Scudo Sports

Bisikleti olmayanlar buraya

@murat cömezBunu bir ara özelden etraflıca konuşalım Murat...Burdan olmaz derim.

Scudo
@murat cömez

bence 2ci elde şu kıstas unutuluyor. X bir model sıfırı 1000 tl. kişi bu modeli almış 2 yada 1,5 sene kullanmış bunu 800e satmaya kalkarsa bence garip. garantisi bitmiş yada kısa sürede bitecek. kantarın topuzunu iyi ayarlayamıyorlar.

@ertunga

zaten öyle yapıyorum 2-3 mesaj yazışıp yolladım :) onlarda baktı bu kuşun eti sert :)

@Çetin ŞAHİNÖZ

çok iyi oldu abi
bende yeniyim 4 haftadır bakıyordum forma sonra üye oldum
mahallede bisikletleri tamir etmekle büyüdük şimdi bir bisiklet alayım diyorum ama çok kararsızım
bisiklete sert hızlı ve uzun yol için kullanan biriyim bunun için dağ bisikletimi yoksa yol bisikletimi alsam karar veremedim
ne tür bir bisiklet alacağımı bir bilebilsem sonra marka araştırmalarına başlıyacam

cyclocross sanırım senin istediğin ama ustalar cvplasın. ben herşeye atlıyo gibi olmayayım yakında banlanıcam heralde :D

@Hamit E.Zaten bu durumda topuzu ayarlayamayan arkadaş malını satamıyor sonra yavaş yavaş satış fiyatını düşürüp mantıklı rakamlara getiriyor satılırsa satılıyor...Eeee bir de tok satıcılar var tabi alan alır almayan almaz benim umrumdada olmaz diyenler onlarada saygı duyarım..Dediğiniz gibi x marka 1000 tl 2 sene kullanmış garantisi bitmiş bir malada 800 tl bencede fazla en mantıklı rakam 600-700 civarıdır..Aslında boşa konuşuyoruz isteyen istediği fiyata satar serbest piyasa ama aması var işte...

@Hamit E.

cyclucross sert kullanıma gelirmi acaba amörtisör yok önde maşayı yada kadroyu kırıp gelmeyelim yolda yürüyerek :D en iyisi kullananlara veya ne tür başka bisikletler uygun olmalı ona bak alı

@SelimDurmakBen size şehir tur bisikleti tavsiye ederim Trek fx 7.1 modelini bütçenize göre 7.2-7.3-7.4-7.5 modelleride olur derim....(link)

@ertunga

sağolun abi sizlerin sayesinde önerilen bisikletleri topluyacam sonra kendim karar verecem
bir sorum olacaktı yol bisikleti olup amörtisörlü ve gidondan maşa kilitlemeli olması daha iyi değil mi ? hem yerin durumuna göre amörtisörü kullanılır yol düz oluncada kitlenir hız yapılır benim düşüncem tabi bu

• Beğen
Tepkiler: adem celebi
@SelimDurmakSelim bey o halde hibrit model Trek ds 8.2 modeli tavsiye ederim istediğiniz gibi amartisörlü ön maşa...(link) bütçeye göre 8.3-8.4-8.5...

• Beğen
Tepkiler: SelimDurmak
@ertunga
Tamam konusalim Tolga, istersen aksam face den konusalim nedersin.

@murat cömezOlur kardeşim...

@Hamit E.

Sen bence herseye atilmiyorsun aksine güzel ve iyi öneriler de bulunuyorsun. Banlanirim diye korkma banlanacak hicbir sey yapmiyorsun. :in:

@alper Ku
Bu mesaji anlmadim, aciklarsanaiz iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
@SelimDurmak
Sana yardimci olmak isterdim ama o tür bisikletlerden hic anlamam. Ama Tolga nin önerisi baya iyiye benziyor, tavsiyelerini dinle derim.

@murat cömezArkadaş mecaz konuşuyor Murat esprili yaklaşmış...

@ertunga

Iste böyle mesajlar iki türlü anlasiliyor. Mesajin arkasina gülücüklü bir smile koysaydi, amaci anlasilirdi. Neyse simdi biliyoruz...:)

@murat cömez

abi istediğim bir tür yok sadece bana uygun bir tür arıyorum yani sert kullanıma uygun hızlı gidebileceğim ve uzun ol yapabileceğim 3 ü bir arada

• Beğen
Tepkiler: Hâkî.
@SelimDurmakO dediğin Neskafe Selim kardeşim :) ama emin ol önerdiğim hibrit model isteklerini karşılar....

Geri