Scudo Sports

Bisikleti Sıkıştıran araçtan hırsını çıkartan bisikletli :)

Scudo
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
"Cevabım yok abi diyecek kadar acizsin" konunun başından beri her yazana cevap veriyorum sen görmemişsin sanırım ha şu konuda haklı olabilirsin arada boş konuşanlar oluyor konu daha fazla kirlenmesin diye cevap vermediğim doğrudur. Yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım yoksa sende o boş konuşanlar grubundasın.

@Themaner
Ne zamana kadar 3 maymunu oynayacaksınız merak ediyorum :D :D

@Themaner
Estafurullah ben belgesiz konuşmam :D

@Themaner Sevgili arkadaşım verecek bir cevabım olsa bile millet g..tünden korkarken ben de dahil kimse gerçekleri söyleyemezken sen de sadece çoklu ama tek kanal izlerken sana cevap veremem.. haklısın ama verecek çok cevap var. Videoyu izlersen güzel ülkemiz ile ilgili seni de ilgilendiren bir şeyler görebileceğini düşünmüştüm.
Ancak görmek istemediğin sürece yapacak bir şey yok.
Felsefenin ve bilimin en sevdiğim tarafı TEK GERÇEK olmadığına inanmalarıdır. O yüzden tek düşünce tek nokta insanı çok yanlışa götürür.
Önce dinlemeyi de bilmek lazım .
Forum bu anlamda zaten iyice sıkıcı olmaya başladı tadı da iyice kaçtı. Oysa eskiden ne düzeyli tartışmalar yapılırdı.. İyi akşamlar benden bu kadar

@alper 76
Felsefede cevap yoktur yalnız siz bunu paylaşırken işte gerçek bu demeye çalıştınız tartışmanın felsefesi olmaz eğer amaç bir sonuca ulaşmaksa. Gayet iyi bir dinleyiciyim ki tek başıma her yazana cevap verebiliyorum. Siz bana bunları yazarken benimsediğiniz bir düşünce olmasaydı şayet bende TEK GERÇEK olmadığına inanırdım. Önce siz ve sizin gibi yazanlar şu gelişimin farkına varsınlar sonra böyle süslü cümleler bile kurmalarına gerek yok ben direkt haklısınız der susarım. İyi akşamlar diliyorum

@Themaner aloo ana Türk dil kurumu dahil, nezaket ve ilim irfan ahlak kurallarına uymuş uydurulmuş her dilde birkaç ifade ve anlatım ile kırmadan incitmeden mesajlar verdim, verdiler veriyorlar... Sen hala kalmış milleti salak yerine koymaya çalışıyor yaşına başına ilmine bakmadan yaşlı genç önüne gelene makinalı tüfek gibi saydiriyor ukalalikta sınır tanımıyor önüne gelene polyannacilik yapıyorsun, yeterse yeter ulen hayırdır.... Gece vakti borsa endeksinin gösterdiği verilere mı bakacak yoksa mahallede borç arayan bakkala mı... Apartmana malafati elinde dalmış ayyasami bakacaz yoksa senin ergen dalkavukluk edebiyatlarına mı? Okul koridorlarında kilotlu çorabı sıyrılmış zavallı kıza mı inanacaz yoksa senin sele üstünde vak vak eden çenene mı... Nesin kardeşim sen? Millete Fransız diyen uzaylı mı yoksa hakkı savunan milyonların karşısında soytarimi... Yeterse yeter yetmezse de alayına laf yeter... Müslüman deyip hak ye, Aydın'ım de deve kuşu kılığına gir, millet cayir cayır yansın sen alım gücü de.... Neyi aliyon ölüm sen? Neyle aliyon? Yok milletin evinde lüks araba, herkesin altında bisiklet... Dalga mı geciyon adam mı seciyon len teyyare, baş git geriye milletin aklı Selim'i ile alay etme terbiyesiz, insan biraz okur görür, bukadar mı geri olur birde üniversite okuyorsun, hiç mi utanmiyorsun... Yalnız biz mı okuyoruz izliyoruz bu haberleri, medyayı len, yoksa size ayrı bize ayrı haber mi yapıyor bu namussuzlar? Öyleyse söyle bari bizde izleyip derde kalmayalim len , sırf Çukurova da 8 tane fabrika kapanmış,pamuk ovasında pamuk kalmamış, memlekette fındık ayağa düşmüş, çiftçi anasinida almış gitmiş sen neyin kafasını yaşıyorsun olum, dün meniydin bugün vücudu buldun bizimi yok sandın.... Burdayız heryerdeyiz.... HAK NERDEYSE BİZ ORADAYIZ, YA İNSAN OLACAĞIZ YA DA İNSAN.... BİR ÖLECEĞİZ BİN DİRİLECEGİZ... NAMAZ KILIP HAK YEMEYECEGİZ, HACCA GİDİP GIYBET ETMEYECEĞİZ... hadi şimdi demir atım gelsin biraz pedallayalim vesselam

@ahmetbag
En başından beri size olan saygımı korudum görüşünüze saygılıyım dedim ki sizi normal yazabilen nazik bir insan sandım kusura bakma kendimi savunmayıp susacaktım, kusura bakma yaşım ne ki benim görüşüm olamaz, kusura bakma kendimi ifade etmem ukalalık, kusura bakma her yazana cevap verebilmem soytarılık ve tekrar kusura bakma doğruları söylüyor olmam dalkavukluk. Zorunuza gitmiş, sizi şişirmiş sanırım yazdıklarım. Kısaca bir şeyler sormak istiyorum bu kafayla mı aydın düşündüğünü sanıyorsun çok merak ettim. Durmadan yaşımı yazmışsın ya şu yazdıklarınla zaten sen aklın başta olmadığını kanıtladın kusura bakma. Ben en başından beri saygıma ve üslubuma dikkat ediyorum ha saygısızlık ve saydırmak kendi düşüncemi savunmamsa eger varsın sana göre saygısız olayım böyle cümleler kurabilen bir insanın saygısı ve sevgisi ne olabilir ki onun düşünceleri bana ölçüt olsun? Siz daha kalkıp tartışma yapmayı bilmiyorken, böylesine kırıcı üslubu bu kadar kolay kullanabiliyorken yazdıklarınızın benim için ne önemi olabilir? Hadi küfretsene yaşı geçmiş, kırpılmayan dalları arasından konuşan insan yakışır sana o da yakışır. Ben şu an bile sakinliğimi koruyorsam işte bu benim senin yaşının yanında ne kadar büyük olduğumu gösterir. "Büyüklük nicel olsaydı eğer kalır mıydı niteliğin değeri gözünde insanın; ey hak savunan zorlama kendini karşısında, sapla samanı ayıramayanın. Ne kadar çirkinleşebileceksiniz heyecanla bekliyorum

Bakıyorum da Friedrich Wilhelm Nietzsche'i yine haklı çıkarmışız (!) Bir "spor" forumunda bari siyaset konuşmayalım.

• Beğen
Tepkiler: Genç89
@avkebele Aslında çok çok haklısınız lakin devir öyle bir devir ki taşı nereye atarsanız atın siyasete geliyor. Durumu buraya getiren utanma bilmeyen yöneticilerimiz ve sapkınlıkla her söylediklerini koşulsuz kabullenen taraftarları sağolsun. Yine bizler utanarak şaşakalıyoruz bu arsızlıklara sorun orada :(

@hasanalparslang

Helal olsun, kadin cengavermis, pisiriklar biraz örnek alabilir.

Videonun sahte olduğu çoktan belli oldu bence üzerinde konuşmak gereksiz.

Geri