Scudo Sports

Bisikletle Parasız Türkiye Fotoğrafları... 10.000 Km

Hayalini gercekleştirecek bir güzel insan daha, yolunuz acık olsun.

Gökyüzü uzak diyorlar,yakınındaysan hasretin koynundadır gökyüzü

Scudo
yolunuz açık olsun inşallah kazasız belasız bir tur olur maceralarınız bekliycez eğer yolunuz eskişehire düşerse eskişehirli bisikletçiler olarak sizi ağarlamaktan memnuniyet duyarız yolunuz açık olsun :)

Allah yardımcın olsun..İnş sağ sağlim ve istediğini almış olarak istanbula geri dönersin..

yolunuz açık olsun :) ordu dan geçecekseniz sizi karşılamak isterim :)

Yolunuz Açık Olsun
Daimi Takipte Olacağım

yoluznuz açık olsun allah kötü insanlarla karşılaştırmasın sizi inşallah hayırlısıyla turunuzu tamamlarsınız

İyi yolculuklar, başarılar diliyorum.
Yolunuz açık olsun.

yolunuz açık olsun çevrenizdeki insanlar belkide size inanmıyordur ama siz bunu başarabilirsiniz inanmanız yeter :in:

iyi yolculuklar hasan bey.olurda yolunuz samsuna düşerse her türlü yardıma hazırım cep numaram 0506 633 0412
yolunuz acık olsun inşallah kazasız belasız turu tamamlarsınız

süper bir olay.sonunu merakla bekliyorum.başarılar.

keske bana da nasıp olsaydı.. yolun acık olsun kardesım. allah kazadan beladan korusun..

yolun açık olsun hasancım,alexander supertrump hesabıı:)
mutluluk paylaştıkca gerçektirr:)

Bravo, binlerce insanin yapmak isteyip de yapamadigi bir olayi gerceklestiriyorsunuz! Tebrikler!

@Hasan Söylemez

Çok güzel bir proje yolunuz açık olsun. Geçen hafta 2 günlük bir tur yaptım ve insanımız çok yardım sever yolda selam verenler... durdurup ikramda bulunanlar ... daha nice güzel şeyler Allah yolunuzu açık etsin ve başı boş köpeklerden korusun :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan TESKİ
Geri