Scudo Sports

Bisikletle dünya turu yapan gezgine Edirne'de taş atılması

SEL PER

Forum Demirbaşı
Tepki
802
İsim
Selçuk
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Oldukça üzücü sen bisikletine atla dünya turuna çık Türkiye ye girdiğinde taşlasınlar seni yazık benim güzel ülkeme yakışmıyor.

Bisikletiyle dünya turuna çıkan gezgin, Edirne'de başına taş isabet etmesi nedeniyle yaralandı. Alınan bilgiye göre, Kanadalı Justin Daniel Bill bisikletiyle Gazimihal Köprüsü'nden geçtiği sırada başına taş isabet etti. Gezginin yaralandığını görenler, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerinde tedavi edilen Justin Daniel Bill, bisikletine binerek polis ekipleriyle ifadesine başvurulmak üzere karakola gitti. Bisikletli gezgine taş atan kişi veya kişilerin henüz bulunamadığı bildirildi.

Haberin kaynağı: (link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Sonra da Trans Continental yarışının finişini neden Çanakkale'den aldılar diye ah vah edelim. Zihniyet böyle olduğu sürece daha çok bekleriz. Bisikletliyi taşlamak nedir ya....aklın alacağı bir şey değil...

Bence çok olumlu bir gelişme.. Bu durum, daha içerilere girdikçe başına neler gelebileceğinin bir göstergesidir. Uyarı niteliğinde olmuş.
Abi yol yakınken geri dön, yunanistandan bin uçağa, iranda in, ordan devam edersin.

Bir taşla ülke sınırlarından çıkmışsa verilmiş madafakası varmış.

Son düzenleme:
ben dedim ki acaba bir arabanın lastiğinden falan mı sekti fırladı, zira arkadaş kasksız geziyordur klasik turcu.
sonra da taş attılar demiştir. bunu da düşünmek lazım.

Af buyrun, hayvan her yerde hayvan dünyanın neresinde olursa olsun.

Yalnız arkadaşlar gözden kaçan bir şey var gibi. Kimse kimseye durduk yere taş atmaz. Bir de taş atanı dinleyelim bakalım, neden taş atmış. O yazmıyor haberde. Gerçi taş atanı da bulmak mümkün değildir şimdi. Velev ki bir çocuk değil de bir yetişkin attı. O zaman bir zoru, bir derdi vardır. Çocuk zaten şeytan gibi oyuncu. Taş da atar, çalıştırıp elektrik şok cihazı da atar. Çocuktur. Ama ya yetişkinse ?

Yoldan geçen herhangi birinin kafasına durduk yere taş atılan bir ülkede yaşamıyoruz en nihayetinde.
Şu da var, uzaylı taşlayan bir milletiz. Şu çılgın Türk'ler diye kitabımız var. Okudum ve okudukça da şaşırdım :)

bir de atanı bulabilsek de sorsak

Son düzenleme:
@Şeffaf Yanımdan geçen arabadan yarısı dolu pet şişe atıldı üstüme. O an elinde o varmış, taş olsaydı onu da atardı hayvan.

@Şeffaf Yanımdan geçen arabadan yarısı dolu pet şişe atıldı üstüme. O an elinde o varmış, taş olsaydı onu da atardı hayvan.

Yanımdan kırmızı renkli kartal model bir arabayla geçtiler. Araba içinde müzik son ses, 4 tane apaçi. O zamanlar daha yeni yeni caddeye anayola çıkıyorum bisikletle, yeniyim yani. Hızım da ortalama 50 km gibi bisikletin çıkabileceği son hızdayım ynai. Zangır zangır titriyor zaten. Şehir bisikleti, Claud Butler kullanıyorum. Üzerimde de normal günlük bir spor kıyafet var. Tersane köprüsüne geldiğim bir sırada yanımdan geçen bu hayvanımsılar öyle bir bağırdı öyle bir bağırdılar ki uvaaaaaa daaaayııııı nihıuhaaaaa şeklinde, bak ne diyorum dümdüz yolda gidiyorken bisiklet üstünde korkudan zıpladım . Gayri ihtiyari sola döndüm baktım noluyo lan diye korktum heyecenlandım. Bilmiyorum ne oluyor, arkadan bir araba geliyor büyük bir gürültüyle, hayvan gibi bağıran insanlar .. Döndüm o korkuyla, haliyle yoldan çıktım. Tretuvarlara doğru sürmeye başladım, bisikletin şirazesi kaydı. Bozuk yolun tam ucundan döndüm. Azıcık daha bi 10-15 cm daha gitseydim o hızla yoldan çıkıp yandaki bozuk yola düşecek, oradan da artık nereye yuvarlanırsak nasıl uçarsak uçup gidecektik.. 50 km gibi bir hızla ana cadde kenarında.

