Scudo Sports

Bisikletinizin çizilmesinden çekiniyor musunuz?

Bisiklette oluşan Çizikler sizi üzer mi?

• evet gördükçe üzülürüm ama zamanla geçer

• daha dikkatli olmam gerek diye düşünürüm

• çizik mi? ne zaman olmuş ?

• Hayır hiç sallamam

• Toplam katılım
    495
Scudo
7 yıl kullandığım Mtb Scott Scale 30 'da çizilmedik yer kalmadı,pul pul döküldü karbon ,alüminyum gıant Tcr 'inde akıbeti aynı olacak

Vaaay olay hiç umursamam a dönmüş durumda. Anket de değişiyor sürekli....
Peki alırken neden çizikleri önemsiyoruz o zaman?
Bu arada kimsenin de durup bir yeri çizildi mi düzeyinde tutkulu olduğunu sanmıyorum. Önemseyen her arkadaş da makul düzeylerde önemsiyor ve değer veriyordur diye düşünüyorum.

heralde kimse çizik olsun diye uğraşmıyordur, boyası kalksın jantı kırılsın falan :D

sözüm meclisten dışarı diyerek en baştan belirteyim.
şu malı kıymetli olayına karşıyım ben. malının kıymetini bilmeyen çok yakın tanıdıklarım var, ve bunlar hayatları boyunca neredeyse hiçbir şey için beklemediler ve her istedikleri anında yapıldı. o yüzden ne alırlarsa alsınlar sanki bir an önce onu bozma, kırıp dökme derdindelermiş gibi bir görüntüleri var.
ama ben özenli kullandığım zaman da benim malım kıymetli oluyor öyle mi? zorluk görüp görmeme ve bir şeylerin kıymetini bilmekle çok alakalı bence bu durum. tabi hastalık derecesinde takıntılı olanları kastetmiyorum. küçücük bir şey için insanların kalplerini kıran tipleri de kenara koyalım ama eşyasına özen gösterene de malı kıymetli demeyelim. zira ayıp oluyor.

bu arada ben
daha dikkatli olmam gerek diye düşünürüm

Oje sürüp hayatıma devam ederim diye bir şık olmalıydı. :)

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Bu zaten 1. şık demek oluyor veya 2.

Oturur ağlarım diye bir seçenek yok çünkü:) Hiç umursamayan insanlar da mutlaka vardır. Ancak ben yine de insann gözünün takıldığını, üzüldüğünü düünürüm. Eşyaya da bir yere kadar değer vermek gerek. Ancak tamamen özensiz olmak da farklı bir kişilik yapısı diye düşünüyorum... Biraz yapı meselesi bu işler ama ben "özenliliği" severim.

evet ilk başlarda bisikletteki çizikler için üzülüyordum sonradan geçti. ama arabadakişler için her gördüğümde üzülüyorum :) birde telefonumdaki çiziklere aşırı üzülüyorum. kendi kendime diyorum millet malını öyle kullanıyorki. örneğin arabasını vs ben haldur huldur kullanıyorum nası adamım ben diye. öyle işte

@Berke

16 haziran 2015 'de aldığım gıant yolda çizikler oluştu ,çatalda oldu arka kadroda oldu ,bunlar yanlış dayamalardan oldu tabi, ama çatalda meydana gelen çizikler taş çarpması ,oje ile hallettim, yakından yamalı bohça gibi oldu ne yapalım oldu artık yapacak bİ şey yok

@Kudret Kurtcebe
Abi çiziksiz araba, motor, bisiklet vs. olmuyor ki mecburen olacak. Hafiften o çiziği kapatmak yeterli maksat uzaktan pek belli olmasın.
Benim bisikletin de arka çatalda bir kaç küçük nokta çizik vardı onları kalemle kapattım. :D

OOOoow Kullandığım herhangi bir eşya çizildiği zaman nevrim döner. Ama anlık bir nevir dönmesi tabii, elimden bir şey gelmiyor :D

Abi nasıl bir kalemdir bu? nasıl kapatılıyor? benim böyle bir deneyimim ya da duyduğum bir şey de hiç olmamıştı.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Üzülürüm alt üst olurum bi şekilde dğzeltmeye çalışırım baktım olmuyo gördükçe üzülürüm sadece

Benim bisikleti ucuz aldim canını okuyorum ama bir scottum olsa bu böyle mi olurdu bilmiyorum :D

Sonuçta günlük kullandığım bir alet. Çizik olması bence çok normal. Takıntı haline getirmemek lazım

O kadar para verdim tabi, acımam binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı :D

evettt... oylamaya bekliyoruz

Hiç umrumda olmaz, biri kasten kazımadıkbf mtuaı yok:)

Hiç sallamam :) gerek mtb gerekse yol var ikisindede umursamam :) Mal bu çizilecekde kırılacakda başka nasıl zevki cıksın

Her çizik bisikletin karakterini yansıtır, ona özeldir o çizikler :D

Dosyalar

• AsumGe12-Imh6woDDvIpX8Wb0BAD1w2R72tq5SUHa3cG.jpg
    AsumGe12-Imh6woDDvIpX8Wb0BAD1w2R72tq5SUHa3cG.jpg
    116,3 KB · Okunma: 40
Bisikletimi ikinci el aldım çok temizdi.Ustune çizikler almaya başladıkça benden izler almaya başladı diye seviniyorum :D ama kafama da takılmıyor değil :(

Geri