Çağdaş78
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.492
- İsim
- Çağdaş
Bunun gibi sebepler yüzünden anadolu yolcuları olarak toplu sürüş organize etmeyi bıraktık@BerkEvren
suyunsesi
Tebrik ederim 'kamyon sollayıcılar' klübüne hoşgeldinizhayırlı olsun bulaştıysa alışkanlık yapar dikkat!
edit;kamyonun rüzgar tüneline girmeyelimde spatulayla kazımasınlar bizi sonra
![]()
Bu olaylar kısa ve çok atraksiyonlu acayip zevkli olurGeçen sabah işe giderken kaptırmış sürüyorum. Bir kamyon, uzaktan beni gördüğü halde beklemedi. Arkam bomboş. Yola önüme doğru çıktı. Hafif iniş ve yol 2 şerit + emniyet şeridi. Eee ben durur muyum, sinir yaptım ve abandım
. Akabinde vitesi taktım ve bir kez daha abandım
. Kamyonu solluyorum ama nasıl çeviriyorum pedalları 🤪. Tam aero yatışı da yapamadım. (Henüz tecrübesizim)
. Benim alet (Grand Tour Eco), ben kamyonun yanından geçerken 63 km/h gördü
. Ben kamyonla aramı biraz açıp tekrar en sağa emniyet şeridine geçene kadar abanmaya devam ettim. Sonra saldım kendimi
. Nefes nefeseyim 🤪 ve kamyon tam o noktada motorunu bağırta bağırta yanımdan geçti
. Hepi topu 2 - 2.5 km içinde oluyor bu olaylar
.
Aklıma mobiletin üstüne yatıp otobanda yarışanlar geldi. Kask bile yok. 160-170 yapıyorlar birde. Sen kaskınla dizliğinle dirseğinle 45'i geçmiyorsun. Elemanlar canını sokakta bulmuş gibi 160-170 yapıyorlarEski market bisikletimle çocukça bir hevesle denemiştim, 50 yaptığımı hatırlıyorum ama aynı zamanda jantların, göbeklerin, süspansiyonların zangır zangır titrediğini de.
Şu an elhamdülillah çok daha kaliteli bir bisikletim var fakat daha temkinliyim, herhalde en fazla 45 olmuştur, onu da gördüğüm an hemen frenliyorum
Bu kadar kaza haberlerini gördükten sonra benim için 35'i aşmak demek tedbir ve temkin sınırlarını aşmak demek artık
Düzenli grup sürüşleri organize ediyorduk. Ama bu basit ve amaçsız hız sevdaları ile gereksiz risk alan kişilere engel olamadık. Sürüşlere koyduğumuz yaş sınırı da bir işe yaramadı. Şimdi kapalı grup olarak sadece kendi aramızda sürüyoruz. Koskoca adamların kamyon arkasında hız denemeleri ile, araç sollama çabaları ile antrenmanlarımızı zehir etmiyoruz artık. Daha hızlı gidecek enerjisi olan varsa öne geçer grubu çeker 👍Anlamadim?