Scudo Sports

Bisikletle Parasız Türkiye Fotoğrafları... 10.000 Km

Yolunuz açık olsun.
Bu girişiminizin size katkıda bulunmasını dilerim.
Yine umarım sizin de başkalarına katkınız olur.
Yoksa projenin girizgahını pek etkileyici bulmadım.

Sağlıcakla kal.

Scudo
Çok heyecanlı bir yolculuk gibi gözüküyor.. ama herşeyi bırakıp gitmek biraz çılgınca döndüğünde neler olucağını çok merak ediyorum.. İyi yolculuklar:)

Abi çok güzel bir projeye imza attığınız için teşekkür ederim. İnşallah kazasız belasız bitirirsin. Abi aslında National Georapich Advanture kanalı gibi ulusal yada uluslar arası belgesel kanallarıyla iş birliği yapıp bu güzel etkinlik tüm Türkiye ve Dünyaya duyurulabilir ve güvenliğin tehlikede olduğu yerlerde çekim ekibi vb. kişiler sayesinde güvenliğin sağlanmış olur.

Ben sanırım Nat Geo Adventure kanalını çok izliyorum. :)

''into the wild'' adlı film aklıma geldi görür görmez...
yolunuz açık olsun !

Mutluluk verici bir proje .Muvaffakiyetler diliyorum.

kim demiş parasız pulsuz olmaz diye bu işler

muhtesem bir örnek allah kaza bela vermesın bol pedallar :D

cesaretinizi tebrik ederim. örnek olması dileği ile...
olabildiğince takip etmeye çalışacağım.

allah kaza bela vermesin inşallah. herşey gönlünüze göre olur. yolunuz açık olsun hasan bey :)

Proje diye geçiştirilemeyecek bir yaşam yol deneyimi olacağını umuyorum. Yöremize geldiğinizde mutlaka bekleriz.
Yolunuz açık ve lastiğiniz patlaksız olsun
sevgiler

Yolunuz açık olsun.

Bol sans diliyorum bisikletci kardesime... umarim isi her zaman rast gider. Kolay olmayacak, burasi kesin, ancak eminim ki Türkiye`deki tüm bisiklet camiasi manevi destekcisi olacaktir...

Merhaba Hasan,

Hem bisiklet hem fotoğraf sevdalısı biri olarak yaptığın işe özendim.
" Şerefsizim benim aklıma gelmişti" dedim kendi kendime :D

Ben o cesareti bulamadım kendimde, ama seni bu cesaretin için tebrik ediyorum...

Her türlü ihtiyacın için beni arayabilirsin.. Ama para vermem :D
içerde kalıyor biraz ama Denizli'den geçmeni de tavsiye ederim..

YOLUN AÇIK OLSUN....

Maddiyatınızdan çok maneviyatınız şimdi olduğu gibi her daim güçlü olsun.
Kazasız bir tur diliyorum.

Into the Wild :) Bende bu filmi izledikten sonra kış ayında Erciyes Dağına tırmanmıştım :)

@acartaylan

bana da o kismi biraz entresan geldi tamam sosyal mesaji anladik ama bu bisiklet ile tur hic bitmeyecek mi bittikten sonra sosyal yasama devam edilmeyecek mi o kismi biraz karisik geldi bana>)

Selam Hasan,

Cesaretinden dolayı seni tebrik ederim. Bolu'ya uğrarsan, aç kalırsan :) ya da başka bir ihtiyacın olursa çekinmeden bana ulaşabilirsin.

Yolun açık olsun

Evrim

adresim:falovril07@yahoo.com
iş:izzet baysal ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesi

Şef bence cesaret budur, işi gücü bırakıp böyle bir işe kalkışmak ciddi cesaret ister... Bendeen kısa zamanda bisikletimi alıp ufak çaplı bol fotoğraflı geziler yapmak istiyorum:)

Değerli dostlar,
öncelikle hepinize iyi dilekleriniz ve cesaret verici sözleriniz için çok teşekkür ederim. 11 Temmuz pazar günü saat 14:00'da Kadıköy Beşiktaş iskelesi önünde düzenleyeceğim basın toplantısının ardından ilk durağım olan Şile'ye pedal basıyorum. Çıkacağım bu zorlu ve güzel yolculuğun ilk gününde sizleri de yanımda görmek beni daha da fazla cesaretlendirecektir.

Bisikletiniz, motosikletiniz, fotoğraf makinanız ve arkamdan dökmek için bir bardak suyunuzla gelip beni yolcu ederseniz çok mutlu olurum :)

Sevgiler,
Hasan Söylemez

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demir
@Hasan Söylemez

Merhaba Hasan Bey,
Bisikletinizin özelliklerini merak ettim... böyle bir gezi için delta dan da destek alarak hangi özelliklerde bir bisiklet ile yola çıkacaksınız paylaşırsanız çok sevinirim.... :)

@Hasan Söylemez

Kadıköy - Şile kaç km bilen var mı? Ayrıca kaç kişi gelir bilen var mı?

Geri