@ModernOblomov Ürün fotoğrafı bu ise, harici bir şey almanıza gerek yok. Dübelin çapında (çapı kırmızı çizgi boyunda) bir matkap ucu ile duvarda delik oluşturacaksınız. Sonrasında dübelleri deliklere yerleştirip, ucu vidalı tahta çubukları elinizle saat yönünde çevirerek dübele vidalayacaksınız. Çubuklar dübele vidalandığında dübel şişerek duvara sabitlenmiş oluyor.
292667 dosyayı görüntüle
Dikkatsiz okuyunca böyle oluyorAmazon'da yaklaşık 900 TL olan şu duvar askısını yapmak istiyorum
Üye olmadan göremezBuraya sosyal medyaya nereye sakladığınız yazmayın, hırsızlara yol gösteriyorsunuz resmen.
hırsızlar forumlarda gezmiyor mu sanıyorsunuz.
birde resimde paylaşmışsınız![]()
292622 dosyayı görüntüle
Amazon'da yaklaşık 900 TL olan şu duvar askısını yapmak istiyorum
Şu an balkonda ama güneşin boyayı bozacağından korkuyorum.
...
...
Sanırım garajdaki kolonlara zincir bağlayacağım ve bisikletleri de o zincire bağlayacağım. Kolonlar biraz kalın, başka bir yöntem düşünemiyorum.
Ortak garajda kolona bisiklet bağlama konusunda daha iyi fikri olan var mı?
Boyadan ziyade gidon boğazı,furc yatağının renginin attığını bizzat deneyimledim, siyah kısımları hafifçe bakır rengine dönüyor gibi oluyor. Aynı şekilde katlanır bisikletimin gidon borusunun rengi baya değişti. Güzel bir branda alıp onun içinde muhafaza edebilirsin.Şu an balkonda ama güneşin boyayı bozacağından korkuyorum.
Garaj gibi ortak bir yer var, orada da bağlanacak bir yer yok.
Sanırım garajdaki kolonlara zincir bağlayacağım ve bisikletleri de o zincire bağlayacağım. Kolonlar biraz kalın, başka bir yöntem düşünemiyorum.
Ortak garajda kolona bisiklet bağlama konusunda daha iyi fikri olan var mı?