Maddi durumlar yüzünden bende henüz bir bisiklet edinemedim fakat üniversite okumak için aydına gidiyorum orda part-time bi iş bulup çalışarak alacağım inşallah. Her şey ek tercihlerin sonuçlarına bağlı ki 30 eylülde bitiyor ek tercihler. Hemen açıklanır da fazla beklemem. Aydın işi olursa bisiklet almam daha kısa zamanda olur fakat olmazsa eğer bisiklet benim için bi hayal olarak bile kalabilir.
merhabalar, Forumda pek fazla bayan kullanıcı görmesem de konuya dahil olmak istedim . Bir bisikletim olsa da ona pek ısınamamış biri olarak onu konuya dahil bile etmiyorum. Bir an önce elimden çıkartmaya çalışıyorum onuda daha yeni almıştım fakat yanlış seçim yaptığımı aldıktan sonra anladım. Şimdi ki seçimimde ise ilk MTB olarak karar kılsam da şimdi kesinlikle şehir bisikleti alıcam. Herkesin hayalleri doğrultusunda istediği bazı şeyler var ne yazık ki insan evladının istekleri hiç bir zaman son bulmuyor. Şimdilik bütçeme göre almayı planlasam da ileride kullandıkça daha iyisini isticeğimin farkındayım. Seçimler gerçekten zor birde elinde nakitin olmayınca daha da zorlaşıyor. Şimdilik Carraro sportive 224 modelinde karar kıldım. Para sıkıntısı çeken arkadaşlara da benim yapıcağım gibi yapabilirler bisikletlerde taksit seçenekleri var ben sırf bisiklet alabilmek adına kredi kartı başvurusunda bulundum . Çıkar çıkmaz alıcam. Herkese iyi forumlar. En kısa zamanda dostlarımıza kavuşuruz umarım.
Benim çift amortisörlü bir bisikletim vardı zinciri koptu, uzun turlara falan çıkıyordum. 1 yıldır bizimkilerden bisiklet istediğim için zincir de almıyorum, belki olayı hızlandırırız diye de işte... Bekliyoruz :confused:
hergün 2. el bölümündeyim, elim biraz işe yatkın olduğundan kendim toplamak istiyorum ama öğrenciliğin getirdiği maddiyattan dolayı tam olarak işe atılamadım çekiş sisteminin yarısını aldım henüz, h. frenleride hazırladım. şimdiki hedefim kadro ve jantlar oldu. bu konuda çok özen gösterdiğim için bir türlü kadro sahibi olamadım 2 aydır kısmetse yaza çıkarıcam bisikleti
herkese merhaba uzun süredir kendi bütçeme uygun bisiklet arama içerisindeyim Türkiye’deki bütün bisiklet sitelerine baktım ve aradım döviz kurdan dolayı fiyatlar çok yüksek gücüm yetmiyor bunun İçin yurtdışından istediğim bisikleti vergisiz getirtebilirsemm benim için çok iyi olacak. CANYON bisikleti Almanya’dan getirebilecek bisiklet sever dostlara ihtiyacım var maalesef tanıdık yok bütün araştırmalarımın sonucunda en ekonomik ve en kaliteli bisiklet benim için CANYON markası oldu. Şu anda biriktirdiğim para ile hayalimdeki bisiklet canyon u alabilmem için Yardımınıza ihtiyacım var 🙏🏼