Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Çalındıktan sonra şuan yatak odamda duruyor

Scudo
@ModernOblomov Ürün fotoğrafı bu ise, harici bir şey almanıza gerek yok. Dübelin çapında (çapı kırmızı çizgi boyunda) bir matkap ucu ile duvarda delik oluşturacaksınız. Sonrasında dübelleri deliklere yerleştirip, ucu vidalı tahta çubukları elinizle saat yönünde çevirerek dübele vidalayacaksınız. Çubuklar dübele vidalandığında dübel şişerek duvara sabitlenmiş oluyor.

Screenshot_2022-08-08-15-19-41-90_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve suyunsesi
yattığım odada. u kilitle kilitli

@ModernOblomov Ürün fotoğrafı bu ise, harici bir şey almanıza gerek yok. Dübelin çapında (çapı kırmızı çizgi boyunda) bir matkap ucu ile duvarda delik oluşturacaksınız. Sonrasında dübelleri deliklere yerleştirip, ucu vidalı tahta çubukları elinizle saat yönünde çevirerek dübele vidalayacaksınız. Çubuklar dübele vidalandığında dübel şişerek duvara sabitlenmiş oluyor.

292667 dosyayı görüntüle

Takmaktan değil, ürünün benzerini yapmaktan bahsetmiş bence.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve MakRo
Amazon'da yaklaşık 900 TL olan şu duvar askısını yapmak istiyorum
Dikkatsiz okuyunca böyle oluyor :)

O zaman şöyle yapılır. Bauhaus'larda 14-20 mm arası silindirik ağaç çubuk satılıyor. İki adet dübel alınır. Dübellerin iç ölçüsüne uygun, çubukların boyuna göre 2 adet ağaç vidası ve pul alınır. Sonra bu çubuklara tornada ağaç vidasından yarım milim büyük delik açılır boydan boya. Tornacının bunun için en fazla 50 tl alması lazım. Sonrası daha önce belirttiğim gibi.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
292622 dosyayı görüntüle
Amazon'da yaklaşık 900 TL olan şu duvar askısını yapmak istiyorum

Demiştim ama yaşadığım yerde uygun vida bulamayınca şöyle bir şey yaptım. Bence daha güzel oldu. :)
IMG20220827223821.jpg
Bisiklet sallanırsa düşmesin diye Vileda sopasından bozma şöyle bir silindir yapıştırdım ucuna:
IMG20220827223844.jpg
Fotoğraftaki Carraro bagajla beraber 16 kg civarı, üste asacağım bisiklet 9 kg. Bisikleti taşıması için alt kısma da üçgen bir parça yerleştirdim, gayet sağlam duruyor.
IMG20220827223851.jpg
Artık annem bisikletlerimden şikayet edemeyecek. :srnsml:

Şu an balkonda ama güneşin boyayı bozacağından korkuyorum.

Garaj gibi ortak bir yer var, orada da bağlanacak bir yer yok.

Sanırım garajdaki kolonlara zincir bağlayacağım ve bisikletleri de o zincire bağlayacağım. Kolonlar biraz kalın, başka bir yöntem düşünemiyorum.

Ortak garajda kolona bisiklet bağlama konusunda daha iyi fikri olan var mı?

• Üzgün
Tepkiler: suyunsesi
...

Boyayı bozmasa da elcik, sele gibi metal olmayan aksamın rengi soluyor. Oğlumun 20 jant yeşil, aksesuarları da onun gibi yeşil Scott Scale Jr.'u küçük gelmeye başlayınca takasa gidene kadar 2 yıl balkonda yattı. Sağdan bakınca yepyeni, orijinal, aksesuarlarla uyumlu renginde; soldan bakınca güneşten solmuş, uyumsuz renkli aksesuarla eskimiş görünüyordu.

...

Sanırım garajdaki kolonlara zincir bağlayacağım ve bisikletleri de o zincire bağlayacağım. Kolonlar biraz kalın, başka bir yöntem düşünemiyorum.

Kesecekleri yer kolon değil, zincir olduğundan güvenliğin kolonla pek ilgisi yok.

Bence balkonda örtmeyi ya da duvar-tavan askısıyla güneşin açısından çıkaracak kadar yükseltmeyi deneyebilirsiniz.

Garaj gibi ortak bir yer var, orada da bağlanacak bir yer yok.

Boyadan ziyade gidon boğazı,furc yatağının renginin attığını bizzat deneyimledim, siyah kısımları hafifçe bakır rengine dönüyor gibi oluyor. Aynı şekilde katlanır bisikletimin gidon borusunun rengi baya değişti. Güzel bir branda alıp onun içinde muhafaza edebilirsin.

İş yerinde bu şekilde muhafaZa ediyorum

Dosyalar

• 32C727C0-36C1-44F8-8717-91539018264C.jpeg
    32C727C0-36C1-44F8-8717-91539018264C.jpeg
    82,9 KB · Okunma: 77
Hiç üsenmem apartmanımın bodrum katına indirir çıkarırım, ne olur ne olmaz.

İşyerinde kapı önü demir kilit. Evde bodrum merdiven altı. Katlanabilir olsa eve alabilirdim ama şu haliyle zor :)

Apartmanda herkesin garajda kilitli kilerleri var o kısıma ip kamera ve hareket sensörü ile cep tele bildirim alıyorum çok mu abarttım derken yorumları okuyunca odaya alsam mı diyorum ama hanım izin vermez….

• Beğen
Tepkiler: ÆSir ve makaram
Geri