Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Ön amortisörlü şehir-tur bisikletimle uzun-dik bir yokuş aşağı yokuş bitmeden 78.7 kmye ulaşmıştım. Durduğumda km saatimden öğrendim kişisel rekorumu. Uzaktan ne olduğunu anlamadığım kara bir şeyin yolda benimle aynı yönde ilerlediği görüp yavaşlamıştım. Yolda başıboş koşan bir atmış 🤣 Ben yaklaşınca yoldan tarlalara doğru ayrıldı.

Scudo
Benim 30 fakat daha yeni başladım bu işe Özellikle biraz dik yokuş aşağı inerken İnanılmaz bir düşme korkusu yaşıyorum freni yoklaya yoklaya iniyorum.

@fensinn şehir bisikleti mi, mtb mi?

46.5 benim rekorum.

yakın zamanda 76.3 km oldu.. artık 80 de olabilir, korkuyu yendim şükür..
Screenshot_20200423-153509.png
bisiklet km sayacı 76.6 göstermişti...

@fensinn dik açıda hız hiç güven vermiyor. Oturuş pozisyonunu 50 dereceye indirince hem rüzgar sürtünmesi azalıyor hem daha dengeli bir sürüş gerçekleşiyor. Yüksek hızlarda dik pozisyon denge merkezi tam sele noktasında yukarıda toplandığı için biraz riskli olabilir.

@sametmrc aslında gidonda açı ayarı var fakat oturuş pozisyonumu nasıl 50 derece yapabilirim bilmiyorum hocam.Selenin yüksekliği ve ileri geri ayarını kolay şekilde yaptım fakat dediğiniz kısım ile ilgili Bilgi bulamadım

@fensinn Oturuş pozisyonu bu yaptıklarınızın hepsiyle ilgili biri değiştiği zaman pozisyon da değişir ama en belirleyicisi gidonun uzaklığı ve yüksekliği, açı ayarlı olunca buna müdahale etmek mümkün.
Ben bu karantina günlerinde garajda telefonu sabitleyip kendi duruş pozisyonumu gidon açısına göre fotoğraflayıp pc'de açıları inceledim. Kendime ait değil ama internetteki herhangi bir görseldeki sürüş pozisyonu. Burada açı 60 derece örneğin.
224408 dosyayı görüntüle

Km saatim binadaki çocuklardan biri aldığında beri {sadece saat kısmını birşey sanıp almış tekerlekteki verici kısmı duruyor tüm veriler gitti} her seferinde 4 kat indirip çıkarıyorum heryeri ile oynuyorlar strava kullanmaya karar verdim şimdilik en yüksek hızım 49.7 ama 68 yaptığımı biliyorumScreenshot_20200423_190046_com.strava.jpg

Yaklaşık %3 eğim, 35-40mt. mesafe, tepeden aşağı pedalsız (saldım çayıra...) 49.9 (Şimdilik)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
GPS le ölçülen hızlarda bazen sapmalar olabiliyor bazı pikler her zaman doğru olmayabilir. Hız sensörleri ile yapılan ölçümler daha doğru sonuç vermektedir.Ekteki resimde gördüğünüz gibi 105 km/h falan da yapmadım bu arada 😉

Dosyalar

• Screenshot_2020-04-23-22-23-17-221_com.igpsport.globalapp.jpg
    Screenshot_2020-04-23-22-23-17-221_com.igpsport.globalapp.jpg
    135,4 KB · Okunma: 31
Dağ bisikletimle kısa (en fazla 400 metre) ama eğimi fazla olan bir parkurda 78'i gördüm.

Yol bisikletinde 75 80 sürekli ve dik rampalar da Konya yolu kepekli rampasında vs gibi yollar da ütopik değil ama hiç mi hiç güvenli değil güvenli sürüşler dilerim hayatımızı riske atmayalım lütfen

Geri