Scudo Sports

Bisikletim çok yavaş

Scudo
lastiklerinizi yola çevirin, dişsiz biraz daha ince.. gidonu da deiştirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: AdemCanDikmen
arazide kullanıyorsan lastik iyi bi çözüm olmaz tabi.gidon ve gidon boğazını değiştir,jantları hafifletebiirsin deiştirerek

• Beğen
ağırlığını ne kadar azalttn o kadar iyidir. ama yanlış anlama keşke ng 650 almamış olsaydın..deiştirme olanağın yoksa yenilemelerle ve kondisyonla aşacaksın ve bi süre sonra alışacaksın illa ki dostum

• Beğen
@air28-3 malesef değiştirme şansım yok baya araştırdım iyi yazıyolardı ama kötüde değil aslında ya göbek tekeri hızlı döndürmez mi?

kesinlikle kötü demiyorum başlangıç için ideal hatta, sadece ağırlık,aktarma organları anlamında üst model tercih edebilirdin.tabi göbek deiştirmek de olabilir.ama ne yaparsak yapalım çok fazla bişey beklememkte fayda var çünkü kadro sanırım 16 kg civarında..

15 kg ama ne biliyim böyle biraz kendimi mtbde geliştirdiğimi hissedince 1 sene sonra falan daha üst modelini alabilirim ama bu aralar imkansız, bu padel çevirmeyi bırakınca ses veren yer hangisi göbekmiydi

ne sesi?Furş takımından gelio olabilir..Dostum hiç moralini bozma.Ben iki sene öncesine kadar fransız marka şimdikine kıyasla oldukça ağır yol bisikleti kullanıyodum,klasik yarıştı, üzerinde hiç oynama yapmadım,uzun bi süre öle bindim.onunla kondisyonumu ciddi derecede arttrmıştım,zaten yaklaşık 10senedr bisiklet kullanıyorum.şu anki bisikletime geçiş yaptıımda sanki altımdan uçcak izlenimine kapıldım :D şu an bulunduum ilde ve bazen performans turlarımda en dik eğimleri bile gözüm kapalı çıkıorm.yani şunu dicem; aslında bu elindeki bisiklet seni yorcak da olsa ciddi derece gücünü arttırcak,bikaç sene sonra bi üst kategoriye atladıında çok daha güçlü ve dinamik hissetceksin kendini.bnce şimdi elindekiyle yetinmesini bilip tadını çıkar. tekerine taş değmez umarımmm ;);)

• Beğen
@air28-3 çok teşekkür ederim hiç yoktan iyidir tesellin için ayrıyetten teşekkür ederim en azından içim rahatladı :D

• Beğen
Tepkiler: air28-3
İlk bakım yaklaşık bir ay sonra, sonrakiler yaklaşık 4 veya bazı markalara göre 6 ayda bir .

• Beğen
@Cem Tunç sürekli böyle bakım yapıyolar mı yoksa garanti bitince bakım işi de mi bitiyo

Bir sey sormak istiyorum, neden dolayi bisikletini degistirme imkanin yok. Parasal yönden oldugunu sanmiyorum.
Birde sordugun ses Freehubdan geliyor, her freehub o sordugun seside cikartmiyor.:)

• Beğen
Peki parasal yönden ise 15-16kg'lik bir bisikleti nasil hafiftletmeyi düsünüyorsun? Bisikletini sat ve hafifletmeye verecegin parayida üzerine koy kendine orta seviye iyi bir bisiklet al.
Bisiklet hafifletmek okadar ucuz birsey degil. Ha ucuz paraya atiyorum senin jant göbeginden biraz daha hafif ve akici göbek vardir ama bir kac gram hafifi ve biraz daha akici diye taktirmaya degermi? Bence degmez sadece bos masaraf olur. Neden??? Ucuz ve biraz daha akici olabilir ama kalite ayni olduktan sonra harcadigin para bosa gitmis olur.

Ailevi problemine karisamayiz ama dedigim gibi yaparsan ailevi pronblemini bu ise karistirmamis olursun.
Ama suan elinde bir bisikletin var, iyi veya kötü hic farketmez, hayatinin daha basindasin elindeki ile simdilik yetinmeye bak ve önce aile problemini ortadan kaldir ve annenin babanin sözünü dinle.

Is hayatina tam adimini atinca parani birikltir ve iyi bir bisiklet al kendine, parasal durumun zayifmis o halde de bu bos isleri birak önce hayatini yoluna sokmaya bak.

Benim sözlerim belki sana simdi bos gelebilir cünkü daha kanin yeni isinmaya basliyor ve bu adam ne söylüyor diye bilirsin ama ileride nedemek istedigimi anlayacaksin.

Neyse basini agrittim, ben sana bir büyügün olarak ögüt vermeye calistim. Bundan sonrasini kendin düsün ve neyin iyi neyin kötü olduguna karar vererek dogru bildigini yap ama 1 deaf düsünüp yanlis karar vermektense 10 defa düsün ve bir defa yap. Gelecekte hayatini karartmakta parlatmakta kendi elinde.

Sana hayatinda basarilar diler ve allahtan daima yolunun acik olmasini dilerim.:harika:

@Murat Cömez teşekkür ederim öğütleriniz için dikkate alıcam daha üst model almam için 1 sene beklemem gerekiyor bununla idare edicem iyi kötü

Geri