Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

8 Kasım 2011'deki Belgrat Ormanı turunda Neşet Suyuna inerken 59.36 km/saatti en büyük hızım.

Scudo
dik bi rampadan inerken 72.4 yaptım baya heyecanlıydı hem korkuyorum hem basıyorum pedal artık 1. Vitesteymiş gibi dönüyordu.

@MehmetErtuğrul

Akyakadan muğla ya gidiyordum meşhur sakar yokuşunu 1saat 15 dakikada tırmandıktan sonra kızılağaç tan aşağı 67 gördüm ama bisiklet çok titremeye başladı bende korktum bisikletim 2009 scott p4

mahallemizde dik bir yokuş var oradan aşağı ara ara frene basarak ve pedalsız 65 km gördüm.sonra ayrılıcağım sapağa geldim ama durmayıp devam ettim 70 görürüm diye bi baktım aşağıda küçük ocuklar falan hemen frenleri kökledim daha sonrada Hacıosman bayırında 63 km gördüm

benim 200 liralık pegasus marka bir bisikletim vardı onda (manisa güzelyurt'toki 2 yakınındaki boş cadde ) 55 km/h basmıştım

ama tabi şimdi yapacağımı bilemem

yokuş aşşağı 78 km 5 km lik kesintisiz %10 eğim viraj falanda yok :) 24 vites 48 diş aynakol mtb ile :)
düz yoldada yine aynı bisikletle 44 km max yapabildim

Diyarbakır'da, Karacadağ'dan inmiştim Eylül Ayı'nda. 76km/sa hızı gördüm ! 27 vites ile :)

düz yolda en fazla 40 yaparsınız
oda zorlayarak
27 34 arasıda ortalama hız
rampa aşağı inerken eşek bile hızlı iner
muhim olan düz yolda sürat yapmak
ve bence en fazla hız düz yolda 32 35 en kralının yapacagı hız bu
belki zorlarsa 38
rasyonel konuşuyorum bence gerçek hız degerleri bunlar

• Beğen
Tepkiler: muratt35
benim bisiklet şehir bisikleti carraro 502 met key
belki yarış bisikletleri daha hızlı gidebilir onunda en kralının yapacagı hız 40 42 km normal şartlar altında yapılacak en çok hız bu profesyonelleri bilmem tabi onlar daha hızlı gidebilir
ben ince lastik takacagım bisiklete ne kadar ince lastik o kadar az sürtünme o kadarda hız demek

• Beğen
benim bisiklet şehir bisikleti carraro 502 met key
belki yarış bisikletleri daha hızlı gidebilir onunda en kralının yapacagı hız 40 42 km normal şartlar altında yapılacak en çok hız bu profesyonelleri bilmem tabi onlar daha hızlı gidebilir
ben ince lastik takacagım bisiklete ne kadar ince lastik o kadar az sürtünme o kadarda hız demek

• Beğen
düz yol ise en kralının yapaçagı hız 38 40 oda zorlayarak
benim bisiklet carraro 502 met key
şehir bisikleti

bence düz yol en yüksek hız 40
normal sürüş hızı 25 28 arası
yokuş aşşağı eşşek bile hızlı gider muhim olan düz yoldaki hız
yarış bisikletleri biraz daha hızlı gidebilir
bence insanın bisikletle maximum hızı 40
oda zorlamayla
realist yazıyorum
kızmayın
ama gerçek bu

• Beğen
@emin zengin

Mtb ile düz yolda 45 km iyi bir kondisyonla geçilebilir.Ben bianchi scorpionla(en az 17 18 kilo) düzyolda 40 km yi rahat geçebiliyorum çok iyi bir kondisyona sahip olmamama rağmen.Daha iyi bir bisiklet ve kondisyonla daha yüksek hızlara çıkılabilir.

• Beğen
düz yolda en fazla yapılacak hız 38
gerisine inanma
rampa aşagı karpuz salsan oda 70 km hızla gider

muhim olan düz yol
hadi yarış bisikletleri 40 42
ben şehir bisikletiyle 35 38 yapıyorum ancak
mtb ile daha az 30 33 olur
abartmıyorum
olaçagı bu

Yapmayın lütfen düz yolda 40 km ve üstü , bisikletle ilgilenen çoğu kişi için mümkündür.Ben şahsen 2.1 dişli lastiklerimle 50 km üstünü gördüm düz yolda . Sizin mtb ile max dediğiniz hızda ben 20 dk'dan fazla pedal basarım.Siz düz yolda yol bisikletleriyle bu hızlardan bahsediyosunuz.

• Beğen
Tepkiler: turan kelleci
İzmir'de Belkahve yokuşundan İzmir tarafına doğru inerken 69,9 km gördüm Drag Blade yol bisikletim ile. Fakat anlamadığım -km saatim Sigma 1609- km saatim 69,9'dan yukarısını göstermiyor mu ? Pedala abanmama rağmen o rakam hiç yükselmedi açıkçası çıldırdım...

Geri