Yolunuz açık olsun.
Bu girişiminizin size katkıda bulunmasını dilerim.
Yine umarım sizin de başkalarına katkınız olur.
Yoksa projenin girizgahını pek etkileyici bulmadım.
Abi çok güzel bir projeye imza attığınız için teşekkür ederim. İnşallah kazasız belasız bitirirsin. Abi aslında National Georapich Advanture kanalı gibi ulusal yada uluslar arası belgesel kanallarıyla iş birliği yapıp bu güzel etkinlik tüm Türkiye ve Dünyaya duyurulabilir ve güvenliğin tehlikede olduğu yerlerde çekim ekibi vb. kişiler sayesinde güvenliğin sağlanmış olur.
Ben sanırım Nat Geo Adventure kanalını çok izliyorum.
Proje diye geçiştirilemeyecek bir yaşam yol deneyimi olacağını umuyorum. Yöremize geldiğinizde mutlaka bekleriz.
Yolunuz açık ve lastiğiniz patlaksız olsun
sevgiler
Bol sans diliyorum bisikletci kardesime... umarim isi her zaman rast gider. Kolay olmayacak, burasi kesin, ancak eminim ki Türkiye`deki tüm bisiklet camiasi manevi destekcisi olacaktir...
bana da o kismi biraz entresan geldi tamam sosyal mesaji anladik ama bu bisiklet ile tur hic bitmeyecek mi bittikten sonra sosyal yasama devam edilmeyecek mi o kismi biraz karisik geldi bana>)
Şef bence cesaret budur, işi gücü bırakıp böyle bir işe kalkışmak ciddi cesaret ister... Bendeen kısa zamanda bisikletimi alıp ufak çaplı bol fotoğraflı geziler yapmak istiyorum
Değerli dostlar,
öncelikle hepinize iyi dilekleriniz ve cesaret verici sözleriniz için çok teşekkür ederim. 11 Temmuz pazar günü saat 14:00'da Kadıköy Beşiktaş iskelesi önünde düzenleyeceğim basın toplantısının ardından ilk durağım olan Şile'ye pedal basıyorum. Çıkacağım bu zorlu ve güzel yolculuğun ilk gününde sizleri de yanımda görmek beni daha da fazla cesaretlendirecektir.
Bisikletiniz, motosikletiniz, fotoğraf makinanız ve arkamdan dökmek için bir bardak suyunuzla gelip beni yolcu ederseniz çok mutlu olurum
Merhaba Hasan Bey,
Bisikletinizin özelliklerini merak ettim... böyle bir gezi için delta dan da destek alarak hangi özelliklerde bir bisiklet ile yola çıkacaksınız paylaşırsanız çok sevinirim....