MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 10.224
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
O kadardan bir şey olacağını sanmıyorum. Nem falan da sauna veya hamam gibi bir ortam olmadığı için sıkıntı çıkartmaz gibime geliyor.Bugüne kadar evin içinde sakladım hep. Abimde bi odasında tutuyordu. Şimdi abimden bisikletini ödünç aldım . Odamın balkonuna panjur yaptırıp kaplattım . Yağmur Güneş Rüzgar almıyor . Ama geve gündüz arasında ısı farkı ve nem Bi etki eder mi bisikletlere ? Balkonda durması bi problem yaratır mi ? Panjur varsa ?
Tabi kötü niyetli olmadan naif bir şekilde "ya canım ya apartman girişinde demire bağlasan ya ya da merdivene koy ne olacak bir şey olmaz" dediği zaman birisi, ölüm sessizliği olur. İyisi mi baştan pazarlığı yapıp öyle gitmek lazım.298261 dosyayı görüntüle
Asla gözümün önünden ayırmam. Son 10 yıldır düzenli olarak bisikletimi çaldırdığım, hepsi aynı senaryo kabuslar görüyorum. Sonuncusu geçen haftaydı.
Bazen bir arkadaşa falan gidecek olursam bisikleti eve ya da balkona koyamayacaksam gelmeyeceğimi açıkça söylüyorum. Çünkü hanımlar sorun çıkarıyor. "Apartmana kilitle" gibi saçma muhabbetler oluyor. Salondan geçip balkona götürürken surat düşüyor. "At değil bu yenge hanım, merak etme salonunun ortasına sıçmaz..." denmiyor tabi...
Çok dert anlatmaya gerek yok, açıp 2023 fiyat listesini göstermen yeter yahuAsla gözümün önünden ayırmam. Son 10 yıldır düzenli olarak bisikletimi çaldırdığım, hepsi aynı senaryo kabuslar görüyorum. Sonuncusu geçen haftaydı.
Bazen bir arkadaşa falan gidecek olursam bisikleti eve ya da balkona koyamayacaksam gelmeyeceğimi açıkça söylüyorum. Çünkü hanımlar sorun çıkarıyor. "Apartmana kilitle" gibi saçma muhabbetler oluyor. Salondan geçip balkona götürürken surat düşüyor. "At değil bu yenge hanım, merak etme salonunun ortasına sıçmaz..." denmiyor tabi...
Sinan sen yaşıyormusun? 😆Bende peteğe yakın yerde nemden rutubetten uzak tutuyorum. Beni taşımasada kendim Roller yaptım kışın süremediğimden batarya sağlığını korumak amaçlı belli bir şarj döngüsü yaratıyorum.
301308 dosyayı görüntüle