Scudo Sports

Bisikleti bırakıyorum

Küçümseyici tavrına ben anlam veremedim, biri 1000 biner diğeri 10 biner. İkisi de bisiklet binicisi, km ye göre kim kimi değerlendirebilir Allah aşkına, bindiğimiz az gelmiş ağabeyimize de bizi imtihana çeker gibi sürüşünü paylaşıyor, tövbe estağfurullah.

Ben günde 1km binebiliyorum kardeşim, atın o zaman forumdan 😂

Böyle olur mu ya, hepimiz pedal arkadaşıyız bir yerde, yargılamak nedir.

Scudo
Küçümseyici tavrına ben anlam veremedim, biri 1000 biner diğeri 10 biner. İkisi de bisiklet binicisi, km ye göre kim kimi değerlendirebilir Allah aşkına, bindiğimiz az gelmiş ağabeyimize de bizi imtihana çeker gibi sürüşünü paylaşıyor, tövbe estağfurullah.

Ben günde 1km binebiliyorum kardeşim, atın o zaman forumdan 😂

Böyle olur mu ya, hepimiz pedal arkadaşıyız bir yerde, yargılamak nedir.
Hayır adamın yaşı da 46 yani baktım şimdi. Ben sandım heyecanlı çocuğun biri 😀

Kusura bakmayın da gördüğüm kadarıyla sayın @SlowButProud öyle kötü niyetli ne bileyim alaycı vb bir şeyler dememiş ki. Sadece fikrini söylemiş; niye üstüne varıyorsunuz, gerek yok.
Salla...
Once "kapisinin onundeki su birikintisinde pedal cevirenler gibi degiliz, uzaklara yelken aciyoruz" diyor.
122 km ile mi uzaklara yelken aciyorsun? diyorum, bu sefer de "kucumseyici tavir" oluyor.
Engelleyip geciyorum boylelerini.

Salla...
Once "kapisinin onundeki su birikintisinde pedal cevirenler gibi degiliz, uzaklara yelken aciyoruz" diyor.
122 km ile mi uzaklara yelken aciyorsun? diyorum, bu sefer de "kucumseyici tavir" oluyor.
Senin kullandığın yol bisikleti benim kullandığım yüklü tur bisikleti önce bunu ayırt etmeyi öğren. İkisi arasındaki farkı öğren.

• Muhteşem
Tepkiler: Can Çelik
Salla...
Hiç de öyle dememiştim aslında ama işte lisan bilmeyince demek 😔
Senin kullandığın yol bisikleti benim kullandığım yüklü tur bisikleti önce bunu ayırt etmeyi öğren. İkisi arasındaki farkı öğren.
Üstad hala anlatma yahu, olmayacak. İkimizde denedik olmadı 🤷‍♂️

Geri