@Themaner suan iphone7 miz var hamdolsun. Hukumet yapmasa nerde iphone7 ler. Kardesim donem degisti, teknoloji ilerledi. Ben bundan 15 sene once bilgisayar alamazdim, cok pahaliydi. Suan alabiliyorum cunku teknoloji ilerledi. Refah seviyesi demissin de 15 sene once 5 yasindaydin, refahini mi kacirdilar. Mama mi yiyemedin anlamadim.
Kliselesmis demissin de uretim yok lafina, ee uretim yok. Yok yahu yok iste. Ureten yerler de satildi. Ulkede para yok. Ac bak ulkenin kredi notuna. Bak ulkede hak,hukuk var mi, hukuk okuyorum diyorsun da şeri hukuk mu okuyorsun anlamadim. Hukuk taninmiyor suanda, ac anayasayi oku. Cumhurbaskani tarafsizdir en basitinden, sence oyle mi?
Direnen bir devletten kastin, elinde olani satip o anı gecistirmek ise harika is cikariyorlar. Bundan 3 4 sene sonra satilacak bir sey kalmadiginda ki varlik fonu diye bir dümen dönüyor ortada, ipotek ediyorlar elde son kalan damlalarimizi da para gecsin de referanduma kadar hokumet coh eyi laflari gecsin diye. Ee sonra ne olacak.
Onu gectim Turkmenistana gittin mi, hic okudun mu oralar nasil? Suanki azerbeycan ayni sekilde. Ne yapiliyor oralarda, nasil pislikler donuyor bir bak. Rusvetsiz kendi ulkene giremezsin. Hak hukuk yok, bir tek kelime et, sen reise laf mi attin diye dogru hapse. Suanda biz bu tarafa cekiliyoruz.
Hukum okuyorum demissin, haktan hukuktan haberin yok. Ac oku diger devletlerin yasasini da beynin şenlensin.
Hukuk dersi de verdim, iktisat dersi de. Isletme ogrencisiyim bu arada son sinifim, bu konulari hukukcudan iyi biliyorum. Takip ediyorum, okuyorum cunku. Ekonomiyi benden iyi bilecegini mi saniyorsun? Daha okudugun hukuktan haberin yokken..
Diyecek cok cok cok fazla şey var da muhtemelen bir cemaat mensubu olan bir bireysin, mahmut efendiyi gorunce cennete gidesin
@Themaner
Cevabi reisin versin sana
107123 dosyayı görüntüle