Scudo Sports

Bisikletimle Türkiye Yollarında, 6. Etap, İstanbul - Bartın (SON)

Ahmet abi, öncelikle çok teşekkür ederim, Türkiyemizin doğal güzelliklerinin bozulmaması için verdiğiniz bu güzel mücadele için. Fotoğraflar ve sunum mükemmel. Eğer bu geziyi kitaplaştırmak istersen grafik - tasarım olarak seve seve sana yardımcı olabilirim. (Mesleğimiz elhamdülillah).

Scudo
Sayin Ahmet Bey yapmis oldugunuz ve günlerce süren O muhtesem turun anlatimi,resimleri cok güzeldi.Paylasim icin tesekürler.

Muhteşemsiniz, harikasınız, süpersiniz...

Ahmet Bey merhaba,
Böyle ulvi bir amaç için yola çıkıp, çok güzel ve özel anlarınızı bizimle bu kadar güzel bir biçimde paylaştığınız için sizi tebrik eder çok çok da teşekkür ederim.
Sizin gibi bisiklet sever insanlarla bu forumu paylaşmak inanın bana gurur veriyor.
Ayrıca geçmiş olsun. :)

Kazasız ve keyifli nice turlara

Selamlar

five

Ahmet bey,

Turunuzu büyük bir keyifle izledim. Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Geri kalan kısmını da kısa zaman içinde tamamlarsınız umarım.
Ayrıca geçmiş olsun.

@krankmili

Çok teşekkür ederim sayın "krankmili", beğendiğinize memnun oldum.

:) helal olsun be baba.. yanlız kırıldım size birazz zonguldak tan bartına gecerken karabükten de geçebilirdiniz burda da eviniz var beklerizz saygılarımla ömer kabul

Bisiklet forumun;
En güzel gezisi
En renkli ve çılgın insanı
En güzel anlatımlı geziye sahipsiniz benim gözümde kesinlikle
Hastalanmanızada çok üzüldüm Tebrikler
Mükemmel bir gezi Hayat boyu bisikletinizle mutlu günler dilerim.

Büyük bir istek ve azimle böyle bir turu başlayıp bitirebilmenizi takdir ediyorum.. Anlatımlarınızla sizinle birlikte sanki ben de az çok birşeyler yaşadım... Sadece merak ettiğim bir şey kaldı "......Öğlen yemeğimi yemek için bir lokanta aradım. Dedikleri yere yöneldim ve bir bayanın işlettiği küçücük dönerciyi gördüm. Kendi ve kızları naziklerdi, fakat orda yediğim döneri unutmak için, en kısa zamanda çok iyi bir döner yemem lazım…..." Bu açıklamanıza göre döner gayet güzelmiydi, yoksa kötümüydü veya sıradanmıydı tam olarak anlayamadım... Teşekkürlerimle...:in:

@Uğur ŞENCAN

Çok memnun oldum Uğur bey benimle gezmenize, turu yaşamanıza... Ayrıca ilk kez bir soru geldi, bu da beni mutlu etti. Sanıyorum o anıyı tam anlatamamışım, maalesef döner çok kötüydü... Pedalınız güçlü olsun... :in:

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
Ahmet bey turunuzu zevkle okudum, izledim. Bazı bölgeler hakkında bilgi edindim. Her şey çok güzeldi, çok hoşuma gitti. Yürekten tebrikler. Söylemeden edemiyeceğim, :D Zonguldaktan Bartın, Kurucaşile istikametine yöneldiğinizi okuduğum anda eyvah dedim. Şimdi mahvoldu. Bahsettiğim güzergahı, ters yönden (Sinop-Amasra, Bartın) 2009 yılında katetmiştim. Bence inat etmeyip bırakmakla (Kurucaşilede) çok iyi bir karar vermişsiniz. Sinop'a kadar bir kaç km.'lik düz bir yol bulamazdınız. Emeğinize gönülden teşekkürler. Sağlıkla kalın.

Merhaba.:)
Bu kadar zorluklara rağmen detaylı anlatımını esirgemeden bizimle paylaştığın için çok ama çok teşekkür ederim.
Gerçekten herşey çok ama çok güzel olmuş.
Ayaklarına sağlık.Paylaşımın için teşekkürler.

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Sağ olun Göksun bey, ben de keyif aldım turdan ve bu paylaşımdan... :in:

@Cem Şentin

Teşekkürler Cem bey, zira geç oldu ama, yine de geçmiş olsun dilerim... :in:

@Nicotine34

Merhaba sayın "nicotine34", keşke adınızı bilseydim de öyle hitap edebilseydim... Turu tümüyle okuduğunuz için çok teşekkür ederim, çok mutlu oluyorum tümü okunduğu zaman... Sanki diğer türlüsünde, arada otobüse binilmişte bir yerden diğer yere gidilmiş gibi olur sanıyorum... :D

Kısmet, ben de çok istiyorum turun devamını... Saygı bizden... :in:

@gevele

Sağol "gevele" kardeşim, herkes yapabildiğini yapsa pekçok şey daha iyi olabilir sanıyorum... Turu beğendiğiniz ve teklifiniz için çok teşekkür ederim... Öyle bir durumda haberleşiriz... :in:

@five

Sağolun sayın "five", ben de çok memnunum sizlerle bu turu paylaşabilmiş olduğum için... Umarım faydalı olmuştur... Sizin de yolunuz açık olsun... :in:

Geri