Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Valla o iş pek öyle değil. Benim bisikletim çalındığında karakola gitmiştim. O sırada yaşını almış bir polis memuru ile sohbet ettik. Adam Hataylı, 30 yıldır İstanbuldayım dedi. Karakolda yanlış hatırlamıyorsam müdür olmuş bir dönem. O sırada Kadıköy göztepede oturduğu eve hırsız girmiş, 7-8 kilo kadar altın takı vs varmış çalmışlar. Üzerine su içtim dedi.
Hatta aynı muhabbet yapılmıştı, size olsa bulursunuz diye. Adamı buldun, para ya da bir şey çaldı ve o sırada üzerinde ya da bulduğun yerde yok. Ne yapacaksın canını mı alacaksın, telim gömdü bir yere, hapse atarsın en çon o da çıkınca gömdüğü yerden alacak. Bitti gitti demişti.

Aklıma geldi yazayım dedim 😁

İnanın bisikleti çalınan herkese hepimiz çok üzülüyoruz.

Size bu hikayeyi anlatan devlet memuru mal bildiriminde bulunuyormuydu? Anlattıklarında tutarsızlıklar var.

Bugun bir el arabası bulup, üzerine çuval giydirip sokaklardan kağıt toplayabiliyormuyuz? Bir yerlerden bir kisilerden izin müsaade almamız gerekiyor. Yoksa yaptırmazlar.

Polis yılanın kuyruğu ile uğraşmaz. Yılanın başını iyi tanır.

Niyet öneml,. tekrar geçmiş olsun.

Scudo
Asansöre belediye tehlikelidir diye uyarı bildirisi asmış. Benim canım kıymetli diye 9. kata yürüyerek çıkıyorum sauna niyetine.

İnanın bisikleti çalınan herkese hepimiz çok üzülüyoruz.

Size bu hikayeyi anlatan devlet memuru mal bildiriminde bulunuyormuydu? Anlattıklarında tutarsızlıklar var.

Bugun bir el arabası bulup, üzerine çuval giydirip sokaklardan kağıt toplayabiliyormuyuz? Bir yerlerden bir kisilerden izin müsaade almamız gerekiyor. Yoksa yaptırmazlar.

Polis yılanın kuyruğu ile uğraşmaz. Yılanın başını iyi tanır.

Niyet öneml,. tekrar geçmiş olsun.
Evinde yastık altında ki altına kimse mal beyanında bulunmaz. Hele bide memursa hiç bulunmaz. Ancak sistemde,bankada üzerine vs kayıtlı ise el mahkum bulunur, yoksa ceza yer.

Buraya sosyal medyaya nereye sakladığınız yazmayın, hırsızlara yol gösteriyorsunuz resmen.
hırsızlar forumlarda gezmiyor mu sanıyorsunuz.
birde resimde paylaşmışsınız :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Liqezz
Evinde yastık altında ki altına kimse mal beyanında bulunmaz. Hele bide memursa hiç bulunmaz. Ancak sistemde,bankada üzerine vs kayıtlı ise el mahkum bulunur, yoksa ceza yer.

Sayın Simon Adebisi, bende sizin gibi düşündüm. Sorunda burada olay sonrası hırsızlık tutanağına 8 kilo altınım çalındı yazdırması, çeşitli farklı düşünceleri yönlendirmesini istemez.
Çünkü maliyede 8 kilo civarı altın gösteren kuyumcu dükkan envanterleri var.

Olmaz mı olur. Evde hazine saklamak son zamanlarda cesaret ister.

Allah kimsenin başına bu tür kötü vakalar vermesin göstermesin.

Konumuz bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Bisikletlerimi evimin içinde muhafaza ediyorum.

Sayın Simon Adebisi, bende sizin gibi düşündüm. Sorunda burada olay sonrası hırsızlık tutanağına 8 kilo altınım çalındı yazdırması, çeşitli farklı düşünceleri yönlendirmesini istemez.
Çünkü maliyede 8 kilo civarı altın gösteren kuyumcu dükkan envanterleri var.

Olmaz mı olur. Evde hazine saklamak son zamanlarda cesaret ister.

Allah kimsenin başına bu tür kötü vakalar vermesin göstermesin.

Konumuz bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Bisikletlerimi evimin içinde muhafaza ediyorum.
Valla salonun içine bir köşeye sofra bezi serip üzerine iki bisikleti koyuyorum. Kesinlikle dışarıda tutmuyorum. Calinsa -30 bin.

Valla o iş pek öyle değil. Benim bisikletim çalındığında karakola gitmiştim. O sırada yaşını almış bir polis memuru ile sohbet ettik. Adam Hataylı, 30 yıldır İstanbuldayım dedi. Karakolda yanlış hatırlamıyorsam müdür olmuş bir dönem. O sırada Kadıköy göztepede oturduğu eve hırsız girmiş, 7-8 kilo kadar altın takı vs varmış çalmışlar. Üzerine su içtim dedi.
Hatta aynı muhabbet yapılmıştı, size olsa bulursunuz diye. Adamı buldun, para ya da bir şey çaldı ve o sırada üzerinde ya da bulduğun yerde yok. Ne yapacaksın canını mı alacaksın, telim gömdü bir yere, hapse atarsın en çon o da çıkınca gömdüğü yerden alacak. Bitti gitti demişti.

Aklıma geldi yazayım dedim 😁
Ne yazık ki böyle. Ateş düştüğü yeri yakıyor ne yazık ki.

apartmanın içine koyuyorum (bize ait olduğu için sorun olmuyor)

Konu nerede açılıyor ve ya buraya yazabilirmiyim?

Konu nerede açılıyor ve ya buraya yazabilirmiyim?
Yeni başlık açmak Gerekli bilgiler burada mevcut. Yeni üye veya belirli zaman aktif olmayan üyelerin başlık açılması sınırlandırılmış durumda, bunun en büyük nedeni benzeri başlıklardan dolayı konu kirliliğini önlemek. Forumda arama yaparak aklınızdaki konu ile ilgili veya yakın bir konuya iletinizi yazabilirsiniz.

Screenshot_2022-08-08-15-19-41-90_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Amazon'da yaklaşık 900 TL olan şu duvar askısını yapmak istiyorum lakin duvara monte edilecek vidalar kafamda oturmadı. Yani o vidaların oraya nasıl girdiği. Fikir verebilecek olan var mı? :srnsml:

Tahtanın içine vida genişliğinde ve gerekli derinlikte bir delik açıp. İçine tutkal veya kimyasal dübel(favorimdir) ile vidayı tahtaya sabitleyebilirsiniz.

292622 dosyayı görüntüle
Amazon'da yaklaşık 900 TL olan şu duvar askısını yapmak istiyorum lakin duvara monte edilecek vidalar kafamda oturmadı. Yani o vidaların oraya nasıl girdiği. Fikir verebilecek olan var mı? :srnsml:

Şöyle bir vida kullanmanız gerekecek

51vpAsCt0DL._AC_SL1500_.jpg

Google'da çift taraflı vida şeklinde aratabilirsiniz.

Sağlam kilit tavsiyesi olan var mı?

Geri