Scudo Sports

Bisikletiyle hava atan insanlardan bıktım

@I am the Uptown R. Kadronu beğendikten sonra inan gerisi önemli değil. Claris sanki tekerin dönmesine engel mi oluyor hayır, tabi ki daha iyileri olacak ve olmaya devam edecek dünyada ki her şey böyledir sürekli yenisi ve iyisi gelir. Bir süre sonra aksamaya mı başladı veya bozuldu mu grup set o zaman değişirsin eğer tamir edilemeyecek durumda ise ama o yoldaşın kadro aynı kalacaktır. ( ortadan ikiye bölmez isen) :D

Scudo
@mariokaldato En yakın zamanda abi. :D Hep yamuk çıkıyor diye atamıyorum :uzgnm:
@Saru Abi katılıyorum.Zaten sırf bu yüzden aldım.Bundan önceki yol bisikletim'de Tiagra vardı.Kötü bir marka da değildi aslında bisikletim ancak şimdiki bisikletime kıyasla hantal kalıyormuş.Kadro'nun olayı bu.

Ohhh bende bir bisiklet var allah inandırsın yolda gidiyor. Ben daha kimsede görmedim yolda gidenini.:cool::cool::cool::D:D:D

Hocam tabiki hava atmak çok kötü birşey ama elinde 24 taksitle aldığı iphone 7 plus"ıyla hava atan adamlarda var. Bisikletin en azından çok büyük sağlık getirisi var.

Ağızlarının payını verip susturmak gerekiyor :D

Ne komik yorumlar var. Genel tutum parası olmayip pahalı bisiklet alamayanlar parası olanlara giydirmiş .herkesin önceliği vardır . Herkesin ayırdığı bütçesi vardır . Ne yani bütçe varken gidip en kötü bisikleti mi alalım . Öyle yada böyle bisiklet ne kadar iyiyse o kadar rahat gidiyorsun. Evet kondisyonu iyi olan düşük donanımla gidebilir . Eminim ki bütçesi olsa oda üst seviyeye geçecek . Bak bana aldım 105 setli focus cayo. Şimdi satıp karbon alıcam . Hedef mi ? 5 sene sonra 30 000 lik bisiklet alıp sahilde aheste aheste gezeceğim . Görenler kıskana kıskana baksın . Havamı atayım :)

Gidin bisikletinize binin arkadaşlar . En iyi bisiklet (her eşyayı kapsae) size ait olandır. Benim 30 000 lik bisikletim kimseye birşey kazandırmaz . Yanımdan geçerken yavaş geçin. Taş falan sıçramasın ( hani düşük donanımla geride bırakıyorsunuz ezip geçiyorsunuz ya)

Keyifli günler dilerim :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
İnsanları anlamak zor arabasıyla hava atan telefonuyla hava atan bisikletiyle hava atan al kullan hava atmaya ne gerek var

@S-Works Tüm yorumları okumadım, ama konunun ilk mesajındaki arkadaşın sitemi 'pahalı bisikleti olanlar'a değil, 'ucuz bisikleti olanları ezenler' e karşıymış. Tabi ki iyisiyle övünmek normal, ama ilk mesajdaki örneklerde olduğu gibi grup ortamında ötekini kötüleyerek kendi malını yüceltenler, bi sporcuda olması gereken ahlakı alamamışlar demektir. Ben buna katılıyorum

@I am the Uptown R.

+1
Sadece forum değil, bisiklet sayfalarında şahsıma yaptığı terbiyesizliklerin den dolayı uzaklaştırılmıştır. Konu sahibini görünce konuyu açıkçası hiç okumadım. Bu konuyu bu dünya da açacak en son insanın o olduğunu da düşünüyorum. (Bu mesajımdan dolayı bana bir işlem gerekiyorsa sorun olmaz, kabulümdür.)

Birde şöyle bir sorun var memleketimizde; (HERKES İÇİN GEÇERLİ DEĞİL.)
Bisiklet olsun, araba olsun, motosiklet olsun.
İnsanlar belirli bir noktaya gelince diğer insanlara tepeden baktığını zannedecek kadar gerizekalılaşıyor.)

Mesela bir spor dalında, bir organizasyonda geçerli bu dediklerim. ATATÜRKÜMÜZÜN dediği gibi önemli olsn ahlaklı sporcu yetiştirebilmek.

Bugün ufak bir dalda başarılı olan insan konunun merkezinde olduğu gibi hemen çevresine hava atmaya kalkıyor, daha sonra vay efendim sporcuları desteklemiyorsunuz.Herkes için geçerli değil tabiki, ama birçok sporcumuz eline biraz başarı veya para geçince kendini halktan soyutlamaya çalışıyor. Hava atma merasimi olunca ben oldum havasına girip kendini gram geliştiremiyor.

Geri