Scudo Sports

Bisikletle dünya turu yapan gezgine Edirne'de taş atılması

@seko35.50 niye yuhladılar ... tanıdık insanlarmıydı ? taytından dolayımı yoksa başka sebebi mi vardı... bu arada bu taş atma olayı sanırım bizim ülkemize ait bir davranış oldu geçen senede benim arabama sivastan ankaraya dönerken yozgatta taş attı birisi kapus göçtü resmen mantığını çözemedim neden niçin? aramızda sosyolog arkadaşlar veya psikolog varsa açıklarsa seviniriz
Kendilerince oyun veya şaka olduğunu düşünüyorlar. Başkalarının canına, malına zarar verdiklerinin farkında değiller bence. En azından öyle umuyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Mad Buddha o oyunu annesi veya babası ile oyanayabilir mi ? peki akşam işten dönen babasının kafayı yarsın bakalım noluyo.... eğitim öğretim olayı bu

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Mad Buddha o oyunu annesi veya babası ile oyanayabilir mi ? peki akşam işten dönen babasının kafayı yarsın bakalım noluyo.... eğitim öğretim olayı bu
Eğitim kalitesi ve düzeyi her geçen gün düşüyor. Bu ve daha vahim durumlarla daha çok karşılaşacağız.

dryakup23
söz konusu olay kayseride oluyor,arkadaşım orada görevi eğitimci,kahvenin önünden geçerken yuh senin erkekliğine gibi aptalca bi laf ediliyor,biz senin kıçını görmek zorunda değiliz diyorlar.tabiki kayserili arkadaşları tenzih ederim,olay bir beldesinde geçmiştir.

dryakup23
söz konusu olay kayseride oluyor,arkadaşım orada görevi eğitimci,kahvenin önünden geçerken yuh senin erkekliğine gibi aptalca bi laf ediliyor,biz senin kıçını görmek zorunda değiliz diyorlar
Bursa'da oldu bir olay yazın. TV'de sunucu mu, şarkıcı mı neydi. Gökhan'ın ve ekibinin arkadan fotosunu çekmiş. Yok işte sizin popişleri görmek zorunda mıyız? Trafiği kilitliyorsunuz tarzı şeyler yazmıştı. Net hatırlamıyorum şu an ne olduğunu. Sonrasında bisikletlilerden bir linç yedi ki anlatamam. Herhalde tövbe edip bir madone 9.0 falan almıştır. Bi'kaç gez ben denk geldim bakıp gülen insanlara. Bunlardan birisi de Bursa Görükle'de Gloria Jeans gibi bir mekanda oturan iki kızdı. Tuvalete giderken gördüler beni. "Bu ne ya" falan dedi birisi ve gülüştüler. Sanırım böyle bir çıkış yapıldığında utanıp, sinip yoluma devam edeceğimi sanmışlardı. Halbuki bilmiyorlardı; Bisikletliler taytın altına iç çamaşırı bile giymezdi.

Hikayenin devamını merak ediyorsanız lütfen beğen düğmesine basın. Geri kalanı bir sonraki gönderimde....

@Mad Buddha

''erkek adam tayt giymez'' b.kunu kim çıkardı ya ortaya? niye giyilmesin? oturup irdelemek gereken sosyolojik durumlar bunlar. şu anki cinsiyet algısında ''dişi cinsel ilginin odağıdır, erkek ise ilgilenendir. cinslerin karşı cinsi etkilemesinde simetriklik yoktur. bu sebeple dişinin karşı cinsini etkilememesi/tahrik etmemesi gerekir'' gibi yazılı olmayan kurallar var bu toplumda.

peki o zaman niye yazın 35 derece sıcakta dişiler bacakları tamamen açık, popoya kadar açık bir şortla, askılı üstlerle gezebiliyorken ben atletle taytla dışarı çıktığımda ''ıyyy pis sapık'' bakışı alıyorum?

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Bursa'da oldu bir olay yazın. TV'de sunucu mu, şarkıcı mı neydi. Gökhan'ın ve ekibinin arkadan fotosunu çekmiş. Yok işte sizin popişleri görmek zorunda mıyız? Trafiği kilitliyorsunuz tarzı şeyler yazmıştı. Net hatırlamıyorum şu an ne olduğunu. Sonrasında bisikletlilerden bir linç yedi ki anlatamam. Herhalde tövbe edip bir madone 9.0 falan almıştır. Bi'kaç gez ben denk geldim bakıp gülen insanlara. Bunlardan birisi de Bursa Görükle'de Gloria Jeans gibi bir mekanda oturan iki kızdı. Tuvalete giderken gördüler beni. "Bu ne ya" falan dedi birisi ve gülüştüler. Sanırım böyle bir çıkış yapıldığında utanıp, sinip yoluma devam edeceğimi sanmışlardı. Halbuki bilmiyorlardı; Bisikletliler taytın altına iç çamaşırı bile giymezdi.

Hikayenin devamını merak ediyorsanız lütfen beğen düğmesine basın. Geri kalanı bir sonraki gönderimde....

Ben de kısa bir anımı anlatayım. Bir grup geçti önümden. Hepsi taytlı, hepsi orta yaş ve üzeri kimseler. Ama içlerinden bir tanesi var ki o nasıl bir tayt arkadaş bim'den mi aldın, 90 derecede mi yıkayıp çektirdin ne yaptın ??? Dışarıdan bakınca siyah taytın içini apaçık gösteriyor, ten rengini görebilmek filan değil bu direkman çatalı matalı her şeyi ortada. Adamın kçında ben olsa onu da görürsün yani o kadar açık net 4k yayın .gerçekten çok çirkin bir görüntüydü.

Kullanılan taytlar kaliteli olsa amenna kimse bir şey diyemez ama, bu şekilde de olmaz ki be kardeşim. Tayt gibi bir şey de kaliteli olacak yani.

Son düzenleme:
Daha fenasını yaşamadığına göre baya bir ballıymış, daha önce bisiklet yoluna gerilen telle boynu kopan gencin haberini okumuştum, o haberi tekrar bulamadım ama aynısını motosikletli birine yapmışlardı. Ülkemiz öyle bir hal aldı ki neredeyse evimizin kapısından sağ salim içeri girdiğimizde kendimizi şanslı sayacağız..

(link)

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Geri