Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Merhaba, Sedona 311 ile Muslubelen yokuşundan Yozgat merkeze 90'ı geçti. Yaklaşık 4 km yolda ortalama hız 50 üzeri çıkıyor kesinlikle. Ama o yolda bmx ler dahi 50 yapıyor:)

Scudo
Whistle Mivok 1162V ile 55 km/saat'i geçemedim daha, bisiklet biraz ağır, 14,9 kg.

Km saatini aldım ve değerleri gireyim.Düz yolda 43.7km akyokuştan inerken 66 km.Tekerlek ölçüsü doğrudur:)Bisiklet bianchi scorpion 18.5 kilo.

Düz yolda pedal ile 40,büyükada da yokuş aşşağı 65 görmüştüm :) aslında pedal çevirmiyordum daha da çıkardı ama viraj vardı.bide heybeliada da en tepedeki manastırdan dönüşte bayağı bi hızlandık,yerler toprakmış.amcaoğlu ile birlikte iniyoruz çok hızlıydık bakamadık hıza ama bu viraja girerken arkayı bi sıktı kilitlendi toprakta,ayaklar havada,arka teker kilitli bir şekilde viraja girmişti ve mucizevi şekilde düşmemişti.

sahil yolunda sub45 ile 53,7. siz de efkarlanın siz de yaparsınız.
yokuş aşağı gözüm kesmiyor benim :D 45'i geçmiyorum.

69.99 yaptım 70 yapamadığıma çok üzülmüştüm :( daha sonra başka bir bisikletle o hızı geçtiğim olmuştur ama km sayacı takılı olmadığı için 69.99 u baz alıyorum :)

Bianchi XC Meta Pro ile (Standart donanım) 40-42KM gibi bişey gördüm. Pedallar boş dönüyordu.. Yaşasın en yavaş benimmm. Hani ödülüm?

Geçen ikitelli bağlantı yolunda, akşam saatlerinde oldukça yaşlı bir adam gördüm. Forma kask vs tehcizat, altında yol bisikletiyle 90km hız ile yol alıyordu. :)

Sürat yapmayı çok sevmiyorum ancak 1 kez rampa aşağı 48 km hız yaptım o kadar. :)

http://img72.imageshack.us/img72/1021/30582421389569533803210.jpg

Aydos dönüşü Pendik Dolayobadan inerken :)

düz yol sprint ( bugün ) 58.10 km daha iyisini yapabilirim diye düşünüyorum çünkü çok zorlamadım

oda birşeymi.ben LOOK 576 E-POST bisikletimle 1.0 inç lastikle 190 gördüm hemde askeri jet arkası. :D:vroam::smile043::ha::ha::ha::ha::ha::7:

Geri