Peki parasal yönden ise 15-16kg'lik bir bisikleti nasil hafiftletmeyi düsünüyorsun? Bisikletini sat ve hafifletmeye verecegin parayida üzerine koy kendine orta seviye iyi bir bisiklet al.
Bisiklet hafifletmek okadar ucuz birsey degil. Ha ucuz paraya atiyorum senin jant göbeginden biraz daha hafif ve akici göbek vardir ama bir kac gram hafifi ve biraz daha akici diye taktirmaya degermi? Bence degmez sadece bos masaraf olur. Neden??? Ucuz ve biraz daha akici olabilir ama kalite ayni olduktan sonra harcadigin para bosa gitmis olur.
Ailevi problemine karisamayiz ama dedigim gibi yaparsan ailevi pronblemini bu ise karistirmamis olursun.
Ama suan elinde bir bisikletin var, iyi veya kötü hic farketmez, hayatinin daha basindasin elindeki ile simdilik yetinmeye bak ve önce aile problemini ortadan kaldir ve annenin babanin sözünü dinle.
Is hayatina tam adimini atinca parani birikltir ve iyi bir bisiklet al kendine, parasal durumun zayifmis o halde de bu bos isleri birak önce hayatini yoluna sokmaya bak.
Benim sözlerim belki sana simdi bos gelebilir cünkü daha kanin yeni isinmaya basliyor ve bu adam ne söylüyor diye bilirsin ama ileride nedemek istedigimi anlayacaksin.
Neyse basini agrittim, ben sana bir büyügün olarak ögüt vermeye calistim. Bundan sonrasini kendin düsün ve neyin iyi neyin kötü olduguna karar vererek dogru bildigini yap ama 1 deaf düsünüp yanlis karar vermektense 10 defa düsün ve bir defa yap. Gelecekte hayatini karartmakta parlatmakta kendi elinde.
Sana hayatinda basarilar diler ve allahtan daima yolunun acik olmasini dilerim.