bana zarf atmışsınız sanırım.
kimse yanlış anlamasın yalnız yazdıklarımı bu sadece genele eleştiri şahsi değil
Şimdi arkadaşlar ben foruma üye olur olmaz ve konu açar açmaz 2 kişiden mesaj geldi bisikletimi satıyorum alırmısın diye. yaa arkadaş ben yapancıyım zaten bu mevzuya. sen bana bitik fren pabucunu göstersen bunun aslı böyle desen ben buna kanacak durumdayım belki? öyel güzel böyle güzel az bindim cart curt... ha bu arada aralarından biri de bayan

ondan sonra hanımlar biraz şeytandır dediğimizde kızıyorlar.
ben bu mesajlardan sonra 2ci el konularına yöneldim, bir arkadaşın konusunda epey yorum yaptım sonra kibarca uyardı konu içerisinden hak verdim kendisine yaptığım yanlıştı, ilanı sabote eder gibi oldu. neyse 2ci elde bile uçuk fiyatlar bazıları zannediyorki herkesin kıyıda yatan 3000 tl si var ve bunun minimum 1500tl sini bisiklete diğerlerinide aksesuara ayırabileceklerini zannediyorlar. ancak kazın ayağı öyle değil. fakir edebiyatı yaptığımı zannetmeyin sakın. bazıları garantisi bitmiş yani 2 yılı geçmiş bisiklerini bile burunlarından kıl aldırmayarak satıyorlar. neymiş donanımı yüksekmiş iyide arkadaşım sendeki donanımın 1 model altını alırım 24 ay garantim olur, birşey oldumu gidip ekşiyeceğim insan olur. bu benim düşüncem. ve ülkemizde hobi işleri pahalı ve bu tarz spesifik işlerle uğraşanlar yada mağaza vs açanların havalarından yanına yanaşılmıyor. 200tllik mtb almak istiyorum desen o su borusu dandik alsanda zevk alamazsın kırılır dökülür. evet kırılır dökülür ama hayaller ve umutlar. belki adamın o kadar parası var, ve negtif yorumla karşılaştığında adam tav oluyo gidiyo o 200tlyi sigaraya yada alkole yatırıyo. nooldu şidmi iyimi oldu.
az önce havalı olan kişilerden bahsetmiştim bunu dayanaklandırayım. daha önce model helikopterim vardı iyi kötü uçuruyordum falan. alırken yine burası gibi forumları okudum vs para biriktirdim, insanlara soruyorsun o oyuncak alınmaz zevk almazsın. ok ne alalım diyosun bi model söylüyor kaç para 600 diyor.
ben bu tarz adamlara o zamanda tav oldum. gittim aynı ayar model helikopteri çinden aldım posta yoluyla. dolandırılma riskini göze aldım ancak kazıklanmayı gözgöre yediremedim kendime.
velhasılı özellikle 2ci elde daha yapıcı ve makul olunmasını öneririm, tabiiki kimse bedavaya vermesin malını ancak makul olunabilir.
kırıcı olduysam özürler, fikirlerim genel kanılaradır şahsi değildir