ugurus
Daimi Üye
- Tepki
- 439
- İsim
- Uğur
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Dahon
- Bisiklet türü
- Katlanır
Öncelikle güle güle kullanın. STİ kollarınız çok yukarı bakıyor ve seleniz de biraz aşağıda gibi. Sanki 110 luk gidon boğazı size fazla geldiğinden sti leri yukarı dikmişsiniz izlenimine kapıldım. 90 lık bir gidon boğazı ile görsel ayarlar daha iyi oturacak gibi.Ancak 20 km kullanabildiğim yol bisikletim odamda,
(link)
Öncelikle güle güle kullanın. STİ kollarınız çok yukarı bakıyor ve seleniz de biraz aşağıda gibi. Sanki 110 luk gidon boğazı size fazla geldiğinden sti leri yukarı dikmişsiniz izlenimine kapıldım. 90 lık bir gidon boğazı ile görsel ayarlar daha iyi oturacak gibi.
Benim de dikkatimi çekmişti, böyle ayarlandığında droplardayken fren kollarına erişim ergonomik olmuyor pek. (Gerçi belki droplara pek inmiyorsa o nedenle de böyle ayarlamış olabilir arkadaş.)Öncelikle güle güle kullanın. STİ kollarınız çok yukarı bakıyor ve seleniz de biraz aşağıda gibi. Sanki 110 luk gidon boğazı size fazla geldiğinden sti leri yukarı dikmişsiniz izlenimine kapıldım. 90 lık bir gidon boğazı ile görsel ayarlar daha iyi oturacak gibi.
Öncelikle güle güle kullanın. STİ kollarınız çok yukarı bakıyor ve seleniz de biraz aşağıda gibi. Sanki 110 luk gidon boğazı size fazla geldiğinden sti leri yukarı dikmişsiniz izlenimine kapıldım. 90 lık bir gidon boğazı ile görsel ayarlar daha iyi oturacak gibi.
Arkadas Kollari yukari ayarlamamis, aksine dropbari yukari dogru cevirmis, dropbarin alt kismi yere paralel olmasi gerekiyor.Benim de dikkatimi çekmişti, böyle ayarlandığında droplardayken fren kollarına erişim ergonomik olmuyor pek. (Gerçi belki droplara pek inmiyorsa o nedenle de böyle ayarlamış olabilir arkadaş.)
Kendi tecrübeme göre en optimum olan sti kolların yere doğru dik inecek şekilde durması. Üst tarafta ise elleri konulan kısmın yere paralel olması iyi oluyor.
Eminmisin? Sonra cok kültürlü, bilgili ve terbiyeli saygili kisiler gelip bana saldirarark ne diyeceklerini tahmin etmek bile istemiyorum.@Murat Cömez abi sen bisikletini koyduğun yerin bir resmini gönder de gözümüz gönlümüz açılsın![]()
Eminmisin? Sonra cok kültürlü, bilgili ve terbiyeli saygili kisiler gelip bana saldirarark ne diyeceklerini tahmin etmek bile istemiyorum.![]()
Bu dolabi nerede yaptirdiniz?
Googleye fotografi yükleyerek bende arastirmistim ve ayni linkleri bulmustum ama arkadasa yinede sorayim dedim. Hatta Isvicrede arkadasimin oturdugu binada bu dolaplardan var. Yine de tesekkürler.(link)
( (link) )