Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Yol üzerinde kasisler olmasaydı 80'i geçerdim kesin. Bisikletim MTB Sedona XS Karbon, teker 26'' 2.25IMG_4357.PNG

Son düzenleme:
Scudo
Dün gece kasis olmayan yolu kullandım ve dediğim gibi 86'yı gördüm. Bisikletim MTB Sedona XS Karbon, teker 26'' 2.25
Strava kaydı (link)

IMG_4496.PNG

• Beğen
Tepkiler: TafLan
herkes akıyor maşallah. öncelikle app üzerinden screenshot atanların hızlarının gerçekte ne oldugu gözüküyor. bugun benim rotada da işe giderken 90 göstermiş. app içindeki grafiğe baktıgımızda 55-60 arasında oldugu gözüküyor.
Screenshot_20200508-115251.jpg

herkes akıyor maşallah. öncelikle app üzerinden screenshot atanların hızlarının gerçekte ne oldugu gözüküyor. bugun benim rotada da işe giderken 90 göstermiş. app içindeki grafiğe baktıgımızda 55-60 arasında oldugu gözüküyor.
Ben bunun böyle olduğunu yeni öğrendim; tabi hâlâ şüpheyle bakıyorum o ayrı. Doğru olduğunu kabul ettiğimde de durum herkes için aynı. Üst sınır az çok belli tabi yol ve mtb'yi aynı kategoriye koymazsak.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
50 60 mı, bir 💯 yapın önce 😃😀😃😃
Bu hızlara çıkabiliyormuymuş diye, kendini yokuş aşağı bırakanlar olur, aman diyin. Strava sersemlemiş o ara yok gerçekte böyle bir hız:harika:;)

Dosyalar

• Screenshot_20200508-134443.png
    Screenshot_20200508-134443.png
    34,4 KB · Okunma: 34
En doğru veriyi kaliteli ve doğru kalibre edilmiş km saati veriyor. Gps bağlantılı çalışan cihazlarda çok yanılma oluyor. Urban Biker kullandım bir ara, 105 km gösterdi, aslında 55 km idi, tabi ki yokuş aşağı...

D-020 hasdal-kemerburgaz yolunda şehir bisikletiyle 85km'yi görmüştüm.

Ben hız yapmaya karar verdiğimde, öncesinde hem Inbike bisiklet bilgisayarı hemde telefondan gps (Google Haritalar ve BikeTracker ile) hızları karşılaştırıyorum. Geçenlerde öylesine gezerken yokuş aşağı bıraktım en fazla 52 yaptım ama bir gün, öyle bir gün ki işte o gün tam donanımlı olacağım. Üzerimdeki elbiseleri inceltip, kondisyon gibi şeyleri hallettikten ve birde rüzgarı arkaya aldıktan sonra bu defa yokuş aşağı pedala basacağım. İşte o zaman 53'ü görürüm gibime geliyor :acpsnr:

vay arkadaş bizde ne cevherler varmış...

Fransa turunun 2019 rekoru olan, Nils Politt'in %7 lik inişte 101.5'km/s'lik hızını geçemeyen kaç kişi kaldık acaba...

(link)

60km/h a çıkmışlığım var kısmen düz bir asfaltta, 29'er mtb ile

• Beğen
Tepkiler: TafLan
@Ayberk Türk

rahmet ormanlığını bilirsiniz kısa ve kıvrımlı bi yokuşa sahip gece malum oralar karanlık olur(geçen yıl öyleydi bu sene gidemedim) o yokuştan inemediğimi hatırlıyorum frenleri kilitlediğim taktirde tekerler mucurda sağa sola sürükleniyor çift freni sınırda sıkmak bile yetmiyordu ilk kez düşük hızda tedirgin olmuştum..bir de işin utanç verici kısm var ben o yolda 80 yapımı markasını bilmediğim bi yarış bisikleti kullanıyodum :)
Konya rahmet ormanları mi kardeşim bu arada konu hort 😂👍

jjv.JPG

Dün sabahki antremanda kendimi kaptırıp, gidona yaslandım :D Otobusu sollarken manyağa bak bakışları gormek paha biçilmezdi :D

Geçen sabah işe giderken kaptırmış sürüyorum. Bir kamyon, uzaktan beni gördüğü halde beklemedi. Arkam bomboş. Yola önüme doğru çıktı :naslyany:. Hafif iniş ve yol 2 şerit + emniyet şeridi. Eee ben durur muyum, sinir yaptım ve abandım :mad:. Akabinde vitesi taktım ve bir kez daha abandım :krnz:. Kamyonu solluyorum ama nasıl çeviriyorum pedalları 🤪. Tam aero yatışı da yapamadım. (Henüz tecrübesizim) :uzgnm:. Benim alet (Grand Tour Eco), ben kamyonun yanından geçerken 63 km/h gördü :D. Ben kamyonla aramı biraz açıp tekrar en sağa emniyet şeridine geçene kadar abanmaya devam ettim. Sonra saldım kendimi :kyfmyrn:. Nefes nefeseyim 🤪 ve kamyon tam o noktada motorunu bağırta bağırta yanımdan geçti :D. Hepi topu 2 - 2.5 km içinde oluyor bu olaylar :komik:.

düz yolda 50 km yi geçmişliğim yok.
belki spd pedal+ayakkabı alırsam bir nebze performansım artar.
(bisikletim triban 520)

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
suyunsesi
Tebrik ederim 'kamyon sollayıcılar' klübüne hoşgeldiniz :komik: hayırlı olsun bulaştıysa alışkanlık yapar dikkat! :harika: edit;kamyonun rüzgar tüneline girmeyelimde spatulayla kazımasınlar bizi sonra :acpsnr:

Son düzenleme:
@suyunsesi 75.6km/s hızla gidona yatıp 120üstü kadasnla 53/11 oranla belediye otobusu sollayışım var.. Akıllara zarar içindekiler manyağa bak bakışları güzeldi :D

Bunun gibi sebepler yüzünden anadolu yolcuları olarak toplu sürüş organize etmeyi bıraktık :) @BerkEvren

Geri