olcaz.vede başka bir iniş yanı ormanlık çamur topraklı yol felan hanı bıraz da adrenalin hiç de fena olmaz:):)HIZLI arkadaşımızı herzamnkı gibi TRAKTÖR taşır:):) ama hızlı dostum şimdiden yer ayırtsan iiii olurr:))))))).tabıkı bütün olay sizde biter.ben biraz heyecan ve adrenalin derim:)))belkı de karları bırazda yukarda bıraktıktan sonrada yolumuzun ormanlık tan gececek sekılde güzergah değişikliliği yaparmıyız::?bunu sormak istedim.hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
maalesef 22 aralık gibi bir tarihte ormanda çamur değil kar olacağından :D , alternatif bir yoldan inmek- en azından belli bir yere kadar- çok zor olacaktır.
belki hüseyinalandan sonra (1000 mt rakım) rotayı değiştirebiliriz.
bu pazar milli parka kadar tırmandım, kar epey aşağılara kadar inmiş ve soğuk daha fazla etkiliyor tabiki. hele bazı yerlerde-açıklıklarda- sert esen rüzgar insanı baya bi zorluyor.

bu pazar yine dağdayız, yeni izlenimleri aktarırız, merak etmeyin...

• Beğen
Tepkiler: grikartal
Alıntı:

Fatih Özgenlik tarafından gönderildi

maalesef 22 aralık gibi bir tarihte ormanda çamur değil kar olacağından , alternatif bir yoldan inmek- en azından belli bir yere kadar- çok zor olacaktır.
belki hüseyinalandan sonra (1000 mt rakım) rotayı değiştirebiliriz.
bu pazar milli parka kadar tırmandım, kar epey aşağılara kadar inmiş ve soğuk daha fazla etkiliyor tabiki. hele bazı yerlerde-açıklıklarda- sert esen rüzgar insanı baya bi zorluyor.

bu pazar yine dağdayız, yeni izlenimleri aktarırız, merak etmeyin...
@elman_temel

wawww dostlar bu neeyaa,valllhaa iyiikii böyle bir fikir de bulundum on numra yaa,Fatıh sanada ve elman kardesıme de tesekkur ler ınanın tam da bunu demek ıstedım,iniş rotamız bu olabılır cünki arabalar da pek fazla yok ve köy dağ,orman bıraz da çamur:)işte buu yaaa,kıskandım sizleri vallhaa,naapıımm evin önün de inşaat var gidip orada ki çamura mı bulanayım yaww:))))) ok dir iniş rota mız bu,bursanın o güzelim köylerini de görmüş oluruz,tarihin bırer parcacıkları onlar,hee elmanım nilfer e ineriz demişsin yaa bahsettiğiniz misi köyünden mi iniş olacak,eğer öleyse abii o köy müthiş.hem uzaktan görmüştüm hem de çekilmiş olan fotolarınız vardı daha önce leri misi köyü ve misi deresi diye.neyse konusuruz az bır zaman kaldıı dostlar,tekarar tesekkurlerr

Geri