Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Katlanır bisiklet var . Yeni aldım . Kiler var evde orada tam boşluk var onun sığacağı şekilde. Cuk oturdu ekstra bi yer aramadım Sokak kapısına da yakın. İyi oldu tabi.

• Beğen
Tepkiler: ibrahimguler
Scudo
Ancak 20 km kullanabildiğim yol bisikletim odamda,

(link)

Dağ delisi ise balkonda. Normalde oda odada duruyor fakat çamurlu olduğu için bir yıkanmamız gerek.

(link)

geçtiğimiz aylarda Peugeot mosaıque buldum hiç kullanılmamış çizik dahi yok orijinal pabuçlarına kadar erimemiş bile. bisikleti aldım sadece üstünde eski tip sibop samuel vardı onu araba sibobuna çevirdim. bisikletçi nerden buldun samanlıktan mı çıkardın dedi. biraz kullandım Bi gün hafif yerler ıslak binmek zorunda kaldım bisikletim biraz kirlendiğini görünce içim rahat etmedi öyle bırakmak. her tarafını yıkadım. işe gidip gelmek için almıştım sözde. evde saklamalık bisiklet oldu gerçekten kıyamıyorum binmeye. odamda başucumda duruyor bisiklet. babamın 23 yıllık Peugeot origini kullanıyorum bende :d

Son düzenleme:
Ancak 20 km kullanabildiğim yol bisikletim odamda,

(link)

Öncelikle güle güle kullanın. STİ kollarınız çok yukarı bakıyor ve seleniz de biraz aşağıda gibi. Sanki 110 luk gidon boğazı size fazla geldiğinden sti leri yukarı dikmişsiniz izlenimine kapıldım. 90 lık bir gidon boğazı ile görsel ayarlar daha iyi oturacak gibi.
Öncelikle güle güle kullanın. STİ kollarınız çok yukarı bakıyor ve seleniz de biraz aşağıda gibi. Sanki 110 luk gidon boğazı size fazla geldiğinden sti leri yukarı dikmişsiniz izlenimine kapıldım. 90 lık bir gidon boğazı ile görsel ayarlar daha iyi oturacak gibi.

Benim de dikkatimi çekmişti, böyle ayarlandığında droplardayken fren kollarına erişim ergonomik olmuyor pek. (Gerçi belki droplara pek inmiyorsa o nedenle de böyle ayarlamış olabilir arkadaş.)
Kendi tecrübeme göre en optimum olan sti kolların yere doğru dik inecek şekilde durması. Üst tarafta ise elleri konulan kısmın yere paralel olması iyi oluyor.

Teşekkür ederim. Evet STİ kollar yukarıda biraz fark ettim ama fren kabloları oldukça gevşek ve fren ayarı gerekiyor . Bunları tam yapamadığım için bir bisikletçi yolunu tutacağım.

Bisiklet 56 kadro ama biraz büyük diye düşündüm. Olmadığını son turda anladım selemin alçak olduğunu fark ettim. Onuda yükseltmem gerekecek.

Çok teşekkürler uyardığınız için.

Benim de dikkatimi çekmişti, böyle ayarlandığında droplardayken fren kollarına erişim ergonomik olmuyor pek. (Gerçi belki droplara pek inmiyorsa o nedenle de böyle ayarlamış olabilir arkadaş.)
Kendi tecrübeme göre en optimum olan sti kolların yere doğru dik inecek şekilde durması. Üst tarafta ise elleri konulan kısmın yere paralel olması iyi oluyor.
Arkadas Kollari yukari ayarlamamis, aksine dropbari yukari dogru cevirmis, dropbarin alt kismi yere paralel olmasi gerekiyor.

@Murat Cömez abi sen bisikletini koyduğun yerin bir resmini gönder de gözümüz gönlümüz açılsın :D

• Beğen
Tepkiler: ali önder
Eminmisin? Sonra cok kültürlü, bilgili ve terbiyeli saygili kisiler gelip bana saldirarark ne diyeceklerini tahmin etmek bile istemiyorum. :koptum:

Sen onlara bakma abi. Atalarımızın onlar için güzel lafları var. it ürür, kervan yürür demişler. Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş. Zengin malı züğürdün çenesini yorarmış vs vs. :D

(link)
( (link) )
Googleye fotografi yükleyerek bende arastirmistim ve ayni linkleri bulmustum ama arkadasa yinede sorayim dedim. Hatta Isvicrede arkadasimin oturdugu binada bu dolaplardan var. Yine de tesekkürler.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bu İzmir'de silip, parlatıp emanet ederek evde bıraktığım DEĞERLİMİZ.😁
IMG-20220226-WA0015.jpg

Buda emanetin yakınlarında ki kurt.😒
Halaoğlu olur kendisi. 😅
IMG-20220226-WA0016.jpg

Geri