@ahmetbag
En başından beri size olan saygımı korudum görüşünüze saygılıyım dedim ki sizi normal yazabilen nazik bir insan sandım kusura bakma kendimi savunmayıp susacaktım, kusura bakma yaşım ne ki benim görüşüm olamaz, kusura bakma kendimi ifade etmem ukalalık, kusura bakma her yazana cevap verebilmem soytarılık ve tekrar kusura bakma doğruları söylüyor olmam dalkavukluk. Zorunuza gitmiş, sizi şişirmiş sanırım yazdıklarım. Kısaca bir şeyler sormak istiyorum bu kafayla mı aydın düşündüğünü sanıyorsun çok merak ettim. Durmadan yaşımı yazmışsın ya şu yazdıklarınla zaten sen aklın başta olmadığını kanıtladın kusura bakma. Ben en başından beri saygıma ve üslubuma dikkat ediyorum ha saygısızlık ve saydırmak kendi düşüncemi savunmamsa eger varsın sana göre saygısız olayım böyle cümleler kurabilen bir insanın saygısı ve sevgisi ne olabilir ki onun düşünceleri bana ölçüt olsun? Siz daha kalkıp tartışma yapmayı bilmiyorken, böylesine kırıcı üslubu bu kadar kolay kullanabiliyorken yazdıklarınızın benim için ne önemi olabilir? Hadi küfretsene yaşı geçmiş, kırpılmayan dalları arasından konuşan insan yakışır sana o da yakışır. Ben şu an bile sakinliğimi koruyorsam işte bu benim senin yaşının yanında ne kadar büyük olduğumu gösterir. "Büyüklük nicel olsaydı eğer kalır mıydı niteliğin değeri gözünde insanın; ey hak savunan zorlama kendini karşısında, sapla samanı ayıramayanın. Ne kadar çirkinleşebileceksiniz heyecanla bekliyorum