Scudo Sports

Bisikletimle Türkiye Yollarında, 6. Etap, İstanbul - Bartın (SON)

@Kanat Yelken

Çok teşekkürler... İnşallah tamamlarım. Bilmukabele, yolun ve bahtın açık olsun...

Scudo
@M.Ozkul

Merhaba Mustafa kardeşim, ben de çok memnun oldum seninle Kubbe Dağı zirvesinde ki çay molasında tanışmaktan. Her zaman beklerim Mersin'e, saygı ve sevgilerimle, yolun açık olsun... :in:

Çok güzel bir tur olmuş sonunda biraz talihsizler olsa en önemlisi sağlıklı seyahat etmek tabi! O kadar akıcı olmuş ki bir ara tamamen içine aldı ben siz Amasra yolunu anlatırken ''Ah Amasra ya giricekti ne oldu keşke girseydi'' dedim bir amasra'lı olarak =) Ben de İstanbuldan Amasra ya bir tur yapmak istiyorum ve yol alırken aslında nelere dikkat etmemiz gerektiğini de anlamak adına çok güzel bir paylaşım olmuş.

Elinize sağlık

Destansı bir yolculuk inanılmaz bir macera .

Takdire şayan bu geziniz için sonsuz teşekküerler.

Harika bir uslüpla gezinin içinde gibi hissettik.

Yorumumuz geç oldu çünkü yeni bir bisikletçiyim:)

Ahmet abi diyeceğim size kusuruma bakmayın 3 gündür tekbir kelimesini bile atlamadan okuyorum ve bakıyorum resimlerinize öncelikle böyle bir organizasyonun merkezinde ter ve emek harcamanızdan dolayı bizlere insanoğlunun neler yapabileceğini göstermiş olmanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.Ben İstanbul'da yaşayan bir kardeşinizim kabul ederseniz.Aynı zamanda bir Anamur ve Bozyazı aşığıyım.Yazları gelmeye çalışıyorum.Hayalim oralarda yaşayabilmek.İstanbul da İşyerine gidip gelirken sıklıkla bisikletimi kullanmaya çalışıyorum özel aracım olmasına rağmen.Fırsat bulursam Mersinde sizi de ziyaret etmek, bir çayınızı içmek, tecrubelerinizden faydalanmak isterim.Saygı ve sevgilerimle..

@FATIHERDİNÇ

Merhaba Fatih kardeşim, çok memnun olurum, gelmeden önce haber verirsen uygun bir de tur yaparız seninle... :) Estağfurullah diyerek, güzel cümlelerin için de ayrıca teşekkür ederim.

@leicam9

Çok teşekkür ederim, inşallah daha güzelleri ni sizler yaparsınız... :in:

@douach

Evet, bu tur benim de çok hoşuma gitti, sonunu getirememek de o kadar üzdü maalesef... Amasra kısmı maalesef hastalandığım ve organize edilemeyen döneme geldiğinden bir an önce ulaşmaya çalışıyordum bir yerlere... Yoksa yolda yanımda duran arabada ki kişiler dahi davet etmişlerdi sağ olsunlar... :) Yapmak istediğiniz Amasra seyahatinizde keyifli yolculuklar dilerim şimdiden... :in:

@ulaş kaya

Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim Ulaş bey, beğenmenize memnun oldum. Dilerim sizin daha güzel turlarınız olsun... :in:

Geri