E ne oldu peki neydi olay? Yolun kenarında bisiklet kullanan biri var. Bu mu ?

Yalnız arkadaşlar gözden kaçan bir şey var gibi. Kimse kimseye durduk yere taş atmaz. Bir de taş atanı dinleyelim bakalım, neden taş atmış. O yazmıyor haberde. Gerçi taş atanı da bulmak mümkün değildir şimdi. Velev ki bir çocuk değil de bir yetişkin attı. O zaman bir zoru, bir derdi vardır. Çocuk zaten şeytan gibi oyuncu. Taş da atar, çalıştırıp elektrik şok cihazı da atar. Çocuktur. Ama ya yetişkinse ?

Yoldan geçen herhangi birinin kafasına durduk yere taş atılan bir ülkede yaşamıyoruz en nihayetinde.
Şu da var, uzaylı taşlayan bir milletiz. Şu çılgın Türk'ler diye kitabımız var. Okudum ve okudukça da şaşırdım :)

bir de atanı bulabilsek de sorsak

Eğer bu münferit bir olay olsa dediğinizde haklısınız fakat bir değil üç değil beş değil bunun gibi bir sürü örnek var.
Çocuk atmışsa bu da geçerli bir mazeret değil, çocuk başkalarına zarar vermemesi gerektiğini öğrenememişse bu daha büyük bir problem.
Malesef Türkiye yoldan geçen birisine durduk yere taş atılan bir ülke nihayetinde.

Forumda bir sürü arkadaş da bisiklet kullanırken sebepsiz yere taciz edildiklerini defalarca yazmış.

anadolu irfanı dediğimiz olay bu. her ne kadar trakyada olduysa da...

Yanımdan kırmızı renkli kartal model bir arabayla geçtiler. Araba içinde müzik son ses, 4 tane apaçi. O zamanlar daha yeni yeni caddeye anayola çıkıyorum bisikletle, yeniyim yani. Hızım da ortalama 50 km gibi bisikletin çıkabileceği son hızdayım ynai. Zangır zangır titriyor zaten. Şehir bisikleti, Claud Butler kullanıyorum. Üzerimde de normal günlük bir spor kıyafet var. Tersane köprüsüne geldiğim bir sırada yanımdan geçen bu hayvanımsılar öyle bir bağırdı öyle bir bağırdılar ki uvaaaaaa daaaayııııı nihıuhaaaaa şeklinde, bak ne diyorum dümdüz yolda gidiyorken bisiklet üstünde korkudan zıpladım . Gayri ihtiyari sola döndüm baktım noluyo lan diye korktum heyecenlandım. Bilmiyorum ne oluyor, arkadan bir araba geliyor büyük bir gürültüyle, hayvan gibi bağıran insanlar .. Döndüm o korkuyla, haliyle yoldan çıktım. Tretuvarlara doğru sürmeye başladım, bisikletin şirazesi kaydı. Bozuk yolun tam ucundan döndüm. Azıcık daha bi 10-15 cm daha gitseydim o hızla yoldan çıkıp yandaki bozuk yola düşecek, oradan da artık nereye yuvarlanırsak nasıl uçarsak uçup gidecektik.. 50 km gibi bir hızla ana cadde kenarında.

ben de arkadaşlarımla Yol uzun olduğu için eve dönüş de geceye kalmıştık ve sağ şeritten usulca ilerliyorduk. Bi arabanın 4 yol ağzından (benim sağ tarafımdaki yoldan) döndüğünü gördüm. ve bir anda ters şeride girip bağırarak korkutmaya çalıştı. arabayı üstümüze sürdü. sonra içinde gülüşmeler oldu. ben istanbul da yaşıyorum ve yanlış hatırlamıyorsam aracın plakası 26 'ydı. bu da yıllar önce yaşadığım enteresan bi anımdı.

• Beğen
Tepkiler: sccetin

Bende bir arkadaşımla yolda usulca ilerlerken yanımızdan geçen bir şahin üstüme sigara izmariti atmıştı.

• Hahaha
Tepkiler: Şeffaf
Kesinlikle geri dön kurtar kendini mahiyetinde atılmış bir taş. Anadolu yakasına geçse mazallah tecavüze uğrayabilir iç anadoluya doğru ise mazallah öldürülebilirdi.

Geri