thomisus lx
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.024
Hocam dediğiniz gibi vakit meselesi. Zaten o yüzden satıyorum. Kısa sürmeyi de sevmiyorum ben çıkmışken günübirlik sürüyorum fakat düzenli sürmeyince kondisyon olmayınca bu da olmuyor. Belki ileride zamanım genişlerse tekrar başlarım. Şimdilik motor almayı planlıyorum uzun yol ve keşif için. Bisikletin yerini tabiki tutmayacak ama en azından 2 teker ile keşif ve kampa devam edeceğim. Bisiklet ile inanılmaz duygularla inanılmaz kamplı turlar yaptım. Onun yeri apayrı birşey. Belki 2.el ucuz birşey alıp arada Yeşilay Bisiklet Turu tarzı ya da sahilde vs sürmeye nadir de olsa devam ederim. Oğlum 3.5 yaşında denge bisikleti kullanıyor. Seneye yaz pedallı bisiklet alacağım belki ozaman bende dediğim gibi uygun birşey alıp arada süreriz.Bisiklet turu vakti bol olanlar için ideal. Maaşlı çalışan biri o vakti zor bulur. Uzun turları 125cc motorumla yapıyorum ama onda bile daha büyük cc ye geçeyim de rahat rahat gideyim diyorum artık. Ama bisikletin sessizliği, gezdiğiniz dolaştığınız yerlerle hele doğadaysanız tam anlamıyla bütünleşiyor, yaşıyorsunuz. Daha çok keyif alıyorum bisikletten. Anlayacağınız, bisikletle çözünürlük artarken download hızı düşüyor, motorda ise çözünürlük düşük ama hız yüksek.
Sakin. Herkesin bisiklet anlayışı seninki gibi değil. Araba mı bu işim olunca kullanayım olmayınca kullanmayayım. Buradan belli zaten bisiklete bakışın. Kimseyi yargılayamazsın.bi orta yolunuz yok mu sizin yaa
biri çıkar bisiklet yaşam tarzım der, biri çıkar bisiklet tehlikeli kullanmayın falan
ayrıca bisiklet kullanmaya vakit bulamamak da n’oluyo, işin olunca kullanırsın işin olmayınca koyarsın kenara durur
acayip acayip şeyler
Benim bir destek aradığım yok. Bisikletim ve ekipmanlarım satışta. Zaten ileride tekrar dönebileceğimin sinyallerini verdim yazdıklarımda. Bisikletin varlığını unutan adam zaten sevmemiş demektir. Oğlumun kullandığı denge bisikletini satıp pedallı alacağım mesela. İsterse ben de 2.el ucuz birşey alıp düz yolda onla sürerim arada. Ben aktif bisiklet yaşamımı bitirdim burada. Uzun yollar, kamplar, turlar vs. Benim bisiklet anlayışım da budur. Çıkıp mahalle arasında dolaşmak ya da iş için vs ulaşım aracı olarak kullanmak değildir. Uzun yol yapmaktır. Dolayısıyla herkesin bisiklete bakış açısı farklıdır. Kimi kafadan siler uzar gider. Kimi de bir şekilde gündeminde kalır, aktif olarak bir gün döneceği umuduyla..Bu sekilde birakiyorum arkadaslar demenin bilinc altindaki sebebi genelde destek aramaktir.
Yaw vaktim yok, enerjim yok bittim ben, bisiklet suremiyorum istedigim gibi. Bir fikir verin, el atin, 6 ay sonra gelin sorun edin falan.
Birakacak adam uzar gider, varligini unutur bisikletin, forumun vb. Bana oyle olmustu mesela. 2005 sonu itibariyle icine girdigim donemden 2009 yazinda ciktim. Tekrar bisiklet surecem, ikinci el bi bisiklet alayim vb diye internette aradim. Bisikletforum? E iyiymis uye olayim diyorum bu emaille uyelik var zaten diyor. Kim bu dallama, benim emaille nasil uye olmus derken ortamda yillarimi gercirdigimi hatirladim.
Bisiklet oyle birakilir.