Scudo Sports

Bisikletinizin çizilmesinden çekiniyor musunuz?

Bisiklette oluşan Çizikler sizi üzer mi?

• evet gördükçe üzülürüm ama zamanla geçer

• daha dikkatli olmam gerek diye düşünürüm

• çizik mi? ne zaman olmuş ?

• Hayır hiç sallamam

• Toplam katılım
    495
Demek ki alırken "temiz" istiyoruz, bu gerçek... zamanla çizilmesi de ilk planda canımızı bu nedenle sıkıyor. Bakalım bir hafta kadar sonra sonuç ne çıkar ben de merak ediyorum

Scudo
Ben kadro ya da diger parcalar uzerindeki ciziklere denk geldigim zaman, ne zaman oldugunu hatirlayip o gune ait hatiralari canlandiriyorum :) fren uzerindeki cizigi de her gordugun de kapinin onundeki dususum aklima geliyor, guluyorum :)
Yani her cizik bir yasanmislik ( aci, tatli, isteyerek ya da istemeyerek ) ben de bu acidan bakiyorum.

Hiç sallamam.Bisiklet üstündeki cizikler dövüş horozlarının yüzünde,vücudunda bulunan façalar gibidir. :)

Benle birlikte düşüp olduysa üzülmem hatıra olur başka türlü üzülürüm

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
elektronik cihazlarımı oldukça temiz kullanırım da, bisiklet için yapacak birşey yok.. illa ki birşeyler oluyor çiziliyor, dert etmiyorum

Bisikletim çizildiği ilk anlarda hakkaten içim cız eder ama çok sürmez unuturum.
Temiz kullanmayı severim ama benden de kıymetli değil Allah kaza bela vermesin.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Berke
Berke, öje sürünce Nasıl oluyor, belli oluyor mu bakınca ?

evet gördükçe üzülürüm ama zamanla geçer

@ahmtayd
Bizim bisikletin boyası mat olduğu için biraz belli oluyor ama çok göze çarpmıyor.

Araba cilası, tozun kalmaması için sürülebilir diye düşünüyorum. Arabada kullandığımda çok faydasını görüyorum evde boyalı bir mobilyanın üzerinde de denediğim oldu ancak bisilette denemedim. Ama kim uğraşacak abi ya, yüzey geniş olsa al sür...

bisiklet bu taşırken çizilir, kilitlerken çizilir, düşer çizilir, bence dert edilmemesi gereken bir konu, keyfini çıkartmaya çalışıyorum gerisi boş,

Ben şimdiki biiskletim olduktan sona böyle şeylere dikkat etmeye başladım. Yoksa gazteden kuponla aldıgım eski MTB pek umursamıyordum. Sanırım fight clubda denilen "sahip olduğunuz mallar zamanla sizin sahibiniz olur" durumu gerçek hale geliyor.

upload_2015-10-10_22-5-4.jpeg

şimdilik keydi yerinde bizimkinin ama, önümde bana baka baka dönüp de duran bir ÖKÜZün yüzünden yamulan jantımı TR de bulamadım. İfadesi biraz kaydı naapsın zavallı yeni tekerleri ile mutlu oluyor şu sıralar.

KADROYU kaplattım kafam rahat çizilme yok ama kavlama vaar oda olur. yeniden kaplarsın onuda

Zil de malesef dandik duruyor ama 1TL ydı siyah ya da meat renk yoktu ne yapayım çok da sağlam çıktı :)

Geri