Scudo Sports

Bisikletinizin çizilmesinden çekiniyor musunuz?

Bisiklette oluşan Çizikler sizi üzer mi?

• evet gördükçe üzülürüm ama zamanla geçer

• daha dikkatli olmam gerek diye düşünürüm

• çizik mi? ne zaman olmuş ?

• Hayır hiç sallamam

• Toplam katılım
    495
Ben kimsenin çizikten mutlu olmadığı, görünce hafif bir iç cızırtısı hissettiğini düşüünyorum. Sonrası anlaşılan kişiye göre değişiyor..

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Scudo
@alper 76 oto kaporta koruma için yapılan kaplama oto aksesuarcılarda istediğin renk ve kalınlıkta bulaabirisin

geçen spd'im kali üst demire bir çizik attı içim gitti :D

• Beğen
Herkese az çizikli pırıl pırıl 2. el biisklet alacağı güzel güzel gezeceği günler diliyorum :)

• Beğen
Eski bisikletimdeki çiziklerin çoğu yaptığım uzun turlarda olduğu için anı mahiyetinde baktıkça seviniyordum. Ama şimdi kullandığım bisikleti 2. el almıştım ve eski sahibi bana pek yer bırakmamış açıkçası :Dhttp://api.ning.com/files/aaMIEc0IMYTBRAvII5bYZ--JJzpQAUfjVm8H7Wsz0mOF52IhQiuKWYAS-0NMx7XS1A8Hy0LShfGRZmY8ePjWoC5eQhogxucP/PPA160258.jpg
gibi :)

• Beğen
Hiç kafama takmam, en derin çizik şu anda kadronun altında.
Uşak Ulubey'de gece dönüşte yağmura yakalanmamak için bir traktör kasasına resmen atmıştık bisikletleri, en sevdiğim çiziktir, yolda gelirken hafif yağmur başlamıştı, ıslanmadan odalara yetişmiştik, duş alıp kanyona karşı yemek + rakı keyfi yapmıştık.
Kadrodaki en anlamlı çiziktir, her çizik ayrı bir hatıra! :)

• Beğen
Durduk yere olduysa içim acır tabi, gerçi kullanırken olunca da içim acıyor ama yapacak bişe yok çizikler bisikletin olmazsa olmazı onlarla yaşamayı öğrenmek gerek.

Ne güzel anılar çıkıyor herkesten :)

hiç acımam bisiklete benimle birlikte yaşayıp ölecek değil ya :)

Şeffaf jelatin kaplattım. Bisikletle kaza yapmama rağmen çizilmeyi önledi.

• Beğen
Tepkiler: alper 76
Mtb kullanıyorum çizildi diye üzülecek değilim. Kadronun altına yapışan çamurları görünce falan mutlu oluyorum bildiğin. Çizilsin varsın. Daha önce bisiklet kaplama ile ilgili bir konuda da yazmıştım anıdır, hatıradır diye. Şanındandır. :harika:

Her şey zamana yeniliyor napalım aşığız bisikletimize çizilmesin istiyoruz... Ama çizilicek eskiyecek ama nolmuş... Boyarız. Koruyucu sticker yapıştırırız o da yetmez ince zımpara yapar bozulmuş çizilmiş yerlerine macun çeker yeniden tasarlarız... :) Artık o çizilsede umursamıyorum. Onu yeniden yaparız. Önemli olan dostluk bitmesin aaa dostlar...

Bisikleti alalı 4 ay oldu.Bisikleti aldığımdan beri her sürüşten sonra nemli bir bezle her yerini güzelce silip temizliyorum.Çizilmesini de hiç istemiyorum :D

Bisikletimi alalı 2.5 ay oldu. Daha ilk ayında kadronun arkasındaki boydan boya çiziği gördüğüm an çok kötü hissetmiştim. 2-3 gün kadar aklıma geldikçe moralim bozulmuştu. Ama zaten bu bisikleti alırken acemilik bisikletim olacak diye aldığımdan ötürü artık çok fazla umursamamaya başladım. Çizilirse çizilsin, Allah kaza-bela vermesin bisiklet üzerindeyken.

Şimdi bisikletini koynuna alıp yatağa girecek bazı tipitip zevat var. Hani bisikleti var tura çık çıkmaz, işe git gitmez, alışveriş zaten yapmaz. Bisiklet süs gibi, öyle biblo gibi. Riskli işlere girmez, stabilizede sürmez. Böyle moda dergisinden fırlamış gibi giyinir, tamam o halde bisikletin hakkını ver aman boncukları dökülür sonra vermez. Ama ben öylemiyim. Turada çıkarım, işede giderim hiç ihtiyat etmem. Bisikleti çok kötü fena hor kullanırım. Ben dervişan karakterli bir adamım. Şöyle bir felsefem vardır: Bir süre sonra moloz yığını olacak ev ile bir süre sonra hurda demir haline dönüşecek bir araba mı bana ebedi mutluluğu verecek.
-Mehmet abi yav sana bir şey söyleyeceğim.
-Söyle kardeş nedir mevzu.
-Abi ama çok kötü moralin bozulabilir.
-Ne moralimmi bozulacak. Daha neler. Ben dervişan karakterli....
-Abi bisikletini adamın biri park yerinden çekerken...
-Bir süre sonra moloz yığını olacak ev ile....
-Yere düşürüp çizmiş
-bir süre sonra...
-Ne dedin sen şimdi ne dedin
-Ben o bisikleti çizen adaaamın.....:mad::mad::mad::acpsnr::acpsnr::acpsnr:

Geçen gün surerken arabanın birinden taş fırlayıp aynakola çarptı,ufak bir çizik oluştu.9 aydır kullanmama rağmen bisikletimdeki ilk çizik oldu :(

• Beğen
Tepkiler: alper 76
Geri